Jeg ble utfordret  av  keths her i dag, så da kan jeg ikke annet enn å ta utfordringen, jeg fikk av henne? Jeg svare på 11 spørsmål, og helt under står de som jeg utfordrer til denne utfordringen. Dette blir jo som en en ukens leserspørsmål. Hehe!

1. Drømmereisemål? Mitt drømmereise mål er Hollywood eller London, enten det er med familien min, kjæresten min eller en veldig god venninne (ut på tur, aldri sur).  Kunne virkelig gjerne tenke meg et lite avbrekk fra Norge, men jeg er ikke personen som kan ligge i flere timer på stranden og sole seg, jeg er heller den typen som liker å se ting og utforske.

2. Et fint bilde av deg selv?

3. Tre ting du ser fram til? Sommerferie, få mer tid med kjæresten min og familien.

4. Hva liker du å gjøre om du ikke har noe å gjøre? Sitte på pcen og finne inspirasjon til bloggen, rydde i ting som egentlig ikke trengs å ryddes.

5. Hva er din største drøm? Stifte familie, bli ferdig med utdanningen og bare leve livet fult ut.

6. Favorittfilm og/eller favorittbok? Twilight-sagaen og twilight bøkene.

7. Favorittsport? Volleyball.

8. Vann vs melk? Drikker begge deler, men jeg er mest glad i vann!

9. Det fineste komplimentet du kan få? Fine? Det er så mange nydelige kompliment jeg får av kjæresten min. Du har blant annet : “Du er så vakker og du er verdens beste kjæreste”. Har kjempe mange flere fine og nydelige komplimang jeg får av min kjære.

10. Skjørt eller bukse? jeg har aldri vært et skjørt menneske, men jeg er mer et kjole menneske, shorts og bukse.

11. En tanke som gjør deg glad? At jeg har en kjæreste som liker meg for den jeg er.

 

JEG UTFORDRER :  Hanneliiiisabeth, og alle de andre som ønsker og delta i utfordringen.


Broren min serverte grøt til frokost, utrolig godt og spise noe annet enn brødskive og knekkebrød.

Er utrolig deilig og ha 2 lang helger etter hverandre, er bare så ekstremt deilig + har fri fra jobb, så egentlig burde jeg nyte dagen ekstremt, men har norsk skriftelig eksamen i hovedmål i morgen, så jeg skal pakke ned i sekken av det jeg skal ha med meg på skolen til eksamen i morgen. Kanskje det blir en tur på eurospar som har søndagsåpent for hamstring av no godt (kanskje)?

Det blir iallefall store forberedelser til eksamen i morgen (mye av dagen), så kanskje en joggetur/gåtur rundt vatne på kvelden, men det får jeg jo heller se ann pga vær og formen. Formen er ikke helt bra, så får bare satse på det beste, og i morgen må jeg møte opp uansett hvordan formen min er, det er ikke noe unntak her når det gjelder eksamen. Som kjæresten sier: skole er viktig!

HVA SKAL DERE GJØRE I DAG?

/ HM shorts / HM sko / Cubus topp / kjæreste smykke /

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?

Denne jenta her har jeg kjent så lenge jeg har kjent verdens hærligeste og bestevenninne Michelle. Dette er nemmelig lillesøsteren hennes, og jeg mener hun fortjener en plass på bloggen, for idag mener jeg hun har vært en stjerne. Hun har måttet våknet svært tidlig for og kunne delta på dette + hun gjorde en solo, men dessverre fikk ikke kongefamilien se soloen hennes, siden de ikke kom opp på land før de var ferdige med og drille, men Mette-Marit sa at de var kjempe flinke, og jeg mener virkelig at trillpikene er like flinke alle sammen, men ofc. jeg kjenner Elisabeth veldig godt (selvfølgelig kjenner jeg de andre og siden jeg har vært læreren til mange av dem). STÅ PÅ ELISABETH, YOU ROCK GIRLY!

Det blir minimalt med blogging idag, siden kronprinsparet er på besøk i Herøy så skal jeg jobbe hele dagen/kvelden. Akkurat nå sitter jeg på skolen og venter på læreren. Planen er at vi skal ha 2 timer engelsk fra 1230, men jeg er ringe hjelp på jobben i dag, og kan hende jeg må gå før skolen er ferdig, ( er det lov å håpe? ). Som den bloggeren jeg er tok jeg med kamera og det ble tatt masse bilder av kronprinsparet, det er virkelig en stor begivenhet at de er på besøk i Herøy. Kongefamilien har ikke vært på besøk her siden Kong Olav V åpnet Herøybrua 4. September 1976. I kveld blir der konsert som skjer på Almenningen, og selvfølgelig skal jeg jobbe, men jeg får jo med meg alt det som er verdt og få med seg pga jobben jeg har, det er FANTASTISK!

… fikk forresten stikke fra skolen, så da benytter jeg sjansen, skal på jobb kl. 14:00 , greit å komme hjem før jeg skal på jobb.

Hvor er kvalsvika? Ligger i Herøy kommune, ca. 10-15 minutter uten for Fosnavåg.

Hvem tar outfit bildene dine? Søsteren min eller kamerastativet mitt. 

Kan du vise huset ditt innvendig? Ja, skal da ikke være noe problem det. 

Hva syns du om lesbiske? Helt OK!

Elsker du og blogge? Ja, det er jo mesterverket mitt! Hehe .. 

Er du stolt av å være sunnmøring? Egentlig så føler jeg meg ikke som en sunnmøring, men det er jo fryktelig kult og være det da når jeg tenker meg om!

Hvorfor skriver du ikke nynorsk når du bor på sunnmøre? Fordi jeg forstår bedre bokmål enn nynorsk!

Når ble bloggen laget? 07. Februar 2009

Har du guttevenner? Nei, det har jeg ikke så veldig mye av , har bare noen bekjente.

Har du kjæreste? Ja, har verdens beste kjæreste.

Har du kysset noen før? Ja, det har jeg.

Shopper du mye? Ja, dessverre alt for mye!

Hva skal du gå etter videregående? Har planer om Høgskolen i Volda.

Er du glad i stå på ski? Nei, jeg må si jeg virkelig hater det. Jeg er ikke født med ski på bena , og sist jeg var på skitur havnet jeg i sykebil og ble fraktet til Volda Sykehus. Var på skiferie med Herøy Gospelkor og samme kvelden falt jeg gjennom sengen. 

Hvor gammel er søsteren din , Hanne? Hun er 15.

Har du noe imot toppbloggerne? Nei, jeg har ikke noe imot toppbloggerne. 

Har du facebook side? Ja, det har jeg. 

Liker du sushi? Har aldri smakt.

/ cubus bukse / cubus topp / cubus singlett / din sko sko / gave smykke / privatselger solbriller /

 

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?