Gratulere med dagen til meg! I dag fyller jeg hele 26 år og det føles ikke rart at jeg har blitt et år eldre. Dagen startet jeg så tidlig som klokken 07.00 ettersom kjæresten min skulle rekker fergen for å komme seg på arbeid. Jeg mener det også er viktig at en starter dagen med dagens viktigste måltid og da står jeg alltid opp 15 minutter før han. Så etter at han hadde dratt på jobb, satt jeg i gang med å lage cupcakes som skal serveres i familieselskapet senere idag. Dette er den beste dagen, kan det bli bedre? 

Gjestene ankommer allerede om 1 time, så dette blir en hyggelig kveld sammen med den store fine familien min! Vi snakkes ♥

Nå er vi allerede i Oktober, som er en av mine favoritt måneder. Er det bare jeg som føler at tiden flyr fortere og fortere for hvert år? Det beste med det hele er at de neste tre månedene jeg liker veldig godt, og det er for at disse månedene eller denne type årstid er skikkelig koselig. Jeg kan vel se på meg selv som et typisk høstmenneske, men det kan kanskje han med at jeg liker høsten. De siste dagene av september hadde vi skikkelig sommertemperatur, mens denne uken fremover er det meldt lavere grader og til tross for at gradene på gradestokken synker dag for dag gjør det ingenting – selvom fint vær gir en god følelse.

  

THINGS I WANT TO DO THIS MONTH

1. I slutten av September startet jeg på det strikke prosjektet som jeg beregnet som kom til å lengst tid, noe som det faktisk har gjort også – ble ferdig med buksen tidligere enn planlagt, men har møtt på litt motgang på jakken jeg strikker. Jeg har selv gitt beskjed til min ene svigerinne at jeg skulle strikke et “hentesett” til babyen skulle komme, men ble heller i str. 6-12 mnd.

2. Jeg har selvfølgelig en instagram konto som ikke har blitt oppdatert skikkelig på en stund, og fremover har jeg tenkt å oppdatere kontoen min der. Den har stått stille helt siden jeg var på ferie i Spania. 

3. Jeg ELSKER å prøve ut nye oppskrifter, og blir oppriktig avslappet og glad av å henge på kjøkkenet og være kreativ. Nye oppskrifter er alltid like spennende og prøve. Jeg skal teste ut litt forskjellig oppskrifter, så om resultatet blir bra blogger jeg om det – og blir det ekstremt dårlig blogger jeg likevel om det. 

4. Det er så lett å kle seg i de samme. Så jeg har fikset hele garderoben og pakket ut fjorårets høstplagg, slik at det skal være klart til høstværet slår til, ettersom vi den siste uken har hatt over 20 varmegrader. Kanskje minske innkjøp av nye klær, og bruke noe av det som fremdeles ligger i skapet. 

HAR DERE NOEN DERE KUNNE TENKE DERE Å GJØRE DENNE MÅNEDEN?