♥ Samboeren min. Sjokka eller? Jeg tar meg selv i å smile hver eneste gang jeg er sammen med han, som om forelskelsen starter på nytt hver eneste dag jeg er sammen med han. Han er min bedre halvdel, bestevennen min og mannen min. 

♥ Pjusken vår! Jeg bare virkelig elsker det dyret, og jeg kan fort bli alt for følsom dersom katten ikke har kommet inn igjen når jeg skal legge meg. Pjusken er og vil alltid være den lille babyen min. Jeg duller kanskje alt for mye med vesle pusekatten min, som ikke er så liten lengre. Dessuten er han min form for menneskets bestevenn. 

♥ Litago sjokolademelk! Herregud – så utrolig godt det er … husker spesielt i studietiden min på Høgskolen så var det obligatorisk å kjøpe sjokolademelk i kantina. Den er selvfølgelig best når den er iiiiskald. 

♥ De gode samtalene med bestis, K. Når vi er på trening eller på disse turene våre i skog og mark og kan prate om alt fra a til å. Bare digger de stundene sammen med K. 

♥ Eldre som er forelsket. Det varmer så i hjertet mitt når jeg ser et gammelt ektepar går å holder hender på gaten, eller flørter med hverandre utenfor hjemmet. Det gir en så god følelse, at jeg har noe å se frem til når jeg blir gammel og grå – med at jeg håper at jeg og samboeren vil gjøre akkurat det samme. 

♥ Når kjæresten sier han elsker meg, er de fineste ordene jeg hører han si. 

♥ Stå på kjøkkenet! Matlagingen har gitt meg mye de siste årene (spesielt etter jeg ble sammen med kjæresten) og jo mer jeg eksperimenter og jo mer jeg lærer – desto morsommere blir det å prøve seg på oppskrifter jeg ikke har prøvd meg på tidligere. 

♥ Flammer fra bålet, og det gir en god følelse som gjør meg glad ettersom jeg ble veldig fasinert av bål og grilling av pølser etter vinteren 2018, det å bare se på flammene bevege seg – følte meg helt paralysert. Den ble dessverre brutt da jeg startet å fryse. 

♥ Små ord og et varmt blikk fra pasienter jeg tar vare på i jobben min, og de som gir uttrykk for at de er glade for å se meg der. Det får meg til å føle at jeg gjør jobben min riktig. Gleden med det hele er å glede andre som gjør jobben min helt spesiell. Jeg blir så utrolig godt humør av å være på jobb både av kollegaene mine og pasientene, og det rareste er at jeg så gjerne skulle følt meg sliten etter endt arbeidsdag – men jeg har dobbel så mye energi lagret i kroppen. Denne gleden og varmen jeg får av pasientene får meg til å føle at jeg valgt riktig yrke. 

♥ Fisketurer. Jeg satt på aldri pris på fisketurer før jeg fant en som var mer fiskeinteressert enn det jeg var. Han fikk meg derimot til å prøve enda mer friluftsliv, og jeg er den type jente-jente som lett bytter ut dongeribuksene mot komfortable joggebukser. 

 

HVA GJØR DEG GLAD? 

Da var ferien offisielt over for denne gangen og det er tilbake til hverdagen og rutinene. Det har vært en fin ferie der vi har fått gjort mye forskjellig. Planene om årets sommerferie at vi egentlig skulle til varmere strøk ble ikke noe av, men det gjorde virkelig ingenting med tanke på det nydelige været vi har hatt hjemme. Vi fikk istedenfor en kjærestetur til svenskegrensa for litt harryhandel samt vi besøkte mye av både min og mannen sin slekt, samt i begynnelsen ble vi mann og kone på en helt magisk dag med de vi er glade i. 

5 ukers ferie går alt for fort, men vi er heldige som har hatt den muligheten vi hadde til å reise på en liten ferie, selvom det har vært mye jobb også i denne ferien. Selv om det er deilig med disse feriedagene uten noen form for timeplan, syns jeg det er ekstra godt å komme tilbake igjen til hverdagsrutiner også. Slik har jeg alltid vært og vil alltid være. Jeg føler rett og slett at hverdagen blir lettere ved hjelp av gode rutiner både morgen, ettermiddag og kveld. 

Samtidig som vi skal tilbake til hverdagen og rutinene våre er det viktig å huske på det gøyale selv i hverdagen, slik som jeg føler at dette bildet viser hvor gøy vi har det sammen i våres selskap. Så å komme tilbake til hverdagen med min kjære, er det beste av ALT!

BEGYNNER DERE PÅ JOBB ELLER SKOLE IGJEN IDAG? 
VIL DERE VITE MER OM MIN PRIVATE HVERDAG – FØLG MED PÅ SNAPCHAT: GUNNNIS
HUSK Å FØLG BLOGGEN MIN PÅ FACEBOOK UNDER SAMME NAVNET

Jeg hadde planlagt å vise dere en film fra når vi danset brudevalsen, men pga jeg har sangen vi danset til i filmen så får jeg ikke vist den her på bloggen. Er det av interesse kan jeg vise filmen uten sang – men det blir vel ikke det samme? 

 

Kamera støver ned etter helgen og der kom stillheten på bloggen med en ….. liten bloggpause! De to siste dagene har jeg vært på jobb – og der har dere grunnen til lite eller ingen oppdatering de siste dagene. Planen er å komme seg på beina igjen, selv på en onsdag og bloggen skal oppdateres som normalt – men det var godt med en “liten” pause for å samle inspirasjon og skriveglede. 

Jeg sov som en engel i natt, selv etter kattens festligheter med å klatre opp på taket etter midnatt. Den katten gjør dessverre alt fra a til å, men vi er like glad i han for det – som jeg bruker å si: “han er den lille babyen min”, verken noen eller noe får skade katten min (selvom han ikke er liten lengre). Uansett, nå skal jeg rydde leiligheten før dagens gjøremål settes igang – vi skal en dagstur til Eid (Nordfjordeid) med svigerforeldrene mine. Jeg har bare vært der en gang tidligere, noe som Karianne syns er veldig rart. Blir BRA!

Kan dere ha en fin lille-lørdag idag? 
​- følg meg på snapchat! Hehe, heter gunnnis der (
ofc!.)

Jeg velger å sette i gang innleggene mine om “uken som gikk” igjen på bloggen. Høres ikke det bra ut? Syns det er koselig med slike innlegg, og ikke minst en kort oppdatering over hele uken om hva som har blitt postet her på bloggen. Jeg tenkte å fokusere på å ikke bruke så mange mobilbilder på bloggen fremover, men i disse innleggene med “uken som gikk” som tittel vil jeg komme til å gjøre et unntak ettersom det er vel ikke bare jeg som liker å se litt mer privatliv når jeg knipser bilder med iPhonen min gjennom uka. Gi meg gjerne tilbakemelding på om det er noe dere ønsker flere punkter enn de jeg har plukket ut. 

UKENS HUMOR
Glad og fornøyd! Veldig motivert og elsker slike dager som dette, vet ikke helt hvor motivasjonen kommer fra om det bare er meg eller om det er for at jeg lykkelig og inne i den første uken av å være gift med drømmemannen min. Denne uken har jeg for det meste vært hjemme, men litt på jobb også, meget produktiv og egentlig flydd rundt i nærområde. Ikke trent direkte mye, men neste uke er vi tilbake til det. Det er fremdeles bare søndag, men satser på at den kommende uken blir like bra. 

UKENS BILDE 

UKENS FILM
Vi så Forrest Gump denne uken, og seriøst – den filmen er så ekstremt bra. Fikk en liten Throwback til da vi gikk ned kirkegulvet sist helg da vi hadde melodien til Forrest Gump som utmarsj. Uansett Forrest Gump er en ekstremt bra film som handler berører hjertet ditt. Om du ikke har sett den allerede, bør du absolutt se den. 

UKENS CRAVINGS 
Skalldyr! Virkelig noe av det beste jeg vet. Og flaks for meg så hadde vi masse reker i fryseren, så det var bare å ta opp og spise i vei, med loff og hele pakka. Mmm.. Min favoritt er loff med fiskepudding, reker og sitronpepper. En helt fantastisk kombinasjon av smaker .

UKENS GLEDE
Dere, selvfølgelig! Fantastisk snille, oppmuntrende og gode leserne mine. Jeg tror jeg aldri har fått så mange fine oppmuntrende mailer og kommentar på Facebook på en og samme uke. Jeg blir så glad av dere. Dere girer og motiverer meg enda mer til å fortsette denne jobbingen jeg gjør med bloggen. Dere gir meg bare lyst til å gi, blogge og dele enda mer. 

AKKURAT NÅ
Sitter jeg skrubbsulten hjemme i sofaen og skal til å koble av med frokost. Kan ikke gå glipp av dagens viktigste måltid, da det er viktig at magen er fylt opp før kjøreturen senere idag. 

UKENS SANG

UKENS NEDTUR
Det må være dette været altså, selvom det også har sin sjarm at vi endelig får regn på Sunnmøre. Selvom jeg ønsker at vi skal ha fint vær mest mulig. Så har ikke temperaturen vært så ille selvom det har hølja ned med regn utenfor. Håper det snart blir bra vær igjen, men om jeg ikke tar feil blir det vel ekstremt bra vær når jeg er på jobb. 

UKENS OPPTUR
Hvor ska jeg begynne? Tid med familien er en bonus i hverdagen min. Senest igår hadde vi huset fult med både min og mannen sin familie, vi inviterte til hjemmelaget pizza – og det ble litt feiring av svigermor som fylte 60år. Uansett en uke der vi tilbringer tid med familie er bare helt fantastisk. 

UKENS INNKJØP 
Det var ikke store greiene, men noe som vil bli brukt ved flere anledninger. En merkemaskin slik jeg får merket eiendeler med både navn og etternavn. Noe jeg syns er veldig praktisk og veldig lønnsomt. 

KAN DERE SØRGE FOR Å FÅ DERE EN FIN AVSLUTNING PÅ UKEN? 

 

 

Det er rett og slett alt for mye en må huske på når en planlegger et bryllup eller for min del mitt eget, spesielt mot slutten når alt begynner å haste. Det blir vanskelig å holde roen, det kan blir irritasjon og stress. Mye av forberedelsen som gjøres til den store dagen står egentlig allerede i papirene, men det er småting som bør ordnes og kan være greit å erfare dette gjennom andre. Uansett jeg tenkte jeg skulle nevne noen tips til andre kommende brudepar som jeg håper kan være til hjelp når dere selv skal planlegge bryllup. 

👰 Lage kirkeprogram: Jeg valgte å lage disse selv og det er ikke uten grunn at jeg setter dette punktet først. Kirkeprogram er det som brukes i kirken og som blir fulgt av presten, kirketjeneren og organisten. Samtidig så er det heller ikke lurt å lage det for tidlig, ettersom ting kan endres helt til rett før bryllupet skal stå. For min del så hadde jeg mine siste endringer på kirkeprogrammet etter samtale med presten. 

👰 Lage sanghefte: Jeg valgte en rustikk stil på sangheftene med et lite personlig preg over alle heftene, og det gjenspeilet tema vi hadde i bryllupet generelt. Lyserosa og lyseblå. Jeg laget disse ganske tidlig da jeg viste hvordan jeg ville ha dem. Et tips vær tidlig ute dersom du skal lage dem for hånd selv. 

👰 Delegere oppgaver på forhånd: For de som kjenner meg liker jeg og ha en viss kontroll over ting som skal skje. Dessverre noen ganger må jeg overlate denne kontrollen til noen av de andre. Når det er mening at brud og brudgommen skal slappe av å nyte dagen mest mulig. Her kan du gjerne bruke forloverne eller vennene deres til for eksempel: frakting av blomster, utdeling av kirkeprogram, osv. 

👰 Hudpleie: Det er helt vanlig at brudeparet eller spesielt bruden i dette tilfelle stresser mye før den store dagen. Med stress kommer ofte uren hud,  KVISER og poser under øynene. Jeg valgte å ha full ansiktsbehandling to dager før bryllupet. Det er jo selvfølgelig egentlig like viktig hele året og ta vare på huden, men det er noe spesielt med den der bryllupsdagen altså. 

👰 Bryllupsreise: Det er noe vi begge har bestemt sammen. Det er en reise vi skal få gleden av sammen, og da er mener jeg det er viktig at vi finner ut hvor vi vil reise sammen. 

👰 Søvn: Det er noe jeg mener er undervurdert, spesielt om du skal stå for tillaging av lokalet du skal holde til på, og du skal stå for det aller meste selv. Jeg syns dagen før den store dagen var den som var mest krevende. Ikke bare for at alt skulle gjøres klart, men i mitt hode – skulle det være perfekt. 

👰 Være ute i god tid: Ikke være ute i siste liten med alt, om du tror du har god tid – få det unna gjort så fort som mulig. Med tanke på evt. bestilling av pynt, maten, booking av lokale, hvilke kirke, tidspunkt for vielse, datoen for bryllupet, booke fotograf om du skal ha det (om du booker diverse tidlig, dobbeltsjekk at alt stemmer og alt er i orden før utlevering av invitasjoner, samt ved evt. leige av lokale – dobbeltsjekk at de du leier hos vet at du skal leie hele huset). 

👰 Bruk hverandre: Da mener jeg bruk hverandre med tanke på hvordan dere tenker at bryllupet skal være, ikke la bare bruden sitte med all planleggingen, brudgommen er der også og har muligheten til å hjelpe enten det gjelder fargevalg, utplukking av diverse som skal være pynt osv. 

MANGLER DET NOEN PUNKTER SOM DERE VIL VITE MER OM, GI BESKJED! 

Vi har laget et hefte til gjestene som låg på tallerkenen ved bordet i bryllupet vårt, og jeg har tidligere vist fremside og fremgangsmåten i et innlegg som dere kan finne HER. Innholdet i heftet holdt jeg hemmelig til etter bryllupet ettersom ingen av gjestene, ikke engang forloverne hadde sett. Nå kan jeg derimot vise hele heftet, og det er jo selvsagt enda kjekkere å vise frem ting man har laget helt selv når leserne mine spør om de kan få se innholdet også. Da deler jeg gjerne med dere.

I et normalt hefte i bryllup er det kanskje vanlig å menyen dersom du har 3-4 retters i et bryllup. Vi derimot hadde koldtbord eller buffet så vi valgte å ikke ha det i heftet, men har valgt å gjøre det ved å sette prikken over i´en og gi det vårt personlige preg, samtidig som det gjenspeiler resten av temaet vi har i bryllupet. 

HVA SYNS DERE OM HEFTET ? 

Når vi ankom lokalet ble det som sagt STOR feiring. 

Lokalet hadde vi pyntet dagen i forkant – og gjestene kunne ta plass ved bordene.
Etter en herlig middag, laget av min kjære bror som var kokken for kvelden .. var det på tide å åpne kakebordet. 

Resten kommer i en senere historie .. STAY TUNED! 

Vi giftet oss i Ørsta Kirke, lørdag 4. august kl. 12.00 

Vi har kommet så langt i vår i historie at vi har nå blitt mann og kone! 
Etter vielsen kjørte vi avsted i en gammel Mercedes fra 1953 for fotografere litt bilder med forloverne våre på slep. 

Mercedesen fraktet oss til plassene vi hadde avtalt med fotografen på forhånd at vi kunne tenke oss å ta bryllupsbilder.
Deretter bar det til lokalet der alle gjestene ventet på å ta imot oss.

Deretter  ble det STOR feiring resten av kvelden.
….. MEN det er en annen historie 😉

 

Jeg startet allerede kl. 08:30 på selve dagen hos frisøren. Her skulle både håret, sminken og kjolen fikses på salongen Annes Frisør. Jeg kan si direkte med en gang at jeg angrer ikke et sekund på at vi valgte akkurat denne frisørsalongen til den store dagen våres ♥ Selv er jeg stort fornøyd med både håret og sminken på den store dagen – og det slår ikke feil at jeg koste meg mye hos frisøren 💇

HAR NOEN AV DERE LESERE VÆRT HOS ANNES FRISØR?