De siste årene har jeg skrevet denne type innlegg, og det er et innlegg jeg har tenkt å videreføre også i 2020! Det kribler egentlig litt i magen, over hva jeg har tenkt å prøve å gjennomføre av de ulike målene jeg setter meg for denne måneden. Jeg lager ikke mål for hele året, men mål for den kommende måneden er mye enklere å klare å gjennomføre. Det har funket hittil, så vi satser på at det fungere denne måneden også.  Så selv om Januar er godt i gang allerede, vil jeg gjerne dele mine mål med dere for denne måneden. Det har vært minimalt med blogging inn i det nye året pga både sykemelding og sykdom, håper selv på å komme sterkere tilbake på bloggfronten etterhvert, 2020 er mitt år og da kan mye skje dere!

.. Sortere og rydde i klesskapet! Lage en haug som skal gis bort til Fretex og en annen haug som skal selges på snap. Så deilig å starte det nye året med å renske opp litt, ettersom skapet ikke er av det største og det blir godt å finne ut hva jeg faktisk ikke har brukt av det som ligger der inne enda. 

.. Kutte ut brus i ukedagene. Jeg kan lett drikke 1,5 liter coca cola om dagen, og det ønsker jeg å slutte med. Sånt får holdes til helgene, da blir brus liksom ekstra kos og ikke noe man får hver eneste dag.

.. Sette treningen som førsteprio, før jeg gjør noe annet.

.. Sette i gang strikkeriet igjen, ettersom jeg har vært sykemeldt halve måneden, er det på tide å begynne å strikke igjen, gjøre ferdig noen bestillinger som har blitt satt på vent og rett og slett kose meg med det. 

.. datenights! Meg og mannen jobber generelt mye om dagen, og vi ser hverandre knapt før det er leggetid, om vi er heldige ser vi hverandre gjerne 1-2 timer før leggetid enkelte dager! Så skikkelig datenights med film og god mat slår ikke feil! 

.. Lese minst en bok, i løpet av Januar! Jeg har sinnsykt mye bøker i bokhyllen – og jeg har jo alltid hatt en plan om at jeg skal lese dem – så nå må jeg virkelig bare starte! 

.. Instagram detox? Say no more! I 2019 var jeg helt elendig på å oppdatere Instagram, og egentlig andre kanaler jeg hadde enten det var Facebook, Instagram, twitter eller Snapchat. Følg meg gjerne på følgende @gunnnis 

.. Lage ny spilleliste på Spotify for 2020, det gjør jeg vært eneste år! Jeg elsker musikk, og det er helt perfekt med egen spilleliste for året når jeg kjører mye bil til og fra jobb, og ellers også.

.. Være mer sosial med venner! Jeg har faktisk blitt så heldig at vi har fått verdens beste naboer, og det er så utrolig koselig at enten jeg drar på kaffebesøk til dem eller omvendt. Like koselig hver eneste gang, virkelig de beste naboene altså! Slike mennesker i livet skulle alle hatt – eller kanskje dere alt har det? 

.. Økonomien, skal jeg sette meg mer inni – er det noe jeg skal lære meg spesielt så er det med økonomi. Ta en detox på autotrekk, og spare 25.000 på BSU! ++ 

Hjertelig velkommen 2020. Vi har allerede kommet godt i gang med årets første uke, dere! Håper avslutningen på 2019 var like fin som min, jeg fikk mye avslapping, og koblet av fra det meste som heter sosiale medier. Denne helgen er det avslapning for det fulle, da jeg fremdeles ikke har blitt kvitt denne forbaska forkjølelsen som har holdt på siden November 2019. Uansett den siste tiden så har vi ikke hatt annet enn regn, bortsett fra da jeg våknet i går, da hadde det stormet om natten og snøen hadde lagt seg. Håper dere hatt en fin avslutning på 2019 og en flott start på 2020! 🎉