FANTASTISK! Denne fredagskvelden dro jeg og samboeren på kino sammen med en hel vennegjeng for å se akkurat den tredje og siste filmen av trilogien Fifty Shades. Denne filmen har jeg gledet meg til helt siden sist jeg så andre filmen i trilogien. For en dampende filmopplevelse var det absolutt ingen tvil om. Det ble stappfull kinosal på premieren, første visning ute i Fosnavåg.

Uansett, jeg har lest litt rundt på nettet de siste dagene og jeg kan ikke forstå hva filmkritikerne mener at filmen bare fortjener terningkast 2. Den som da har vært kritiker har da verken sett de andre filmene eller lest bøkene, men bare brukt wikipedia som hjelp. Jeg sier da unnskyld meg, men før du kritiserer en film – bør du faktisk ha sett de filmene som var foran den siste (serie) 
– samt du bør ikke bruke wikipedia eller google til hjelp.

Selvom jeg ikke skal la dette innlegget handle om filmkritikere eller hvem som mener at filmen ikke bør bli stemplet som husmorsporno, så har jeg iallefall hatt en helt fantastisk kveld, og filmen fikk en helt fantastisk avslutning – akkurat som i boken. 

Da avslutter jeg dette innlegget med traileren til filmen, så tar jeg kvelden … snakkes senere mine kjære ♥

HÅPER DERE HAR HATT EN FIN FREDAG ♥

Bryllupsdatoen ble satt i fjor sommer, og familien og venner har fått “sett av datoen” kort for at de skal prøve å ikke legge andre planer på den store dagen vår som vi ønsker å feire sammen med dem. Jeg syns det er så fint at gjestene får et lite varsel, at det er noe spesielt som skal skje. Save the date kortene har jeg laget ved inspirasjon fra google og med hvilke stil jeg og samboeren liker godt, og siden begge er veldig glad i Minnie og Mikke Mus og generelt Walt Disney, var det ganske greit å kombinere dette i save the date kortene som vi sendte ut. Dessuten da blir kortene gjenspeilet i personligheten til brudeparet, veldig unikt og fint. 

HÅPER DERE FÅR EN FIN FREDAG! 

Jeg kan ikke fatte og begripe at jeg har holdt på med denne bloggen i ni år allerede. Fy, som tiden flyr! Gratulerer til bloggen, og tusen takk til alle dere som klikker dere inn her hver dag for å se om jeg har oppdatert bloggen eller ikke. Uansett, 3287 dager og  2534 innlegg senere, og jeg har ikke planer om å legge ned denne bloggen med det første. 

Så nå vil jeg gjerne høre: hvor lenge har DU fulgt med på bloggen?
 

  

HA EN FIN ONSDAG VIDERE ALLE SAMMEN! 

Etter nok en arbeidsdag gjennomført .. var det utrolig deilig å få beskjed om at vi skulle dra ut på tur og spise middag! 

Denne tirsdagskvelden ble det servert middag ute, foran et brennende bål! Så utrolig koselig vi hadde det med svigermor på tur. Vi spiste grillpølser på spyd til middag, laget oss kakao og spiste et måltid fra real turmat på deling alle tre. I dag gikk turen til Rompa, som ligger i Hovdebygda ved Hovdevatnet. En utrolig koselig plass, og ikke minst et veldig morsomt navn – dette har blitt et av mine favoritt steder hvor vi kan brenne bål og til å med gå på skøyter, om vi faktisk hadde tatt med oss det. Koselig!

Det å dra på slik tur ute i naturen, gjør noe med meg – og jeg har merket at det er utrolig godt for helsen, å komme seg mer ut. Turklærne var på både ett – og to lag med ull, samt vinterklærne som jeg fikk av samboeren tidligere i år kom godt med på en dag som denne. Vi fikk fyr på bålet og vi ble sittende å prate helt til vi ikke hadde mer fyringsved å bruke opp.

SÅ HVORDAN HAR TIRSDAGEN DERES VÆRT? 

​​♥ Se Fifty Shades of Grey Freed med en fin gjeng, denne har jeg gledet meg til helt siden vi så den andre filmen med Mr. Grey! Dere fatter ikke hvor mye gleder meg til å se filmen, og det er nesten litt trist at det ikke kommer flere filmer av disse 😓

♥ Være enda mer positiv til vinter og kulde! Jeg tar meg alltid i å klage over hvor kaldt det er ute, og jeg fikk jo oppgradert hele yttertøy kolleksjonen min fra samboeren. Så her står det ikke på at jeg ikke eier varme klær (lengre). 

♥ Kjøre tre gode treningsøkter i uken, og bli flink til å ikke melde avbud på treningstimene med bestis, K. Selvom jeg vet det ofte frister mer med et familieselskap, jobb eller andre lignende aktiviteter som virker mer gøyere – men når alt kommer til alt så er det utrolig godt når trening er overfor denne gangen også. 

   

♥  Finne tilbake til bloggmotivasjonen. Det er leit å si det, men den har faktisk ikke vært tilstedet i hele år. Jeg kan faktisk finne på å heller vaske og støvsuge leiligheten enn å skrive en blogginnlegg, når jeg selv vet jeg har så veldig lyst. Selvom jeg har hatt problemer med skrivesperre og ikke fått ideer ned på papiret er det virkelig deilig nå å kunne skrive disse få setningene i dette innlegget. For jeg må virkelig være ærlig med meg selv og dere, jeg elsker jo å blogge – så hva skjedde? For alle​ vet at jeg kan så mye bedre enn dette!

♥ jeg vil teste ut mange nye oppskrifter og bruke mye tid på kjøkkenet. Bli flinkere til å bruke flere ingredienser, mix og trikse med ulik mat. Utfordre meg selv ved kjøkkenbenken, for om jeg legger hjerte og sjelen i maten så får jeg det perfekte resultatet. 

♥ Ha et matbudsjett på max. 4000kr denne måneden. Det gikk fint i Januar (selvom jeg ikke skrev noe på bloggen om det) så skal det gå fint nå i Februar også, spesielt når vi går inn for å prøve å holde det slik. Selvfølgelig så gikk det utrolig mye ut fra fryseskapet, men hvor deilig er det ikke å bruke opp litt mat som du har i fryseren før du kjøper enda mer nytt som tilslutt havner i fryseren likevel. Vi kaster dessverre alt for mye mat, og det skal vi få en slutt på. 

♥ Være den beste kjæresten for samboere min! Vi har kommet til romantikk måned nr.1 med både Valentines day og andre romantiske ting vi skal finne på sammen, så det å sette kjæresten først og sørge for at han får det så hyggelig som overhodet mulig. Kjærligheten min med han er den jeg trenger aller mest, og uten han så hadde jeg ikke vært den jeg er i dag. 

HÅPER SØNDAGEN DERES HAR VÆRT FANTASTISK!
UKEN SOM KOMMER BLIR BRA, OG DET FØLER JEG PÅ MEG! 
VI SNAKKES SNART IGJEN! 

 

Takk for gode tilbakemelding på innlegget jeg skrev om skrivesperre både på privat melding på facebookgruppen til bloggen, min egen private Facebook og her på bloggen! Jeg vet ikke helt hva jeg skulle gjort uten dere, mine kjære lesere! Med tanke på statestikken igår innsåg jeg at jeg faktisk har flere lesere som fremdeles stikker innom bloggen, kanskje bare for å se om det er noe livstegn til denne bloggeren eller ikke. Uansett så håper jeg på at jeg endelig har kommet over skrivesperren, for øyeblikket.

Vel slike lignende matretter har jeg og samboeren spist ofte i det siste, i hvertfall disse utrolig gode potetene enten vi har spist det til fisk eller kjøtt, så er det himmelsk godt – og tror ingen av oss blir lei av det! Svinefilet er ikke noe vi har særlig ofte, så det er utrolig godt å kombinere det med noe som går til alt sammen! Jeg smakte noen lignende poteter i barnedåpen til kjære T som er fadderbarnet / tantebarnet mitt for noen uker tilbake, og helt siden da har det vært fast inventar hos oss hver gang vi skal ha poteter til middag. Når vi da itilegg skal ha svinefilet og poteter med krydder, må vi selvfølgelig ha en god saus til og denne gangen falt det denne gangen på Bearnaisesaus fra Toro. Dessverre blir det lite å se av grønnsaker idag, da samboeren sto for å handle inn matvarer idag, så blir det litt stusselig med bare mais på tallerkenen. 

Jeg avrundet dette innlegget her før jeg skriver meg bort på alt og ingenting, så da håper jeg dere har hatt en fantastisk lørdag, så snakkes vi snart igjen. Forresten lørdagen min brukte jeg å arbeide noen timer på restauranten, jeg må virkelig like å pendle!

GOD NATT FOLKENS 

Jeg og mannen la ut på nok en ny tur ute i nærmiljøet for litt bålbrenning og kveldsmat utendørs, og ettersom vi har bestemt oss for at dette året skal bli året vi er skal oppleve mange flere slike turer i for å oppleve Ørsta og Volda på det naturen har å by på. Vi hadde det kjekt i hverandres selskap og det er som teller, og derimot har startet å få smaken på friluftsliv. Vi har bestemt oss for at året 2018 er det året vi skal bruke på å dra på turer både fisketurer og fjellturer sammen med hverandre eller med flere. 

Kamera ble med på denne turen også, men ettersom det hadde blitt alt for mørkt, var det vanskelig å få tatt gode bilder, men fikk noen få blinkskudd denne gangen også. Vel nå avrunder jeg dette innlegget – så skrives vi enda mer senere. Nå venter film og dessert denne fredagskvelden sammen med min bedre halvdel.  Håper dere alle har hatt fin fredag ♥ 

HVA HAR DERE GJORT DENNE FREDAGEN?

Er du en som garantert har opplevd det å få skrivesperre enten du er en blogger eller en forfatter? Det har iallefall jeg gjort, gått tom for ideer om hva jeg skal skrive om og hvordan jeg skal formulere setningene, og noen ganger ønsker jeg å kunne skrive om noe som både jeg og mine lesere interesserer oss for, men så er det store spørsmålet – hva liker dere lesere å lese om? Selvom det er vanskelig for meg å spør leserne om hva ønsker dere at jeg blogger om, så kan det hende at andre fort mister interessen av å lese eller følge akkurat min blogg. Jeg har og hadde masse planer for bloggen og jeg kan være full av inspirasjon om jeg bare går inn for det, men derfor ønsker jeg å spørre dere om hva dere ønsker å se? Slik at enkelte blogginnlegg rett og slett blir litt mer etter deres ønske. For det jeg har spesielt lyst til er å komme tilbake på bloggen, få tilbake inspirasjonen og muligheten til å formulere gode innlegg.  Så kan dere ikke bare si fra i kommentarfeltet om hva dere ønsker å se mer av her på bloggen, dere.

  

Ha en fin fredag videre, så snakkes vi forhåpentligvis snart igjen!