FIFTY SHADES FREED

FANTASTISK! Denne fredagskvelden dro jeg og samboeren på kino sammen med en hel vennegjeng for å se akkurat den tredje og siste filmen av trilogien Fifty Shades. Denne filmen har jeg gledet meg til helt siden sist jeg så andre filmen i trilogien. For en dampende filmopplevelse var det absolutt ingen tvil om. Det ble stappfull kinosal på premieren, første visning ute i Fosnavåg.

Uansett, jeg har lest litt rundt på nettet de siste dagene og jeg kan ikke forstå hva filmkritikerne mener at filmen bare fortjener terningkast 2. Den som da har vært kritiker har da verken sett de andre filmene eller lest bøkene, men bare brukt wikipedia som hjelp. Jeg sier da unnskyld meg, men før du kritiserer en film – bør du faktisk ha sett de filmene som var foran den siste (serie) 
– samt du bør ikke bruke wikipedia eller google til hjelp.

Selvom jeg ikke skal la dette innlegget handle om filmkritikere eller hvem som mener at filmen ikke bør bli stemplet som husmorsporno, så har jeg iallefall hatt en helt fantastisk kveld, og filmen fikk en helt fantastisk avslutning – akkurat som i boken. 

Da avslutter jeg dette innlegget med traileren til filmen, så tar jeg kvelden … snakkes senere mine kjære ♥

HÅPER DERE HAR HATT EN FIN FREDAG ♥

    1. Jeg hadde egentlig tenkt å se den selv, men etter dårlig kritikk vet jeg ikke om jeg gidder å bruke penger på det. Men var den bra? Likte ikke 2?eren noe spesielt hvis du kan sammenligne den med det!

    2. Kaffeslabb: Jeg føler at du får se enda mer av boken i film nr. 3! Jeg elsket den iallefall, men som de fleste andre trilogier eller filmer med flere filmer i så er egentlig aldri nr. 2 i rekka like bra som nr. 1 og 3-4-5. Filmen i seg selv var fantastisk, mye nydelig musikk, ting skjedde kanskje litt fort, men en datt aldri ut av handlingen. Jeg anbefaler iallefall å se den, men selvfølgelig om en ikke vil dra på kino for å se den så kommer den alltids snart ut på viafree eller viaplay 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg