Jeg valgte å ta en velfortjent pause fra bøker, pensum og notater i kveld. Og dro heller på tur med båten med foreldrene + bror! ♥ Tankene mine var helt andre steder idag når jeg trodde det var torsdag, og ikke fredag. . . og slik er det når vi får “langhelg” og dagene går i surr og en ikke klarer å holde følge – et lite øyeblikk! Hva har dere gjort på i dag?

  

HÅPER DERE ALLE FÅR EN FIN FREDAGSKVELD!

Hei lesere ♥ tirsdag fikk vi utlevert hjemmeeksamen på fronter, og fikk skrevet ned 638 ord første dagen, som var en bra start. Onsdagen samlet jeg og Karianne oss på høgskolen for å skrive enda flere ord, og hadde det ikke vært for at jeg valgte å reise til Volda for å skrive, hadde jeg ikke kommet såå langt at jeg avsluttet den dagen med 1832 ord, og det var kanskje for at vi ikke hadde TV eller annet som forstyrrelse og det eneste som forstyrret var bøker som falt i gulvet, snakking og latter. Igår ble det å avslutte oppgaven med små justeringer og få nok ord til å kunne levere den på høgskolen.

I dag var jeg og broren min i Volda for å levere oppgaven + han skulle få fikset speilet på bilen sin = to fluer i en smekk! Og jeg gjorde også noe annet, som jeg vil avsløre senere på bloggen! Så dere får bare vente, kommer på bloggen senere! snakkes xoxo!

HVORDAN HAR DE SISTE DAGENE VÆRT?

tskjorte cubus snikkerbukse veromoda jeffreycampbell nelly klokke cmyk armeband ebay

  

Hva syns dere om antrekket?

Hallo 😘 Springer bare innom for å si HEI – har startet med hjemmeeksamen idag – så vet ikke hvor mye mer dere får høre fra meg før jeg har levert oppgaven på fredag! Men bilder under viser hvordan jeg føler det akkurat nå før jeg legger meg. Love xox

 

 

 

 

Mange av dere vet hvordan det er å ha eksamen, så jeg er veldig utslitt! Vel kvelden er kanskje enda ung men jeg legger meg NÅ!

Hei lesere ♥ siden sist jeg var innom bloggen har dagene vært fylt med “spennende” gjøremål som det å lese til to eksamener 
I helgen har jeg hatt et avbrekk fra eksamenslesing siden jeg jobbet på lørdagen. Og vi hadde hyggestund sammen med min og kjærestens familie, så jeg ble ekstremt mett på søndag og dagen avsluttet med filmkveld med Anna og Linn, vi såg Veronica mars. 


I dag blir det lesedag enten til SRLE eller NHR. Føler for å konsentrere meg mer om Natur, Helse og Rørsle enn Samfunn, Religion, Livssyn og Etikk siden det er hjemmeeksamen som starter imorgen og den skal leveres allerede på fredag, flotters. Resten av dagen skal jeg bruke på eksamenslesing uansett fag, selvom jeg vet jeg kommer til å konsentrere meg mest om NHR.

Hei dere ❤ idag hadde jeg min siste offiisielle undervisningsdag og det eneste som gjenstår er eksamen i SRLE og NHR. Shiiiit! 👎 Eneste positive med eksamen er at det snart er sommerferie og jeg føler jeg trenger det mer enn noe annet! Hva med dere??? Denne uken har klassen virkelig fått merket det skikkelig, rekner med at jeg våkner opp med gangsperre i hele kroppen i morgen. Har hatt svømming 3 ganger denne uken og 2 ganger med uteaktiviteter på 4 dager. Jeg valgte også å ta livbergingsprøven idag, og det gikk supert for jeg trodde egentlig aldri at jeg kom til å klare å gjennomføre den. Bestemte meg i siste minutt for å ta den.

 

Tjooo’heiii og god kveld til dere, søte ❤ Håper dere har hatt en fin start på uken så langt! Det har i hvert fall jeg 👍 har vært deilig! Hadde svømming med klassen, så det er jo en ren treningsøkt for seg selv. Resten av kvelden skal jeg slappe av og lese eksamen.

Det er en uke igjen til hjemmeeksamen i Samfunn, Religion, Livssyn og Etikk (SRLE) og uken etter er det praktisk og skriftlig eksamen i Natur, Helse og Røsle (NHR) så da kreves det også god musikk som jeg kan høre på som gir meg motivasjon til å lese mer til eksamen. Og dere? Håper dere har hatt en fantastisk mandag videre, folkens ❤

GRATULERE MED DAGEN, KJÆRE LESERE ♥ Reiste til Skjåk/Lom igår for å delta på feiringen med familien, overnattet i skjåk. Feiringen har vært koselig og har vært å sett på toget både i Skjåk & Lom, møtte noen venner av mamma i Skjåk, og når vi var å såg på toget i Lom – hang jeg sammen med Anne, besteveninnen min! Det er egentlig helt annet å se på toget der enn hjemme ♥

  

♥ GRATULERE MED DAGEN, NORGE ♥

I dag har jeg hatt studiedag, og har brukt den til å forberede meg til eksamen i NHR! Prøver å få en slags oversikt på leselisten. Jeg liker virkelig fagene i Natur, Helse og Rørsle – det inngår teori og ekstremt mye trening som er knytt til barns utvikling ♥ ♥ ♥ Skal ha både skriftlig og praktisk eksamen, og selv om det er greit å få oppgaven, skal det bli bedre å bli ferdig med eksamen. . . Det kommer helt sikkert til å bli mye eksamensnakk fremover på bloggen, men jeg er student under eksamensforberedelser. . . !

Hvordan har dagen din vært?

Goood mandag, fine. I dag startet jeg dagen tidlig frokost sammen med familien, før alle måtte dra avgårde på jobb eller skole. Startet 8:15 på skolen som er altfor tidlig på en mandag. . . Skoledagen har vært grei og vi hadde en skikkelig utrolig treningsøkt, noe som var forfriskende – selvom de fleste aktivitetene var tilrette lagt for barn i barnehagealder. Livet som bhg-lærerstudent ♥

   

Det blir nok en tidlig kveld på meg . . . jeg er ganske utslitt! Det er spesielt nå på slutten av året det er hard å være student!

HVA HAR DU GJORT I DAG?