Hva gjorde klassen din siste skoledag? Den siste skoledagen sammen var samme dag som jeg kom oppi Naturfag, og vi spiste frokost sammen og ga læreren gave fra hele klassen, egentlig utrolig koselig men selvfølgelig trist, siden du kanskje ikke ser gjengen du gikk i klasse med på flere år.

Kommer du til og holde kontakt med de fleste i klassen din? Jeg har mange av dem på facebook, så kan jo hende en tar av en prat i ny og ne, men dette året blir spennende for akkurat dette året så blir vi alle spredd.

Hvordan var det å fullføre skoleåret som var? Det var greit, har ikke så mye jeg ønsker å si om det skoleåret selvom jeg har hatt mange uforglemmelige minner. Det beste minne gjennom hele året må nok ha vært russetiden.

Hvor får du klesinspirasjonen din fra? Jeg får den av og lese andre blogger, lese moteblad og kanskje se noe fint på butikken og deretter begynne å tenke på hva som ville passe den og om jeg har det i skapet.

Favoritt mac apper? Twitter, Adobe Photosho og imovie.

Hvor mange kjoler har du? tror jeg har 5 (akkurat nå)

Har du hatt tannregulering? Jepp (8 klasse til første år på vgs)

Er du lykkelig? Sist du følte deg skikkelig glad? Ja, veldig lykkelig. Føler meg skikkelig glad for har verdens beste kjæreste og familie ♥

Blir du lett irritert? Ja.

Hvor lang tid bruker du på sminke før du skal på skolen? Har brukt 20-30 minutter.

Hva sto i den siste meldingen du sendte? “15 min igjen :-)”

Hva er det siste du gjør før du legger deg? Legger fra meg macbooken og ser litt på en film før jeg sovner.

Hva hører du på akkurat nå? “Want you back – tiffany Alvord”

Er fargen din naturlig? Nei, den er ikke naturlig eller bare etterveksten da.

Hvor tok du hull i ørene? De to første hullene tok jeg på Britt´s Frisør og de 3 andre hullene tok jeg hos Trendy frisørsalong.

Er du den høyeste i venngjengen? Nei, det er jeg ikke (er den minste .. haha)

Snuser du? Det gjør jeg ikke og skal aldri gjøre det heller.


Lurer du på noe til neste uke? 

Går du ofte uten sminke? Ja, har blitt en god del i det siste, spesielt pga varmen.

Har du vært i Bergen før? Ja, har vært der en gang tidligere.

Favoritt matrett? Tikki Mansala med kylling og ris.

Tjener du penger på bloggen? Nei.

Favoritt butikk? Bik Bok & Cubus.

Hvordan er forholdet mellom deg og søsteren din? Er praktisktalt bestevenner, trenger jeg si mer?

Lyst å fortelle noe om uvanene dine? Har ikke noen spesielle uvaner og dele.

Hvor redigerer du bildene dine? Picasa og Adobe Photoshop Editor 10 

Favoritt plagg? 

 
Skal du på Justin Bieber konsert? Jeg prøver å skaffe biletter til meg, søsteren min og mamma. Noen som selger 3 stk? (helst sitteplass)

Hvordan går det mellom deg og kjæresten din? Det går veldig bra mellom meg og kjæresten min.

Har du noen gang vurdert å flytte hjemmefra? Ja, det har jeg. Skal flytte på hybel til høsten. 

Hvor kjøper du bandana? Jeg kjøpte de på en butikk på Norby kjøpesenter i sverige.

Digger den blå shortsen, hvor er den fra? Den er fra bik bok.

Bruker du leppestift? Nei, det passer ikke meg helt.

Kan du svare på alle spørsmålene til spørsmålrunden du hadde snart? Ja, det har jeg plan om å gjøre nå (fredag muligens).


Lurer du på noe til neste uke?

Hva er dine planer for sommerferien? Sommerferien skal bli brukt til å slappe av, sist uke var jeg på ferie med familien, og resten blir jobb,familie og kjærestekos. 

Hvilken bunad har du? Ørskog bunad eller Martha bunaden (sunnmørsbunaden)

Er du sunn? Kan være det om jeg bare går inn for det, men jeg kunne blitt bedre. I sommer så har det vel egentlig vært veldig mye “fast food” 

Er håret ditt tykt eller tynt? Det er ganske tykt.

Er du positiv? Ja , men kan være negativ også – spesielt STA!

Kan du fortelle oss noe vi ikke vet om deg? Jeg er livredd insekter.

Favoritt resturang i Fosnavåg? Resturang Fosnavåg Brygge og Elmir´s Grillresturang og Kaffebar.

Vil du kalle deg selv en ekte sunnmøring? Ja, må jo vel nesten det, hehe!

Liker du dyr? Ja, elsker dyr – spesielt hund & katt.

Har du prøvd snus eller røyk før? Nei, og kommer aldri til å gjøre det heller.

Hender det at du blir lei av bloggen din? Blir ikke lei av den, men blir vel egentlig mest lei når jeg ikke finner ut hva jeg skal skrive om!

Er du flink på skolen? Kunne nok gjort det mye bedre enn hva som egentlig blir gjort.

Hvor er “good mood” toppen fra? Den er fra Only.

Er du bortskjemt? Nei, kan da ikke si det. 

Er du fornøyd med utseende ditt? Ja, det er jeg.

Hei dere! Kom akkurat hjem, sitter og ser på prinsesse på prøve, og skal snart sette i gang prinsesse på prøve 2, like it. Har vært til Ulsteinvik og Fosnavåg idag med mamma, pappa og Hanne, var også innom Rema1000 for å handle grillmat. Selvfølgelig blir det ikke grilling før en senere anledning, men de selger det bare på REMA1000, dessverre, men det går.

Egentlig er jeg fullstendig utslitt, men slik går no dagene. Kan ikke gjøre så veldig mye med det!


… Nå skal jeg spille sims 3, snakkes senere!

Jeg har lenge hatt lyst til å komme skikkelig igang med treningen, for dere som har lest bloggen min en god stund vet at jeg drev og trente på aktiv trening senteret her i Herøy.  Men jeg måtte dessverre slutte brått og brutalt for at jeg mistet følelsen i det ene benet mitt, og klarte ikke å gå skikkelig på en uke, og dette var også i samme uke som jeg skulle opp til fagprøve, jeg dro til legen og fikk beskjed om at de måtte sende meg videre til medi3 for at jeg skulle få ta rønken av benet mitt, og fikk påvist vann i kneet. Jeg har fremdeles litt problemer med trening, men jeg har heller ikke vært så flink til å ta opp igjen treningen litt etter litt, jeg valgte heller å slutte å trene direkte istede for å ikke bare trappe ned. Men er nå vil trene igjen!

Jeg hadde enkelte motivasjonstips den gang jeg trente og har tenkt og ta i bruk det igjen når jeg startet for fult med treningen (når jeg ikke jobber).

GOD MUSIKK det er veldig viktig når en trener (spesielt når du trener alene), for det er veldig motiverendes dersom du treffer på riktig sang og rett rytme. Er kanskje derfor jeg var så veldig glad i spinning å sykle like fort som takten til musikken som spinningstreneren har valgt ut, men er greit og fylle din egen ipod eller mp3 spiller med gode og motiverendes sanger. 

TRENING SOM PASSER DIN KROPP OG HELSE er veldig viktig, at du finner den sporten som du liker og velger som trening, min favoritt sport er spinning eller egentrening. Når jeg holdt på med egentrening så hadde jeg eget program som “min personligetrener” laget for meg. Et program som jeg fylte til punkt og prikke, med hjelp fra henne. 

TREN I DIN EGEN STUE og du trenger ikke ha fullstendig med utstyr, har du nintendo wii har du mulighet til “personlig trening” eller “zumba” (det er iallefall det jeg har i stuen). Du kan også plassere trimsykkelen, om du har en medisin ball kan du bruke den, en rokkering . Du trenger heller ikke utstyr for å trene hjemme i egen stue. Du kan trene der du vil og når det måtte passe seg.

PARTNER du kan velge å ta med på trening selv, enten det er din bestevenn, moren din eller kjæresten din. Jeg tror nok jeg ville valgt og tatt med kjæresten min, siden da hadde vi også blitt bedre kjent med hverandre.  Dere kan være hverandres støtte og motivasjon. Det er bedre og trene sammen enn at du trener alene. Jeg trente stortsett alene, men det ble jo kjedelig tilslutt.

SETT DEG MÅL er greit og gjøre, for om du setter deg mål så arbeider du sykt til du har klart akkurat det målet, et mål du har sett fram til lenge. Og det er veldig viktig og være “proud of yourself”.

HAR DERE ANDRE TRENINGSTIPS TIL MEG? ♥

God morgen ♥ har for ikke så lenge siden kommet tilbake fra Amfi MOA med familien, tok oss en impulstur idag istede for været ikke var bra idag. Fikk kjøpt meg noe fint, pluss jeg fikk skaffet meg en magic mouse for macbook, måtte ha meg en for å kunne spille sims 3 (poor excuse), hehehe! Kjøpte meg en sort genser fra gina tricot , en stilig topp fra HM og en pysjamas (snoopy) fra HM. Møtte også bestevenninna mi fra Ålesund, Maya. Long time – no see! Hadde det utrolig kjekt sammen med henne, og håper det ikke blir lenge til neste gang, just love that girl! ♥

… Hadde ikke med kamera, siden det ble på impuls og jeg ble dratt nesten rett opp av sengen!

( … bilde er fra turen ved svenskegrensen)

Sov enda lengre enn hva jeg gjorde i går, utrolig deilig! Men nå skal jeg ikke snakke om sovevanene mine, ofc så var jeg da våken til 03:00 inatt. 
Det er ikke akkurat det mest positive, men jeg ble liggende på å se på greys anatomy sesong 8 på ei engelsk side som jeg hadde fått vite om av naboen min. Tusen takk for tipset ang. den nettsiden, den er virkelig super og se serier på! Men for å bare fullføre om sovingen jeg sov til 10:30.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen med mamma og søskene mine, litt små handel for dagens middag og bror som skal lage focaccia brød. Jeg pantet også flasker for 140 kr, selvfølgelig så drikker jeg enten mer brus eller kjøpevann i og med at vannet her ute er så ekkelt at jeg blir syk bare jeg drikker det. Så skal jeg noen gang få mulighet til å drikke vanlig vann fra springen bør de fikse vannet RASKT! Men jeg bestemmer ikke det.

HVORDAN ER DAGEN DERES I DAG?

Deilig å få sove lenge (utrolig deilig) har ikke sovet så lenge på (husker ikke) men våknet ikke før 09:30 istedefor 07:30. Virkelig avslappende! ♥ Deler av dagen tror jeg egentlig kommer til å gå til vasking, rydding og avslapping. Egentlig så er det ikke så mye å gjør, noe som er kjedelig! Har også tenkt å se ferdig sesong 7 av greys anatomy, jeg bruker stortsett og ligge våken hele natten og se på greys, men det gjør jeg ikke lengre, hehe!

HVA SKAL DERE I DAG?

Som dere kanskje ser har jeg fått meg ny header, og jeg ble seriøst helt betatt av denne , den er jo fullstendig nydelig og føler den ble litt meg, og selvfølgelig det er ikke jeg som har laget denne headeren denne gangen, dette er fantastiske Karina Olsen og jeg må si hun er jo kjempe flink, så for dere som ønsker dere header til din blogg bør dere gå innom bloggen hennes her 

HVA SYNS DERE OM HEADEREN?
( … jeg elsker den ) 

Hei folkens ♥ hadde en skikkelig avslappende i kveld/natt med Greys Anatomy sesong 7, men snudde ikke om hele døgnet var i seng før kl. 02:00. Såg på 4 episoder før jeg fant puten, men døgnrytmen min gikk raskt til normalen etter jeg har vært på ferie med familien og har sovnet før kl. 24:00.

I dag så har jeg vært i byen med mamma og søskene mine vi var og handlet 2 nye senger (dere skal få vite grunnen senere, nå er det hemmelig 😀 ).
Senere blir det og slappe av hjemme, rydde litt rundt omkring og bare gjøre de normale hverdagen rutinene som alltid blir gjort , men som regel alltid blir blåst bort vis det er noe annet spennende som dukker opp!  Men slik er da egentlig alle ungdommer, okey? rettelse .. men slik er alle voksne og.

HVA SKAL DERE GJØRE I DAG?
(ps: bilde opplasteren vil ikke samarbeide med meg)