I Februar så har jeg hatt det helt fantastisk. Har vært sammen med verdens herligste kjæreste store deler av måneden, og det er herlig! Jeg har også vært sammen med en god venninne, Emilie! Som har vært allertiders. Må selvfølgelig prøve og møte henner mer enn hva jeg har gjort og når begge har tid. Har også fått roser av kjæresten. Så måneden har vært ubeskrivelig med andre ord, men her kommer bilderrrrr :


fikk denne søtingen her i valentines gave med kjæresten ♥


spiste mye kiwi!


Første turen til golleneset 2011,  kanskje jeg skal dra ditt med kjæresten ?


Hadde meg noen minutter bort mot mulevika , for å ta noen fiine bilder! fikk skikkelig blinkskudd.

Dette var da min måned, hvordan var din februar måned?

tycks?

Hallo i luken! Da er vel klokken litt over sju, og jeg klar til og starte .. hehe! Skal på jobb, for har ikke ferie. 
Det blir koselig. Fikk telefon fra mamma om at det var sykt glatt på veiene siden de allerede har dratt på jobb. Det er jo selvfølgelig vinterferie for mange av oss, så de som har vinterferie og de som har hatt får kose seg ♥

vi ses! Dagens spørsmål : Har du vinterferie og vis skal du jobbe?

header 1 eller 2 ?

Hallois. Nå tenkte jeg og kjøre en “vinterferie konkurranse” som skal foregå fra i dag til neste søndag. Så jeg gjør premien da selvfølgelig litt vel spesiell. Så vil jeg jo selvfølgelig ønske ALLE en skikkelig god og herlig vinterferie, jeg har da selvfølgelig ikke vinterferie, men det gjør meg ingenting. Det er bare herlig på jobbe min.

1. Premie er ….
3 solkort til en verdi av 300 kr, det er jo herlig med solkort nå når det er så kaldt og gjerne vil ha litt farge, for solen som er fremme varmer ikke stort. Men den er selvfølgelig herlig på alle måter, solen er jo helt perfekt!  Det som dere skal gjøre er og sende inn et bilde på [email protected] av valgfritt tema, men du må selv være fotografen som har tatt bildet. Døme : venninnene dine , husdyret ditt eller naturen ( valgfritt ).

2. Premie er … 
film ( mama`s boy ) og ansiktsmaske ). Det dere trenger er å skrive i kommentarfeltet “JEG VIL VINNE” .

3. premie er …
er en eos lypsyl med honningsmak, den er ekstremt god, har den selv alltid med i veska mi.  Og det eneste dere skal gjøre her er og skrive din favoritt blogg, det er selvfølgelig alltid koselig dersom dere skriver min blogg, men det blir ikke no plusspoeng i margen for og skrive den.

HUSK! NAVN, EPOST ADRESSE ELLER BLOGG ADRESSE!


LYKKE TIL


Hallois! Nå er det på tide å få rumpa i gir, skal snart på butikken med mor og far. Lørdagshandel er koselig .. Det er ikke så veldig mye og gjøre i dag, men skal nyte dagen, skal selvfølgelig rydde soverommet. Holder på med et rydde prosjekt. Dagen kommer til å blir sinnsykt deilig, iallefall kvelden. Da stor familiekos på arket.

Hva skal du i dag?

Nå skal jeg legge meg, etter en herlig dag på jobb, hjemme og trening! Treningen derimot var ekstremt herlig. Energien strømmet inn og det gjorde virkelig godt. Og jeg blir utrolig glad av statistikken og kommentarene. 
Dere er så herlige, Vi snakkes i morgen, nå skal jeg sove for jeg er utrolig sliten og trøtt. God natt lesere ♥

vero moda bukse | ellos genser | mamma sokker | glitter sjerf & smykke

tycks?