Gratulere så mye med dåpsdagen, til det nydeligste tantebarn og fadderbarnet mitt, T. 

T var en av fire dåpsbarn som ble døpt i kirken idag, og det var en av de lengre gudstjenestene også ettersom det var med nattverd. Jeg og samboeren møtte halv elleve i dag tidlig, sammen med dåpsbarnets foreldre, så da var det små forberedelser som skulle gjøres, litt mat som lille T skulle få og selvfølgelig skulle han få på seg dåpskjolen som moren hans har brukt. 

Ellers har dagen i dag har vært så fantastisk fin på alle måter! Lille T har blitt døpt, og dåpsdagen har blitt feire sammen med familie og venner. Jeg tror nok at det beste av alt for både foreldre og faddere var at lille T var et lite gull med et smil om munnen hele dagen, og det virker som han koste seg i den oppmerksomheten han fikk. Jeg føler meg ekstremt heldig som vår være både tante og fadder til verdens nydeligste gutt, T.  

  

Dette har vært en fantastisk dag, og jeg legger ikke skjul på at jeg tror nok jeg er stappmett til neste dåpsdag som jeg skal delta i neste helg. Uansett nå er finstasen lagt til vask, sminken er fjernet og pysjamasen har kommet på.  Så godt natt fra meg, dere!  

JULI 
Jeg startet denne måneden med å finne tilbake til blogg-gleden jeg en gang hadde, og jeg begynte med trening på siden av arbeidstiden. Fikk med meg min kjære på dette og moro var i ful gang, svetteperlene rant nedover og jeg våknet med gangsperre flere ganger i uken. Jeg startet også den første mandagen denne måneden med å sove helt til 10:30, og det var svært for denne morgenfuglen som er våken allerede kl. 08:00 på hverdager når hun har fri. Jeg hadde også på de få fridagene jeg hadde tid og mulighet til å ha kvalitetstid med kjæresten min, og den ene kvelden disket han opp med roser, mat og sjokolade. For en drømmemann jeg har funnet meg uten tvil. De sene sommerkveldene brukte vi til å se på film, enten det var på tv-skjermen eller fra en datamaskin mens vi satt ute å koste oss i utemøblene våre. Vi gikk også vår første tur rundt Rotevatnet og vi brukte omlag 1 time og 49 minutter på denne turen, og ettersom jeg aldri hadde vært rundt før var det på tide, ettersom vi har bodd i Volda i 1 år. En av de få fridagene jeg hadde dro jeg sammen med vennene mine Karianne og Ann-Kristin for å spise god mat og handle litt sommertøy på Floyd og avsluttet dagen med bowling på Ulstein bowling. I slutten av juli begynte vi å pakke smått til ferieturen vi skulle på, og jeg valgte å ha et innlegg denne gangen i forhold til tidligere når jeg har hatt videoblogg. Vi dro også på blåbærtur i slutten av Juli, og vi fant oss litt blåbær som vi spiste samme kvelden. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

AUGUST
Da var vi endelig kommet til august, var tittelen på det første innlegget som ble postet her på bloggen da. Og jeg var ekstremt klar til å starte på ferie og reisemålet var 2 ukers ferie til Spania, der jeg hadde med meg noen bøker på ferien som jeg ble ferdig med å lese på flere av de dagene vi lå på stranden. Niesen vår var også med på denne turen og den hadde nok ikke blitt like gøy på den ene uken vi skulle være der alene om hun ikke hadde blitt med. Uansett det var vel dette året vi ble skikkelig solbrent etter bare tre timer i solen med mye bading og smøring av solkrem. 04/08 publiserte jeg innlegget: Hjelp, vi gifter oss. Der datoen var satt til 04.08.18. Mens vi fremdeles var i Spania prøvde jeg meg på en “uken som gikk” og jeg publiserte også hva eg vil gjøre i august. Selvom vi brukte mye av tiden til å bare slappe av på stranden tross at vi hadde dårlig nett og vi brukte kveldene til å spille mye kort og gå ned på den lokale puben i området der vi drakk oss noen drinker. Allerede 09/08 hentet vi svigerforeldrene mine på flyplassen, og vi dro på enda flere utflukter på den uken de var sammen med oss før vi skulle reise hjem igjen med tanke på skolestart og tilbake til arbeidslivet. 

SEPTEMBER
Jeg skrev en liste over hva jeg kunne tenke meg å gjøre denne måneden. Min vesle niese fylte også 1 år denne måneden, det ble feiring av henne og jeg informerte dere om at jeg var lite å se til på bloggen da jeg ble sykemeldt fra arbeid i 3 uker pga ryggproblemer med L4 og L5, men etter x antall ganger hos kiropraktor, kunne jeg gå tilbake til arbeid i slutten av september. Og jeg brukte den ene arbeidshelgen jeg hadde til å slappe av av hjemme hos foreldrene mine og forbedre meg på en ny kommende uke med arbeid etter endt arbeidshelg og fridager. Verdens beste mamma, hadde bursdag i slutten av September samtidig som både farmor og søskenbarnet mitt også hadde det. 

OKTOBER
Jeg blogget veldig lite denne måneden, men jeg publiserte innlegg om hva jeg kunne tenke meg å gjennomføre i Oktober. Jeg fylte også 26 år i begynnelsen av oktober der jeg hadde familieselskap. Etter det ble det veldig stille fra meg – men det som skjedde generelt i Oktober var mye jobbing, 2 nye tantebarn ble født med 12 dagers mellomrom, så det var babylykke i familien. Samtidig som vi fikk en nytt familiemedlem inn hos oss, vår kjære katt pjusken <3 

NOVEMBER
Jeg blogget dessverre bare to innlegg denne måneden, og det var mye pga det ble mye jobbing og jeg hadde lite tid til å blogge, samtidig som jeg hadde startet opp med årets julegave til min kjære pappa; en Lothepusgenser som tok mye av tiden min samtidig som jeg følte jeg hadde nådd bunn når det gjaldt bloggen.

DESEMBER 
Jeg ønsket desember måned velkommen med en liste over ting jeg gjerne ville gjennomføre i Desember. Flere av punktene klarte jeg og gjennomføre og jeg ble også herved friskmeldt av kiropraktor (tusen takk til Kiropraktor-senteret i Volda for all hjelp). Vi tok årets julekort bilde, og jeg postet litt gamle innlegg fra 2016  og i slutten av måneden skrev jeg et innlegg om hvordan komme i julestemning. 

HVORDAN HAR DERES SISTE HALVÅR I 2017 VÆRT? 

JANUAR
Jeg startet året sammen med kjæresten og min familie, og der vi gjorde et forsøk på å prøve å være sporty i starten av det nye året. Her var planen allerede lagt  siste dagen i 2017. Jeg skrev noen punkter som jeg kunne tenke meg å prøve å gjennomføre som mine nyttårsforsett, selvom de fleste vet at nyttårsforsett er til å brytes i hvertfall i min favør. Allerede 4 Januar hadde jeg ryddet ut julen, ettersom julen da hadde vært oppe siden 5 Desember 2017. Jeg skrev også tidlig i Januar om hvilke mål jeg satt meg for bare Januar, og flere av målene gjennomførte jeg med glans. Bilen min var på EU Kontroll i starten av Januar og dagen etterpå falt eksospotta av, og vi måtte til med ny bestilling av det. Jeg hadde også flere helger med arbeid, så det ble til at vi begge dro ut til foreldrene mine. Jeg hadde litt forskjellige “uken som gikk”, og vi hadde problemer med internettet vår i starten av Januar, og det gikk ikke helt som vi hadde planlagt det og de måtte bytte hele systemet, så vi fikk oss digitalisert internett-boks med 5G. Vi hadde nevøen vår på overnattingsbesøk den ene helgen jeg hadde fri, og den brukte vi til å spille PS4 (helt til den tok kvelden) – samtidig som vi hadde familiemiddag på Resturante Fosnavåg Brygge med både min og kjærestens familie. 

FEBRUAR
Jeg skrev en egen liste for hva jeg kunne tenke meg å gjennomføre i Februar, der jeg skrev ned at jeg ønsket å lære meg mer med flere bakeoppskrifter uten å drepe deigen. Jeg hadde også bestemt meg for att eg skulle feire valentinsdagen med kjæresten min. Og jeg skrev om 3 Instagram profiler som inspirerte meg og derfor måtte jeg bare tipse om disse. Jeg hadde også bestevenninnen, Karianne på middagsbesøk flere ganger denne mnd. 10 Februar var vi på kino sammen med en god gjeng, og det var kjæresten min, broren, søsteren, svigerinnen og bestevenninne min der vi alle dro og såg premieren av fifty shades Darker, og selvom det ble lite blogging i Februar så var det for at mesteparten av tiden min gikk til arbeid i ny jobb. 

  

MARS
Jeg skrev også denne måneden mål for selveste måneden, og det var noen av målene jeg klarte å holde mens andre ikke. Jeg prøvde meg også antrekksbilder, selvom det ble den ene gangen den måneden. Jeg hadde meg også en kort bloggpause fra 05/03 – 15/03. Der jeg hadde problemer med å finne ut hvordan jeg skulle skrive blogginnleggene mine, selvom den beste grunnen jeg kan komme på nå var at jeg rett og slett var lei av bloggen. Jeg skrev også et innlegg om “10 ting dere kanskje ikke viste om meg” den 16/03. Jeg prøvde meg også på en spørsmålsrunde, selvom det ikke kom inn direkte mange spørsmål, men det var noe jeg selv var forberedt på etter å vært bort i 10 dager fra bloggen, så hadde jeg mistet flere av leserne mine. Bare få dager senere var vi ute på besøk hos mamma igjen og jeg hadde arbeidshelg på bryggen, samtidig som at vi søndagen etter jobb dro en tur til Golleneset hele gjengen, og ettersom jeg måtte prøve å snu døgnet for noen nattevakter jeg skulle på, så var døgnet snudd på hodet når jeg våknet mandagsmorgen allerede kl. 17.00. Kjæresten disket også opp med pizza i slutten av måneden, og vi hadde begynt å se på LOST.  Dagen etterpå slo vi på stortromma og gikk i gang med årets første grilling, og ettersom begge var veldig interessert i grillmat, var det like så greit å starte grillsesongen. 

  

APRIL 
Jeg startet også denne måneden med ting jeg ville gjøre i April, og ettersom bestevenninne min hadde kjøpt seg sin første leilighet på Mork, hadde jeg sagt meg villig til å hjelpe henne med å flytte – selvom den lovnaden dessverre måtte utsettes, ettersom jeg hadde full arbeidshelg den helgen hun flyttet fra nabolaget. Jeg skrevet også et innlegg om hva du burde gjøre før du flytter ut hjemmefra eller fra den tidligere leiligheten, og jeg skrev varmt om påskeferien denne gangen ettersom det var mye familiekos som sto for tur, samtidig som jeg hadde fått strikke gleden og begynte så flott på Marius mønsteret av både vogn-teppe og sokker. 14/04 dro jeg og kjæresten på kino for å se filmen Fast & Furious 8. Samt at 2. Påskedag dro hele kjærestens familie på fjellet og tok skiheis på bondalseidet opp for å gå på ski oppi Nottane, og ettersom jeg ikke hadde gått på ski på flere år så var det litt av en mestring og komme seg på beina å ikke falle før akkurat når vi skulle ned igjen. Jeg hadde også 8 nattevakter på rad i slutten av April måned, så siste dagen hadde jeg et mål og det var å snu døgnet tilbake igjen. Siste dagen i måneden ville kjæresten at vi skulle ta oss en tur på golfbanen, og det gjorde vi – ettersom dette var utrolig koselig. 

MAI
Jeg startet selvfølgelig denne måneden også med hvilke mål jeg hadde for denne måneden, og jeg hadde også mye jobb i Mai Måned både innenfor Helse og Omsorg og Bryggen, og vi startet selvfølgelig også grillsesongen for fult denne måneden, så lenge vi hadde muligheten til det grillet vi og koste oss, brukte flere ettermiddager (spesielt etter arbeidstid) til å grille å kose oss ute i de fine hagemøblene våre. Vi feiret også 17 Mai i Ørsta dette året og kjæresten fylte hele 27. 

JUNI 
Jeg startet denne måneden med å ønske Juni måned velkommen,  og jeg la ut en video der eg svarte på spørsmålene som dere hadde stilt meg i spørsmålsrunden tidligere dette halvåret. Vi såg også filmen poltergeist, som fremdeles er en av mine favoritt skrekkfilmer. Kjæresten var mye hjemme, mens jeg var veldig mye på jobb ettersom jeg jobbet hver eneste dag hele Juni gikk til bare jobb enten det var senvakter, tidligvakter eller nattevakter, og jeg hadde ingen fridager, selvom jeg ikke klaget da – så klager jeg litt nå! Skulle gjerne hatt litt mer fri. 

  

 

HVORDAN HAR DET FØRSTE HALV ÅRET DITT VÆRT ? 
MITT DEL II KOMMER STRAKS 

For en nydelig ettermiddag jeg hadde i går kveld samme med min bedre halvdel. Fy som vi har kost oss ute, selvom det ikke ble alt for mange timer med denne hyggen med grilling av pølser, sjokoladespising og bålbrenning.  Været vart helt upåklagelig den ettermiddagen, selvom om med en gang solen gikk ned så gikk også temperaturen til -3. Vi fant forresten en utrolig koselig del utenfor stien rundt Rotevatnet og det blir nok ikke siste gangen vi finner på noe såå gøy som dette. Vi har tenkt å gjøre det igjen. 

 

Kamera ble selvfølgelig med på tur idag, og et av mine / våre nyttårsforsett er å dra så mye som mulig ut på tur samtidig som vi dokumenterer det med kamera. Så jeg rakk å knipse et par bilder før det ble for mørkt, selvom det ene bilder hvor koselig vi hadde det når det ble mørkt, og bålet fremdeles brant. Selv hvor koselig det var å tilbringe noen timer ute, var det ekstremt godt å komme inn igjen i varmen og få ta en skikkelig varm dusj etter dagens utflukt til skogen. 

 

Jeg håper dere hadde en like fin torsdagseftermiddag, som det jeg og min kjære hadde det i skogen. Så kanskje dere blir litt inspirerte til å dra på tur enten med deres kjære eller venner for den del. Vi skal nok gjenta denne fantastiske turen ved en senere anledning, men når vet vi ikke helt enda. Vi skrives senere, mine kjære venner! Håper dere alle får en fin fredag ♥

HVILKE PLANER HAR DERE FOR DENNE FREDAGEN? 

Hallo fine venner ♥

I dagens første og forhåpentligvis ikke siste post tenkte jeg altså at jeg skulle fortelle dere hva jeg gleder meg til i 2018 ( hvertfall det som er planlagt). Ettersom jeg er veldig glad i planlegge, skrive lister og ha oversikt over hva som skjer her hjemme, så syns jeg det er greit å poste det på bloggen også – slik dere får et innblikk i min hverdag. 

  

KJÆRESTETURER
Dette året har jeg og kjæresten avtalt at vi skal prøve å få til så mange kjæreste turer så mye som mulig, både store og små. Vi starter allerede senere idag når vi skal ut på tur i skog og mark, grille pølser og tenne bål. Jeg ble vel å merke veldig inspirert til å finne på slike ting ettersom den ene svigerinnen min har gjort dette til en spennende aktivitet for seg og familien sin. Så faller dette i smak hos meg og min kjære, blir det flere slike turer i løpet av året. 

BARNEDÅPER 
Allerede nå i Januar skal jeg være med i to barnedåper, og det er begge til de to nydelige tantebarna mine som kom i Oktober. Heldig var jeg at de ikke hadde barnedåp på samme dagen. Jeg er så heldig at jeg får være fadder til fineste T, og heldige meg er jeg også tanten hans – der barnedåpen allerede er andre helgen i Januar, og neste barnedåp som er for mitt andre tantebarn er tredje helgen i Januar, og slik jeg gleder meg til å feire fineste M. 

  

SOMMEREN 2018
Vi er allerede i full gang med å planlegge en liten ferietur, som vi skal få til. Vi har ikke helt bestemt oss for hva vi har lyst til, men vi har hvertfall lyst til å dra til Sverige på harryhandel, men når er vi ikke sikre på helt enda. Uansett hvor ferien går så blir det spennende, gøy og et nytt minne vil bli lagt i albumet. 

PLANLEGGE BRYLLUP
Nedtellingen har allerede startet, og det er syv måneder til kjæresten min og jeg skal gi hverandre vårt JA! Planleggingen går på skinner ettersom jeg har drevet med det helt siden vi satt bryllupsdatoen, og alt som er bestilt er bestilt (nesten: mangler frisør). Uansett lokalet, kirke, musikk og fotograf er booket, så det stopper ikke nå. Senest i går bestilte jeg brudepikekjoler på Ebay. Vi har en stor jobb foran oss, og i løpet av de neste månedene skal alle invitasjoner bli sendt ut og da er det bare å vente på hvem som svarer at de kommer eller ikke. Snart er også forloverkjolene i boks, ettersom jeg har to fantastiske forlovere. 

BRYLLUPSREISE
Det blir ikke en stor bryllupsreise på oss i år, pga at vi ikke har lagt noe plan enda for en stor en på 2-3 uker. Men vi har bestemt oss for at vi skal reise på tur sammen i høstferien – der det skal handle om romantikk, en liten mini bryllupsreise. Vi har ikke bestemt destinasjon enda, men det blir ut å fly å oppleve nok en ny destinasjon. 

  

HAR DERE NOEN PLANER FOR 2018? 

GODT NYTTÅR, GODESTE DERE! Jeg håper dere alle hadde en fin feiring igår sammen med familien / vennene deres, og at minnene for 2017 ble lukket på en riktig måte. Kvelden min var fantastisk og jeg fikk tilbringe tid sammen med en fin gjeng, det ble servert godt mat + dessert. Hadde en veldig rolig kveld tidligere på dagen, og omtrent noen minutter før klokken slo slaget midnatt gikk vi alle ut for å se på alt fyrverkeriet som kom på himmelen. Uansett jeg tenkte jeg skulle dele mine nyttårsforsetter med dere, og jeg håper eg klarer å komme sterkere tilbake på bloggen i 2018. Vi snakkes senere mine kjære venner. 

Å komme meg inn i gode, sunne rutiner igjen, og være flink og strukturert både når det kommer til jobb og skole. Jeg starter opp på skolen igjen 9 Januar, og da blir det å stå opp når alarmen ringer, lage meg nistepakke (kan gjøres dagen i forkant), planlegge og skrive timeplan. Jeg vil også ligge foran med alt av innleveringer av skolearbeid, og være like givende nå som tidligere sist gang jeg var student. Nå gleder jeg meg til å bli enda smartere. 

Tilbringe mer tid ute i frisk luft, og der har både jeg og kjæresten bestemt at vi skal komme mer ut i skogen, fyre opp bålet, grille pølser og drikke varm kakao. Helt nydelig må det være å få oppleve den vakre naturen vi har her på Søre Sunnmøre. Vi kommer til å planlegge flere slike turer fremover, som både fjellturer, campingturer med telt og fisketurer når snøen forsvinner. Kjære 2018, skal være et år for friluftsliv som skal gjennomføres med lidenskap og alvor. Alt vi mangler er bare turutstyr, termos, sluker til fiskestang og telt så er vi mål til å gjøre dette åre med friluft velkommen. 

   

Ferien 2018 skal utnyttes til det fulle, og planer for ferien er halvveis planlagt og jeg gleder meg virkelig til denne ferien som vi skal få gjennomført i løpet av 2018! Først står selvfølgelig årets sommerferie for tur, også får vi se om det blir flere andre turer senere i år. Mesteparten av sommerferien 2018 skal oppleves her hjemme i Norge der det å besøke slekt og venner er største prioritet for oss. 

Oppholde de gode treningsrutinen jeg har fått med Bestis, ettersom hun tidlig i November fikk meg til å fikse medlemskap på et lokalt treningssenter i Volda, så her blir det hvertfall 2-3 ganger i uken med trening der, spørs hvordan timeplanene våre ser ut, som bestis så fint sa “du sparker meg i ræva, så sparker jeg deg”. 

  

Ta vare på familie og venner, og når jeg er sammen med dem fortsette å legge fra meg mobilen når jeg har kvalitetstid med dem. Fokusere på å se de rundt meg når det gjelder, være hjelpsom, omsorgsfull og god mot alle også de som ikke er mine venner eller familie. Venner vokser ikke på trær, så det er viktig for meg å beholde de vennene jeg har, men jeg sier heller ikke nei takk til nye bekjentskaper. 

Være en bedre blogger enn hva jeg var i 2017, og ikke droppe å oppdatere bloggen selvom jeg har en dårlig dag, bruk heller vise mer engasjement på bloggen. Skrive litt mer private innlegg, dele enda mer av hverdagen og jeg har lyst å prioritere bloggen, samtidig som jeg får bloggingen til å virke mer lidenskapelig. 

Dette er noen av mine nyttårsforsetter … har du noen av dine du kunne tenke deg å dele med meg?