Jeg virkelig elsker denne måneden og det er den kosligeste måneden etter min mening! Vet ikke med dere?Det er nå det er tid for innekos, varm kakao, gode minner, bygge snømann,  glitter og stas. Jeg kommer til å gjøre det meste for å nyte dagen selvom jeg har mye jobb foran meg de neste ukene. Skal jeg fremdeles prøve å kose meg, ikke stresse for mye (er ikke flink til det) og sette pris på de fine øyeblikkene med både nære og kjære. Jeg håper dere vil få en like fin desember måned som jeg har plan om å ha og forresten i morgen publiserer jeg årets julekalender på bloggen! Så bli med og vinn herlige premier ..

MY LIST FOR DECEMBER 

⛄️ Tilbringe første søndag i advent ute i skog og mark med et stykke ektemann. Så lenge det ikke regner er jeg med på det meste på den fronten, så da pakker vi tursekken og tilbringer noen timer ute sammen med bål, pølser og kakao.

⛄️ Kjøre juleverksted med de minste tantebarna. Dette er en tradisjon vi har hatt vært år her hjemme etter at vi kjøpte leiligheten og det er like gøy for de små som for de store. I år som i fjor blir det servert varm mat som pølser med brød, Snickers godis  og litt annet godt. I år skal vi lage noe spennende og jeg gleder meg like mye som et barn gjør på julaften.

⛄️ Snurre minst 5 julefilmer. Det høres kanskje mye eller lite ute spørs hvem som leser. Men jeg elsker julefilmer og det er så mye andre julete ting som skjer i desember. Men fem julefilmer SKAL jeg sette av tid til. Noen gamle klassikere som må ses år etter år.

⛄️Arrangere minst to kvelder sammen med venninner i desember hvor vi baker, lager hjemmelaget gløgg og ser julefilmer. Det er så koselig! 

⛄️Bruke litt ekstra tid på gaveinnpakningen..! Det gjør jeg hvert år, og jeg synes det er stas å gi bort fine presanger som det er lagt litt ekstra kjærlighet i. Selv om jeg snart er ferdig med årets julegavekjøp.

⛄️Finne en ny serie vi kan følge med på. Har dere noen tips?

⛄️Skrive nyttårsforsetter og mål for 2020

⛄️ Spise julemat. Det er nok en av de få favorittene som har økt de siste årene. Ettersom jeg aldri spiste verken pinnekjøtt eller ribbe før jeg flyttet hjemmefra, så er det jeg gleder meg mest til nå.

⛄️ Juleselskaper med familie. Det er alltid like koselig, både selskaper på hos min familie og mannens familie.

⛄️ Sist men ikke minst, kose meg glugg ihjel gjennom hele desember!

Desember, jeg er klar! Du er hjertelig velkommen i morgen! 

Gratulere så mye med dåpsdagen til det kjære nydelige tantebarnet og fadderbarnet mitt, T.Z. 

Vi har akkurat landet i sofaen etter en vellykket feiring sammen med hele familien Kristiansen. T.Z var et av tre dåpsbarn som skulle døpes i Ørsta Kirken idag, vi er så heldige at vi får være faddere på lille T.Z, og vi gleder oss til å følge deg videre, lille venn.

Vel, uansett dagen har vært fantastisk på alle måter. Men skal si det var utrolig godt å komme hjem å ta av seg skoene og bare slappe av skikkelig sammen med mannen. Nå er de meste lagt til vask, og ting er alt ryddet bort – så nå skal det være avslapping resten av kvelden. Vi snakkes 

 

Denne filmen så jeg sammen med min kjære i gårkveld. Ettersom vi begge har forskjellige favoritter innenfor film, så tester vi ut nå og bare se filmer på Netflix som virker spennende. Denne ligger dessverre ikke på Netflix, men jeg fikk sett den på en annen streamingtjeneste, iTunes. Over til filmen, så var den absolutt god underholdning for oss begge to. Latter, spenning og enda til litt het romantikk inni bilde. Akkurat min type film egentlig, og den hadde jo et preg av science fiction. 

🎥 Passengers 

Jennifer Lawrence og Chriss Pratt spiller hovedrollene i denne fantastiske filmen og som også nesten er de eneste rollene i gjennom denne spennende historien. Det er et moderne romskipet ved navn Avalon er på vei til en ny planetkoloni med hele 5000 passasjerer som ligger i dvale. Det oppstår en teknisk feil med kuvøsen som Jim befinner seg og han våkner 9o år for tidlig, og mens han prøver å gjøre alt for å løse feilen finner han ut etter 1 år at han ikke kan leve på denne måten lengre, og bestemmer seg for å vekke vakre Autora og late som hun også våknet av en feil i systemet. 

Jeg leide den på iTunes, men ser også nå at den ligger på Viaplay for den som ønsker å se den.
Håper dere har hatt en fin helg, så snakkes vi siden! 

Åh, denne dagen – dere! Jeg, Karianne og Ann Kristin hadde avtalt for noen måneder siden at ved første felles frihelg – så skulle vi dra på jentetur til Førde ettersom Ann Kristin bor der. Og denne lørdagen gjennomførte vi altså denne turen. Det ble litt shopping på kjøpesenteret i Førde, og selvfølgelig måtte vi innom Spar Kjøp der! For min del er det den værste butikken å gå innom, ettersom jeg ALLTID finner noe som jeg har lyst på der inne, merk ordet: pysjamas! 

Uansett det var en kjempe fin tur, og vi startet ganske tidlig i går. Så hadde egentlig plan om å publisere dette innlegget i går kveld, men det skjedde altså ikke! Ettersom jeg var svært trøtt og gikk tidlig til sengs. 

Hadde dere hatt en fin lørdag? 
Håper det står bra til med dere alle.

Reklame // NA-KD, Bubbleroom og Nelly 

Høsten er helt for fult og det er ikke lenge igjen før vinteren banker på dørene for fult den også, og i den anledning tenkte jeg at jeg skulle dele med dere mine favoritter fra mine tre favoritt nettbutikker. Jeg trodde egentlig aldri at jeg skulle bli så glad i striper, ettersom jeg alltid såg på det som søsteren min sin greie. Men er det noe som jeg syns er fint for tiden så er det faktisk striper i friske og sterke farger. 

Blue stripes//Green Cardigan//Sparkling Dress//Pink Stripes//Khaki//Black and Pink

Jeg har begynt å foretrekke en garderobe med litt sterke og friske farger, fremover helt enkle farger. Så garderoben min kommer til å bli fylt med akkurat dette denne høsten og vinteren. Har allerede klikket hjem noen nydelig plagg, som jeg tenkte jeg skal vise dere litt av min garderobe når jeg får plaggene hjem i postkassen. 

Hvilke farger liker dere og kle dere i denne høsten / vinteren?

Jeg har ikke fått oppdatert dere på livet de siste dagene her, men jeg har bare vært på jobb så det er egentlig ikke så veldig mye og fortelle dere om akkurat det. Jeg hadde senvakt på søndagen, og i gårkveld skiftet jeg over til å bare skal gå nattevakter frem til fredag. Denne uken blir hard med tanke på selve døgnrytmen min, men det er så verdt det når lønningen kommer senere, hehe! Nå blir det enda flere timer med mer søvn og avslapning før enda ny nattevakt venter spent på meg. Det går sikkert bra det også!

Jeg håper dere har hatt en fin start på denne uken! Så vil jeg takke dere for at dere er så tålmodige med meg. 

Ha en fin tirsdag alle sammen, så snakkes vi senere

Etter endt arbeidsdag i går ble det en koselig tur til Nordfjordeid med Karianne, der vi skulle overraske en felles venninne med en litt annerledes babyshower ettersom vi ikke var like mange som deltok denne gangen. Vi valgte da altså å spise på Magnifikk etter, den vordene mors ønske uten at hun selv ikke hadde en eneste anelse om at det ikke bare var den ene venninnen sin hun skulle møte. Det ble altså til et godt måltid i godt lag sammen med med henne og de andre – rett og slett en veldig koselig stund hadde vi sammen på Magnifikk.

Marte fikk selvfølgelig gaver til den snart kommende babyen, og jeg kan trygt si at hun ble kjempe glad. Uansett kvelden virket vellykket og hun stor koste seg masse og det gjorde selvfølgelig vi også, med både gode samtaler og mye latter. Jeg kan på mange måter si at jeg har ikke hatt det så gøy på lenge som i går. Hun fikk selvfølgelig så utrolig mye fint den kommende gutten og det var så mange fine farger som kommer til å kle den lille – og det morsomste med det hele var at alle hadde tenkt at gutten skulle ha noe og vokse inn, så størrelsene låg på 80-86 på hele gjengen. 

Håper dere har hadde en fantastisk fredag, for det hadde hvertfall jeg
Så snakkes vi senere fine dere 

❄️ ❄️ ❄️ ❄️

 

Hei fredag og første november! Nå er det virkelig ikke lenge igjen til jul. Jeg gleder meg vel og merke ikke bare til selveste juleferingen, men alt som skjer i desember! Pynting av juletre, julebakst, koselige filmer, mørke kvelder, handle inn gaver og alt som hører med. Selvom om jeg skal være ærlig med dere – jeg er faktisk snart ferdig med å handle inn julegaver til nære og kjære. Nå er vinteren offisielt startet, og det er utrolig koselig måned vi har foran oss dere. Dette er min favorittid på året. Fordi jeg elsker å kose meg, og november er tiden for akkurat det. Det er så koselig ❄️ Her kommer forresten en liste over ting jeg kan tenke meg å gjøre denne måneden! 

 

HELLO NOVEMBER, NICE TO MEET
  •    •    •    •    •    •

1. Sette opp en bloggplan for november og desember. Jeg skal offisielt ta på meg blogger rollen min igjen, og dele det som er verdt å dele med dere her på bloggen. Alt av innhold skal planlegges nøye, og jeg gleder meg til å oppdatere dere med mange fantastisk innlegg gjennom disse månedene. Selvfølgelig er jeg åpen for ideer som dere gjerne vil høre mer om. Jeg vet at oppdateringene mine dette året har vært uten en fast rytme. Jeg beklager dette selvfølgelig – men nå venter et nyt og bedre kapittel for denne bloggeren. 

2. Lage og bestille julekort. Dette har blitt en tradisjon for meg, min kjære og pjusken. Haha! 

3. Gjør klar spillelistene mine på Spotify. Hverdagslisten, treningslisten og selvfølgelig julelisten som jeg kommer til å høre litt på allerede nå i November, ettersom jeg allerede har smakt julebrus. Så skader ikke litt julemusikk, venter bare på at P7 Jul skal komme på DAB radioen. 

4. Levere gode innlegg på bloggen. Prøve og få til vertfall et innlegg daglig, men kanskje helst to stk. 

5. Spise mer frukt og grønt. Vi har dessverre levd for lenge på kylling og pasta, og andre enkle middagsvarianter de siste månedene etter sommeren var over. Som det sies, det enkleste er ofte det beste. 

6. Ha det kjempe ryddig og rent hjemme. Jeg er kanskje en som har mye rot rundt meg, men jeg er også den som ikke går til sengs før kjøkken benken er strøken. Et ryddig hjem er noe jeg drømmer om hele tiden. Føler vi har for mye ting og tang som vi egentlig ikke trenger. Kanskje startet et garasjesalg? Haha. 

Dette var da min lille liste for måneden, som jeg allerede har satt  i gang.
Sist men ikke minst kommer vi til tenne masse stearinlys i hjemmet i mørket. Det er koselig.
Så håper jeg dere får en fin start på November, mine kjære venner!