God mandagskveld! Hvordan har dere det? Jeg har full kalender fra morgen til kveld spesielt mandager og tirsdager hvor jeg også hovedsakelig er på skolen fra 09:15-15:00. Har også for det meste studiedager onsdag til fredag, hvor onsdager og torsdager kan bli brukt til undervisning på skolen om det er nødvendig. Jeg trenger vel egentlig ikke å skrive enda flere ganger om hvor viktig dette skoleåret er for meg og at jeg gjennomfører og leverer.  Det viktigste for meg gjennom dette er at jeg har en fin gjeng som støtter meg gjennom dette og gir meg en dytt i ryggen om jeg skulle miste motivasjon. Og det er og forblir det viktigste for meg.

I morgen venter en ny og spennende skoledag på meg, og den er like innholdsrik som de andre. Det er praksisførebuendemøte og jeg skal få møte den personen som skal være min veileder og praksislærer gjennom dette året i barnehagen. Det blir spennende ❤ Så håper jeg at alle sammen har hatt en fantastisk mandag og at tirsdagen blir enda bedre enn forventet  Vi snakkes senere 

Beklager for dårlig blogging den siste uken. Disse dagene har blitt brukt mye til skolearbeid, kjærestekos og jobbing. Også kan jeg vel si at jeg merker enkelt at hverdagen har startet igjen, spesielt på skolefronten. Er det ikke lekser, så er det lesing – er det ikke lesing så er jaggu meg skriving. Dette året er kanskje mitt siste år på høgskolen og det betyr forsking og bachelor-oppgave. . . Jeg har mye hard jobbing foran meg for at dette skal gå bra, og jeg er dessverre forberedt på både mye svette og tårer for dette. 

Denne uken har akkurat begynt og fremdeles er dagene mine fulle av lesing av pensum, oppgaveskriving og andre gjøremål, hehe! Er det noe jeg har lært så kommer ikke karakterene løpende av seg selv, du må faktisk arbeide for å få best mulig resultat. Det kommer helt ann på ulike uker fremover hvordan timeplanen ser ut , for ukene er ikke like og det er forandringer hele tiden, noen uker har jeg flere studiedager enn andre. Selvom studiedager ikke betyr fri – men å studere! Det kan hende jeg flytter inn på biblioteket etter hvert, vi får se hva som skjer. Jeg er iallefall klar for dette skoleåret og jeg skal gjøre mitt aller beste i år også. 

 

HVORDAN SER DITT SKOLEÅR UT? ER DU MOTIVERT? HVA SKAL TIL FOR Å MOTIVERE DEG? 

God tirsdag, fine leserne mine! Hvordan går det med dere? Idag var jo første skoledag. Noen av dere begynte forige uke hvis jeg har rett? Hvertfall så har jeg egentlig gledet meg skikkelig til skolestart. Det beste med skolestart fort meg er at jeg får treffe igjen vennegjengen min. Dette er siste året mitt å jeg går inn i et travelt år, mens forventninger og hard arbeid står øverst på listen min 

Det var veldig godt å se igjen både klassen og få møte de nye (gamle) lærerene mine. Så nå ser jeg for meg et super herlig skoleår der jeg skal jobbe hardt og gjøre mitt beste og være med herlige folk på skolen. Er det flere her som starter på skolen i dag? 

 

 
 
  SHORTS ONLY ‘ TOPP NELLY ‘ JEFFREY CAMPBELL NELLY 

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?

God tirsdagskveld kjære dere. Dere har sikkert merket at jeg ikke har oppdatert bloggen tidligere for kreativitet min kom ikke til. Den siste uken har jeg vært flink til å ha minst et innlegg på bloggen, og det er noe jeg ønsker å fortsette med, og det blir braaa! Jeg har dessverre alt for lite på hjerte i dag, og etter min første arbeidsdag etter to uker med ferie var det endelig godt å komme seg tilbake på jobb igjen. Jeg håper at alle sammen har hatt en fantastisk tirsdag. Snakkes , god natt! 

 

HVORDAN HAR DIN TIRSDAG VÆRT? 

Endelig, mandag! Jeg er så klar for denne uka at jeg nesten bobler over av glede. Jeg har hatt en fantastisk sommer og en helt fantastisk ferie i Tyrkia,  så jeg kan trygt si at batteriene aldri har vært mer fulladet. Akkurat den effekten fikk også i fjor da jeg var på ferie sammen med familien, den følelsen av å senke skuldrene helt og bare slappe av. Jeg vil også si at det var så utrolig deilig at jeg helst gjerne kunne vært der i alle fall noen uker til, selv om det sikkert hadde vært like vanskelig å reise fra paradiset da som nå. Men så er det også like deilig å komme tilbake til normale rutiner og hverdagen igjen, også oppdatere bloggen masse. 

 
 

HVORDAN HAR DIN FERIE VÆRT OG HVA HAR DU GJORT PÅ I DAG? 

Heisann dere! Det er nå det virkelig gått opp for meg at ferien min er offesielt over! Og de normale rutinene starter allerede i morgen og jeg er klar for en ny uke! Selvom jeg har veldig lyst til å reise tilbake til Tyrkia / Side, og gjerne være der enda lengre – men både jobb og skole står snart for tur, så en tur til Tyrkia får bli en annen gang igjen! Håper dere liker filmen! Snakkes 

HVA SYNS DERE OM VIDEOEN?

Hva syns du om at hun er blogger?
Jeg er blogger selv, så hva er egentlig mening at jeg skal svare her? Blogging er bra greier, det! 

Hva er hennes tre beste egenskaper?

  1. Hun er veldig flink med barn.
  2. Hun tror godt om alle, også de som ikke fortjener det.
  3. Hun er ryddig (til tider …)

Hva er hennes tre verste egenskaper?

  1. Hun er sinnsykt UTÅLMODIG, vil faktisk påstå at hun er den mest utålmodige personen jeg kjenner.  Jeg må for eksempel alltid skynde meg på badet hvis jeg er der før henne, men selv tar hun seg veeeeeeeldig god tid uansett om det er “lang kø”. 
  2. At hun alltid tar kontroll over situasjonen. Dette kan selvsagt være både positivt og negativt, men i enkelte situasjoner er det negativt. For noen uker siden da jeg hadde problemer med telefonen min og hun liksom skulle hjelpe å finne ut hva som var problemet. I stedet for å fortelle meg hva hun gjorde slik at jeg vet det til neste gan, så gjorde hun det selv og jeg bare ….. 
  3. Hun vil gjerne at ting skal gå fort. Når hun for eksempel tar bilde av meg til min egen blogg så knipser hun bare i vei uten å si et ord. Hvorfor ikke ta seg litt bedre tid, kanskje komme med noen tips til hvordan jeg kan stå og ta litt færre bilder som har større sjanse for å bli brukbare? 

 

Har dere noen felles interesser? 
Blogging , musikk og film. 

Hva er det flaueste med henne? 
At hun til tider kan oppføre seg litt barnslig …. 

Beste minne sammen? 
Hmm…. jeg fikk meg i hver fall en god later da hun måtte helle en bøtte med kaldt vann over hodet fordi hun fikk flest feil i “Sister Tag with a Twist” – videoen. Nei, jeg vet ikke, jeg. Vi har bodd sammen hele livet, så det sier seg kanskje selv at vi har funnet på mye sprøtt uten at jeg kan plukke ut en hendelse som er definitivt “best”.

Stoler du 100% på henne?
Yes!

Har hun forandret seg mye siden tenårene? 
Hun har blitt voksnere, som veldig mange naturligvis blir i løpet av tenårene. Også vil jeg si at hun har blitt mer utadvendt enn hun var før. 

Hvor tror du hun er om 10 år, og hvordan ser livet hennes ut? 
Da tror jeg hun er ferdig utdannet barnehagelærer og har fått seg en jobb hun trives i. Kanskje har hun også stiftet familie eller er i ferd med å gjøre det? Uansett så håper jeg at hun er lykkelig. 

 

Hei og god dag leserne mine ♥ 

BareMinerals er mitt favoritt produkt, og det har det vært siden jeg fikk påvist sminkeallergi. Jeg har testet mange ulike produkter før jeg satt meg fast på favoritt produktene mine fra BareMinerals og jeg blir alltid fornøyd. Jeg bruker ikke sminkekostene fra BareMinerals, men så mener jeg at de jeg bruker er like gode som de fra det merket, her har dere mine favoritt produkter og de produktene jeg bruker daglig, både til hverdag og til fest. Hvilke produkter bruker dere? BareMinerals? GloMinerals? ♥ ♥

  1. FOUNDATION BRUSH er min favoritt når det kommer til å sette foundation fra BareMinerals. Den gir et fantastisk resultat og jeg er fornøyd med dem. Noen ganger kan det hende at hårene som brukes på børsten ramler av og setter seg fast under påføring av foundation, men det er ikke ofte det skjer. 
  2. CONCEALER BRUSH bruker jeg for å legge concealer der jeg ønsker det. Jeg bruker concealer brush til påføring under øynene og andre steder i ansiktet. 
  3. EXPERT FACE BRUSHbruker jeg til å påføre solpudder. Det gir meg perfekt resultat og jeg elsker den. Den gjør at resultatet ser perfekt ut og jeg er fornøyd. 
  4. PRIME TIME jeg bruker denne før jeg påfører både concealer og foundation. Den hjelper meg veldig ettersom jeg har litt problemer med tørr hud.
  5. STROKE OF LIGHT EYE BRIGHTENER den lyser opp områdene rundt øynene. Dette er concealer jeg bruker og den hjelper meg med å fjerne mørke ringer, slik at jeg på dager står opp tidlig så kan jeg bruke den for å se enda mer våknere ut. 
  6. FOUNDATION ORGINAL den forbedrer hudens utseende og gir en feilfri, silkemyk look. Opplev den rene følelsen av silkemyke mineraler på huden din. Den kommer også med solfaktor 15. Den super dekkende foundationen skjuler blant annet : urenheter, kviser og arr. 
  7. FAUX TAN kan brukes i hele ansiktet og gir en vakker, sunn glød som varer hele dagen og ser 100 % naturlig ut. 

100 %  egne meninger om produktene

Hvem er hun egentlig?
Ho er ei glad, positiv og arbeidsom person som er veldig glad i alt og alle rundt seg. Hun er lidenskapelig opptatt av at andre rundt seg skal ha det bra. Hun er veldig glad i familien sin og vennene sine som ho sett stor pris på – der ho også sett de veldig høgt.

Hva syns du om at hun er en blogger?
Jeg syns det er bare er gøy at Gunn er ei av disse bloggerne. Når ho planlegge nye innlegg, går ho ofte rundt og tenker og flirer for seg selv, uten at vi rundt ho skjønna hvorfor hun gjør akkurat det.  

Er hun morsom å ha med seg ut på byen? 
Det er alltid like morsomt å ha med seg Gunn ut på byen. Hun er veldig glad i søte ting, så hun ender ofte opp med å bli hyper ganske fort, som regel er det ei stor underholding for oss andre som er sammen med henne. Hun blir også veldig glad i og gi klemmer til og med til dei som hun ikke kjenner noe særlig. 

 

Hvor lenge har dere kjent hverandre og hvordan ble dere kjent? 
Jeg har kjent henne siden jeg var 9 år gammel og vi gikk i samme korps, Kvalsvik og Nerlandsøy Musikkorps. Der jeg spilte kornett og ho spilte althorn. Huska veldig godt at hun fikk meg til å bytte instrument når dirigenten vår spurte hvem som hadde lyst til det. 

Beste minne sammen? 
Det beste minne vi har sammen  må vere den dagen på korpsøving, da jeg spontant spurte henne om vi skulle vere bestevenner. Vi såg på hverandre og flirte litt begge to, og jeg fikk et raskt JA! Vi gav hverandre en stor klem og fortsette korpsøvingen (dette var da like før pausen var over). 

Hvor gammle var dere da dere ble venninner? 
Jeg var 9 år gammel og hun var 12 år gammel da vi ble venninner. 

 

Hvorfor er akkurat hun din venninne? 
Hun har alltid vært mi venninne fordi at vi alltid har vore like sære. Uansett hva det gjelder klarer vi alltid å bli enige om ting tilslutt. Selv hvor uenige vi kanskje kan virke. Gunn er også snill, ærlig og selvsagt veldig direkte på ting ho mener. Når vi har hatt vore krangler så har det alltid ordna seg tilslutt, enten med ei tekstmelding, telefon eller et besøk. 

Har hun forandret seg mye siden tenårene?
Når hun var tenåring var ho veldig sta. Uansett hva det var snakk om så ville ho som regel alltid ha rett og at det skulle være på hennes måte. Men den dag i dag er også sta, men ikke på den samme måten. Ho har beholdt det lille barnslige som gjør at det er artig å snakke med ho. Men så har jo selvfølgelig valgt bachelorgrad innen for det yrket som en må være litt barnslig og som ordtaket sier en er ikke voksen før en lærer å være barnslig. 

Hva er det rareste hun noen gang har funnet på?
Noe av det rareste hun har funnet på er vanskelig å svare direkte på. Hun har funnet på så mye rare ting om gjennom årene, men det er ikke mye som har blitt gitt blest om, og det har ikke vært særlig merkbart, iallefall i følge meg da. Men noe av det rareste må vel ha våre mange av de berømte “photoshoot” vi hadde flere ganger enten hjemme med meg eller henne. Vi har gjort masse rart sammen som og kysse max mekker bamsen som hun hadde i sengen for flere år siden, tror ikke du har den enda?