Da var det tirsdag, folkens! En ny dag med enda flere gjøremål som  gjøres, og som ikke kan utsettes – om jeg vil eller ei. Uansett så spiste jeg en liten frokost før jeg kom meg ut av døren allerede kl. 07:00 – for å rekke ferga kl. 07:55 som gikk fra Festøya til Solevågen, da skoledagen starter 09:00 syns jeg det er greit med god tid, spesielt med tanke på trafikkrush på den tiden (men ikke idag, nei) uansett hvor deilig det var å ikke stå i kø i flere minutter er det ikke noe som er normalt i lengden. 

Uansett skoledagen har vært en produktiv dag og jeg føler jeg har lært mye mer om temaet vi hadde på skolen idag. Vi lærte enda mer om urinveiene og det er vel så lærerikt, kanskje ikke et helt passende tema å ta opp på bloggen – men uansett er det denne retningen jeg har valgt, og jeg skal lære om dette. Nå blogger jeg forresten til dere fra bilen, mens jeg er på vei over fjorden tilbake til Ørsta/Volda for å rekke min avtale treningstime sammen med bestis, K og deretter går turen videre på Årsmøte. 
Det virker som jeg har den travleste timeplanen denne uken – men for min egen del .. det roer seg heldigvis ned til neste uke. 
Håper dere har hatt en fin og produktiv tirsdag så langt, så snakkes vi ved en senere anledning. KLEM ♥

 

HVILKE PLANER HAR DERE DENNE TIRSDAGEN? 

Denne uken blir kanskje årets mest hektiske hittil, og da krever det god planlegging for at avtaler går slik de skal etter punkt og prikke. Er da jeg syns det er praktisk med ukeplanlegger hengende på veggen i leiligheten og min kjære almanakk som alltid er med meg i vesken eller ryggsekken. Denne mandagen startet rimelig bra som de fleste mandager gjør hver eneste uke. 

 

Mandagen min startet tidlig som alltid! Dessuten denne mandagen var litt mer “spesiell” ettersom jeg hadde bestilt meg time hos Pernilles Klinikk for forming av bryn før jeg startet på arbeid allerede kl. 11.00! Dessuten trodde jeg ikke at behandlingen på bryn ville ta bare 8 minutter, så jeg hadde lagt av ca. 1 time for å være sikker på at jeg ikke kom sent på jobb – så hadde jeg da heller plenty med tid å ta av. Det ble sminking i bilen, for å ikke være så rød over øynene, så sminken ble tatt på i bilen for å se OK ut for arbeidsdagen startet. Vel, uansett etter endt arbeidsdag så var jeg ikke hjemme mer enn knappe 25 minutter, før det bar avgårde på møte på omsorgssenteret i Volda, ettersom jeg tidligere i fjor meldte meg opp som støttekontakt = fineste jobben! 
Uansett så håper jeg at mandagen deres har vært fin, og selvom min mandag virker ganske så hektisk – så var den fin trossalt. 

 

Vi snakkes senere! Jeg setter sååå pris på dere! ♥

 

HVORDAN HAR DERES MANDAG VÆRT? 

Planen var å oppdatere dere både på søndag, mandag, tirsdag og onsdag – men dagene har virkelig godt fort. Jeg har heller verken hatt energi eller lignende siden søndag, da jeg våknet med tett nese og groggy hals. Regner med at det kommer av fjellturen vår sist uke og at kroppen mener jeg har arbeidet for mye når immunforsvaret mitt er såå turbulent for tiden, dere! 

  

.. Ellers har dagene har gått i ett bankende kjør! Det ser da heldigvis ut nå som det blir rolig en stund fremover, og jeg ønsker å nyte tiden hjemme sammen med min kjære, samtidig som jeg kan ha nok energi til både skole, jobb, trening og det sosiale ♥

SÅ .. HVORDAN HAR DERE DET OG HVILKE PLANER HAR DERE FREMOVER?