Fotograf: Guro Osborg Kvammen

I dag er det et år siden jeg giftet meg med min aller beste venn, og jeg kan ikke si noe annet enn at kjærligheten mellom oss vokser. Selvom vi har vært gift i bare et år, så har vi vært sammen i 4 år nå, og jeg angrer ikke et sekund på den dagen hvor vi utvekslet “hei” til hverandre på Ørsta Kulturhus. Da vi var på vår første date på Rosabella i Ørsta så virket vi nok småflau begge to, men alt gikk så naturlig fremover og plutselig kort tid etterpå var vi kjærester. Så gikk det nok et år før vi bli samboere, og nå er vi mann og kone, vi kjøpte leilighet for 3 år siden. Vi setter fokus på hverandre i hverdagen og det har bare gjort kjærligheten enda sterkere, ettersom vi fremdeles vokser sammen. Vi lærer hverandre fremdeles å kjenne, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten deg, min kjære ektemann.

Jeg husker fremdeles så godt, når du sang til meg i kirken “dont let the sun go down on me” av Elton John, og at du tok like mye til tårene av bare å se meg gråte av glede. Samt så var du var nervøs, så det å se meg gråte gjorde det ikke bedre av den ene grunnen.

Livet med deg er fantastisk, og de 1483 dagene vi har vært kjærester, definerer at jeg har hatt 4 fantastiske år sammen med deg og enda flere skal det bli. Selvom de to dagene som er høyt på listen av mitt snart 28 årige liv er 13 november den dagen du fridde og 04 august den dagen vi sa JA til hverandre og vi starter på enda et kapittel i livet vårt sammen. 

Gratulere med bryllupsdagen til oss

❤️ JEG ELSKER DEG ❤️

Secret Obsession er en psykologisk thrillerfilm. Det handler om hovedkarakterene Jennifer og Russell, der Jennifer som spilles av Brenda Song våkner opp med kortvarig hukommelsestap, og husker ingenting om hendelsen eller sitt tidligere liv. En mann som sitter ved siden av introduserer seg som Russell Williams (Mike Vogel), ektemannen hennes, og sier at navnet hennes er Jennifer. For å hjelpe henne med å få tilbake minnene viser han henne bilder fra livet hennes, og forteller henne at foreldrene hennes døde i en brann for to år siden, at hun sluttet i jobben og hun ikke har kontakt med noen av vennene sine lengre.

Etter ulykken som skjedde med Jennifer skjedde, har detektiv Page, besatt av arbeidet spesielt ettersom han ikke har funnet igjen sin egen datters kidnapper, og han etterforsker Jennifers ulykke. Han blir fort mistenksom overfor Russell, ettersom etterforskningen fører han videre i saken og Russell blir hoved mistenkt, og han finner ut at Russells egentlig navn er Ryan Gaerity, en temperamentsfull arbeider som jobbet sammen med Jennifer og Russell – og ble sparket for over to måneder siden.

Men ektemannen er ute finner Jennifer sin egen ID i lommeboken hans, som hun bruker for å låse opp datamaskinen hans. Hun finner bilder av sin faktiske ektemann og innser faren hun er i. Før hun klarer å flykte, banker Ryan henne bevisstløs og lenker henne til sengen mens han går ut for å hente forsyninger.  I mellomtiden klarer Jennifer og flykte ut i skogen …

… Tre måneder senere gir detektiv Page, Jennifer et brev fra hennes avdøde ektemann som forteller hvor mye han elsker henne.

Er dette en film du kunne tenke deg å se? Du finner den på Netflix. 

Det er august allerede, hvor ble tiden av? Sommeren er snart over og høsten banker snart på dør. Jeg har en kjempe fin sommer med syden tur i slutten av juni, og vært hjemme hele juli ved untak av små utflukter med mannen min. Jeg er klar for en knallhøst, og gleder meg til å se hva den har og by på! Her kommer noen små punkter jeg kan tenke meg å gjennomføre denne måneden.

 

🍋 Bli avhengig av en ny serie? Jeg har ikke akkurat utvidet listen min over serier, som jeg kunne sett ettersom det har gått på repeat på Pretty Little Liars og The Vampire Diaries.

🍋 Få gang på gode matrutiner igjen. Erstatte rosinbolle-frokostene med smoothiebowls igjen, nistepakke på skula og sette av tid til middagskokkelering igjen.

🍋 Ikke glemme å pleie kjærleiken. Høsten er alltid en liten prøvelse på klissefronten. Samt så skal jeg og mannen feire vår første bryllupsdag sammen ( 4 august ). Så det blir nok også en type annen hverdag, når mannen starter tilbake på jobb igjen – og vi muligens ikke ses før ved leggetid enkelte dager ettersom jeg jobber turnus mye av tiden.

🍋 Ta en opprydding i høstgarderoben, og finne ut hva jeg har som jeg kan bruke – denne måneden handler alt om gjenbruk av klær som har hengt langt bak i garderoben, som kanskje også enda ikke har sett dagens lys?

🍋 Sette i gang med treningsrutinene igjen. Jeg har nesten ikke trent overhodet den siste måneden. Jeg har rett og slett vært i feriemodus!

🍋 Kjøpe meg blomster litt oftere? Syns det er så trist når vasene på bordet står tomme uten innhold, men det er no jeg kan gjøre for vår egen del noen ganger vi har igjen av dette året.

🍋 Ta i bruk turbuksen oftere i helgene! Jeg vil ut og grille pølser på bål igjen. Åh, det savner jeg skikkelig.

 

Bare en liten bucket list for den nye måneden som venter…
Juli går alltid fort syns jeg, og det har den alltid gjort.  Til og med når jeg var student.
Håper alle får en fin torsdag.