Hei på dere og riktig god onsdag! September er allerede ved veis ende, og det er like før vi sier hallo til Oktober, den aller fineste høstmåneden om dere hadde spurt meg. Litt forberedelser her på bloggen må til for en ny måned, og kanskje jeg klarer å smekke inn enda flere oppdateringer. Uansett jeg vet jeg har vært ekstremt elendig til å oppdatere bloggen, og som jeg sier kanskje litt for ofte, bloggen er den lille babyen min – det er jeg skriver når det er noe jeg virkelig vil dele noe.

De siste dagene denne måneden har jeg vært bokstaveligtalt på farten 24/7. Så har disse dagene vært spennende på mange forskjellige måter som jeg syns hjemmebasert omsorg er i sin helhet. Jeg virkelig elsker denne delen av jobben hjemmesykepleien gjennomfører. Så med andre ord jeg setter utrolig pris på dette yrket og jeg gleder meg til jeg står ferdig utdannet som helsefagarbeider.

 

HA EN FIN ONSDAGSKVELD

Feire bursdager! I september måned har vi mange bursdager som skal feires i familien, og jeg elsker bursdager! To av tantebarna mine hadde bursdag 3 og 7 september, mens mamma har bursdag 25 september. 

Ta ekstravakter! Jeg elsker virkelig jobben jeg gjør, og det gjør meg så GLAD og kunne hjelpe andre, og så GLAD for mye erfaring jeg får innen for yrket som jeg nå snart skal gå opp til fagprøve og bli helsefagarbeider. 

TV-høst! Høstprogrammene er her, og det er ingenting jeg heller vil enn å pakke meg inn i tepper i sofaen, tenne stearinlys og drikke varm kakao / tyrkisk te med eplesmak. Da skal jeg se skal vi danse, Farmen 2020, jakten på kjærligheten og bloggerne. 

Godteristopp! Prøve å ikke spise godterier i ukedagene (det er dessverre alt for vanskelig), og bare legge godterispisingen igjen til mellom fredag – søndag, spørs helt på når jeg er på jobb. Jeg er jo så innmari aktiv på jobb og det blir mer sofasitting etter jobb enn det burde, så inntil videre bør jeg spise frukt. 

Kino! I september har jeg lyst til å dra på kino, spise popcorn og bacon snacks og kose meg sammen med mannen min. Passer seg kanskje ikke helt inn under punktet jeg skrev over hvor jeg skal slutte med godterispising i ukedagene, men litt kos må vel være lov? 

HA EN FLOTT SEPTEMBER, VI SNAKKES
HAR DERE NOEN PLANER FOR SEPTEMBER? 

 

Hallo September! Det er ny måned, starten på en ny uke og enda flere muligheter har åpnet seg for meg. Jeg bråvåknet klokken fem i natt og var egentlig klar for å starte dagen, men klarte heldigvis å legge meg til igjen, å starte dagen noen timere senere, nærmere bestemt klokken åtte. Ellers har jeg vært litt på farten denne tirsdagen, noen små ærender på butikken og ellers ryddet litt på uteområdet. Dessverre kryr det av veps, og jeg er allergisk – så jeg prøver å være forsiktig. 

Håper at alle sammen har hatt en fin start på den første høstdagen, for ja – det er nemlig høst, selvom gradestokken har vært på over 20 grader her hjemme idag. Høst for meg betyr også veldig mye kos, mørkere kvelder, trøttere på kveldene og varm kakao eller te i koppen. Samt ull-plaggene har blitt tatt frem og ligger klar for kalde høstdager.