Dagens antrekk har ikke vært slik hele dagen, har nemmelig pynta meg litt siden jeg skal være sammen med vennene mine og vi skal synge sammen + at jeg var helt klissvåt av alt regne i dag når jeg kom hjem , er ikke sikker på om det bare var regn som kom ned men men, det luka iallefall veldig mye vinter. Skal jeg si dere!  
280909

Dette har jeg på meg:
Genser – Gina Tricot
Vest – Savoy
Bukse – Bikbok

gunnnis ♥

Hei.
Dette antrekket kjøpte jeg i dag , når jeg var innom Gina Tricot, måtte selvfølgelig ta meg en tur innom der, men det var ikke den grunnen jeg skulle frem til om hvorfor jeg akkurat valgte disse klærne. Men det er for at jeg tenkte jeg ville pynte meg litt , og selv fremdeles se litt "røff ut" i selskapet vi skal ha for mamma. Gratulere med dagen, mamma!
dagens antrekk 25
Jeg har på meg:
Topp {Beat it, just beat it} – Gina Tricot
Skinntights – Gina Tricot

gunnnis ♥

Endelig er blogg.no oppe og går igjen, iallefall for en liten stund. Blir seriøst så utrolig sur når det både går opp og ned med blogg.no! Blir ikke du?
Idag er det søndag igjen, og idag har jeg egentlig ikke gjort så forferdelig mye bortsett fra og lese teori. Sto opp rundt 08.00 og gikk  og slaska meg litt rundt i huset før jeg satte meg for å se på TV og slappe av,
og har egentlig ikke kommet så veldig mye lenger enn teorilesing, men jeg sitter fremdeles i sofaen. Der hvor jeg har sittet siden jeg sto opp.  Men det var veldig godt å sove til jeg voknet idag.  Jeg har egentlig hatt veldig mye å gjøre i det siste så har vært sliten, så det var herlig med frihelg. Nå senere i kveld blir det  film sammen med familien {vet ikke enda hvilken film}. 

Men nå sitter jeg og søsteren min og ser på Prinsesse på prøve 2 , på Disney Channel. Sikkelig klassiker etter min mening, for det er en film jeg kan se igjen og igjen. Så jeg ser det er ikke bare dårlige filmer som går på disney channel nei. heldigvis!

gunnnis ♥

Hej bloggen.
god natt eller god morgen? Jeg kom nettopp inn gjennom døren , for jeg har vært ute med vennene mine og vi var på fredagstreffet , med forkortelse kalt f-treff, og det har vært sikkelig koselig der, for jeg fikk være med mange jeg kjente. Jeg var også sammen med Viktoria i kveld. Det var så utrolig lenge siden jeg har vært sammen med henne, så det var på tide igjen.

God morgen DERE!
Innleggene jeg skriver kommer bare tidligere og tidligere for tiden, men det er kanskje ikke så rart siden jeg begynner 30 minutter før enn det jeg egentlig pleier. Men jeg sitter med SMIL om munnen selv om, for det stopper ikke meg fra og ha en fin morgen.  Greit været ikke hva det skulle vært, men det er jo HØST så hva annet kan vi regne med? Men så er det jo ordtaket som sier : Aldri dårlig vær , bare dårlige klær! Og det minner meg på at i helgen må jeg vaske alt som heter uteklær, for jeg har ikke fått vasket de på ganske så lenge. Møtte selvfølgelig Michelle og Frida i går, og de lurte selvfølgelig på om det gikk ann og bli så skitten bare ved og gå på biblioteket. Men nei, jeg hadde bare ikke funnet vaskemaskinen hjemme enda. Hehe!  Senere når jeg kommer hjem, så kommer jeg til å blogge en innlegg, og det er og med kveldens antrekk. For jeg skal på fredagstreffet i kveld og være sammen med vennene mine. Så det skal bli kos!  Men nå er det bare 15 minutter igjen til mamma kommer og henter meg, så jeg burde stoppe og blogge nå og heller springe ned og spise frokost fra brøfjøla. Funker ikke det fint da dere?  Ha en flott dag videre, så blogges vi senere.

gunnnis ♥

p9132826
bort med vinduet mitt , sofa – tv og bokhylle!

p9132828
skrivebort – skap {skapet skal ha bort}

Vil gjerne ha tips om hvordan jeg kan pusse opp romme mitt osv.. altså tror ikke jeg skal male det eller noe siden fargen er ganske bra 😉 Så pussa opp med litt forskjellige ting? tips gjerne 😉

gunnnis ♥

Hej bloggen.
Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg har blitt kjempe lat når det gjelder å blogge, og det er jeg virkelig lei for, har vel egentlig hatt en lang tenkepause om jeg skal slutte helt og blogge som sikker mange av dere her som leser bloggen min har merket, siden alle innleggene som jeg tidligere hadde skrevet var borte.  Men jeg merker også at jeg savner bloggen og det er kanskje ikke så rart siden jeg har vært bloggavhengig så veldig lenge. Iallefall siden jeg starta den første bloggen min, så kan jeg kan si med store bokstaver JEG ER BLOGGAVHENGIG! Men hvis det går dårlig med bloggingen min. Jeg  sier nå at jeg skal prøve og prøve og blogge oftere når jeg selvfølgelig for tid, men det ser ikke så bra ut. Hva syns dere om saken?

gunnnis ♥