For en deilig morgen, dere! Jeg elsker hvordan selve hverdagen min har blitt etter at jeg startet å arbeide i helse og omsorg, noen dager kan jeg sove så lenge jeg orker, mens andre dager MÅ jeg stå opp før sola står opp. Men de som kjenner meg vet at jeg gjerne er oppe allerede fra 06.00 på en fridag også – ettersom det aldri slår feil og jeg føler jeg forsover meg om jeg sover til kl. 09.00! 

Jeg syns derimot at dagene flyr avgårde, og andre dager gjerne fortere enn andre. Dagens planer er ikke store – det blir avslapping på sofaen frem til jeg skal ha kveldsvakt på sykehjemmet, dere.

Sist men ikke minst, ha en fin torsdag! Det er snart helg, Wii 💫

Den første vårmåneden er allerede i gang, og det er lysere og varmere tider vi har i vente. Vi har allerede fått hatt en smakebit denne uken, da temperaturen har ligget på 8-9 grader midt på dagen. Jeg elsker å skrive en ny liste hver eneste måned, og jeg føler i slutten av den måneden at jeg har fått fullført det jeg har hatt lyst til. Dere må gjerne dele målene deres for måneden her.

1. Et av mine største mål for denne måneden, må være å bli flinkere til å planlegge måltider. Jeg skal sette opp en matplan, handle en gang i uken istedenfor å gå på butikken hver gang vi trenger noe – som dessverre vertfall i februar har endt opp med å være ganske ofte. Det resulterer i et pengesluk, så i Mars skal jeg snu om på dette og vi skal spare mer penger på den fronten, som er helt supert. 

2. Planlegge oppussingen av leiligheten vår. Jeg vet nøyaktig hvordan jeg ønsker at det skal se ut, nå må jeg bare få realisert det og skrive opp ett budsjett. Gleder meg til sommeren 2020.

3. Siden dette er første vårmåneden, så betyr det også etter hvert nye planter utendørs og innendørs. Den som har grønne fingere av oss her i hjemmet – må nok være mannen! Så da overlater jeg dette til han. 

4. Det blir jo lysere dager og ikke minst solfylte dager som betyr skitne vinduer. Jeg må nok innse at jeg snart må lete frem vann og såpe for å få vinduene gullende rene. 

5. Den siste måneden har jeg vært veldig flink på å selge ting jeg / vi ikke bruker, og det kommer til å fortsette på samme fronten denne måneden også, jeg har endelig innsett at vi har alt for mye ting og tang i leiligheten – så her selges det unna det som vi ikke bruker, som er ubrukt og som vi ikke kommer til å bruke lengre. Der igjen får jeg stappfull bufferkonto med på kjøpet! (Ja, har sett litt for mye på programmet i Lomma på Silje).

6. Strikke ferdig mitt siste strikkeprosjekt, nemlig en julegave som skal ligge under treet allerede Desember 2020! Kan dessverre ikke røpe hvem jeg strikker til helt enda. 

7. Gi bilen en skikkelig vårrengjøring! Støvsuge og vaske over bilen (innsiden) og ta bedre vare på bilen jeg egentlig er veldig glad i, selvom både jeg og bilen de årene jeg har eid den har hatt et elsk/hat forhold. Men det er hundre ganger mer hyggeligere å kjøre rundt i en bil som ikke har inneholde av halve klesskapet mitt, tomme flasker og en haug med reklameaviser fra postkassen.  

8.Ta meg selv skikkelig i nakken når det kommer til instagram og bli mye flinkere der. Jeg har vært skikkelig dårlig på oppdatere egentlig alt av sosiale medier enten det både er blogg og instagram. Jeg som lovet meg selv i 2020 at jeg skulle bli enda bedre på dette … hvor ble det av den motivasjonen? 

HVILKE MÅL HAR DERE DENNE MÅNEDEN SOM DERE VIL DELE?