Hei alle sammen!

Jeg tar en liten pause for jeg går inni en travel periode med mye og gjøre. Så jeg kommer tilbake senere, også med nytt design 🙂 Når er jeg ikke sikkert på enda!

Snakkes ♥

Hei dere! Nå har jeg drukket vinnerene ved hjelp av søsteren min Hanne Elisabeth, jeg gjorde det på en litt gammel dags måte så jeg skrev navne til de som hadde blitt med i konkurransen:

  • Frida Kvalsund
  • Lill-Marte Sætre Kleppe
  • Helene Olsen

Gratulere til dere som vinnere, dere har blitt kontakter på mail! Si fra til meg når dere har fått den, send gjerne svar tilbake på mailen 🙂 Kos dere med gavekortet.

Dette er den verste dagen hittil! Du var min bestevenn, hun som alltid var hjemme når jeg kom hjem fra skolen, hun som alltid lå i sengen min, du som alltid var der!

Jeg har hatt deg siden jeg var 8 år. Jeg husker ikke så mye fra den tiden. Men du var redd oss alle sammen, du dro langt inn under sofaen i stua og der ble du til jeg kom og dro deg fram igjen, for jeg ville kose og klemme deg som aldri før! Allerede da hadde jeg og du fått et sterkt bånd. Den første tiden så jeg ikke ut på hendene mine, de var oppskrapa av kattebit og katteklor, men det er minner for resten av livet mitt.

Etter som tiden gikk vokste du og ble større, men du forble like nydelig som alltid! Du var en katt uten om det normale. Du fikk meg til og smile hele tiden når jeg var i nærheten av deg. Men nå er du ikke her mer og få meg til og smile når jeg er hos deg. Nå gråter jeg bare med tanken på at du er borte. Du har vært her i 10 år.
DU ER MIN BESTEVENN!

Når jeg kom hjem fra jobb i dag ,så håpet jeg virkelig at du kom til og være her. Jeg sa meg rundt og håpte du skulle komme springene frem fra en stein eller noe.  Men det gjorde du ikke, må bare innse at du er borte og ikke kommer tilbake. Men du er her fremdeles, du er i mitt ♥ 

Jeg ville ikke at du skulle lide mer, du har vært gjennom så mye, bare du går utenfor døra så kommer de andre kattene som bor her og angriper deg, du har vært syk  og nå dette her: blodpropp fra hjerte og ned til bena! Det var ikke dette jeg hadde venta meg, du var den snilleste katten jeg viste om og jeg er så glad i deg ♥

JEG KOMMER TIL OG SAVNE DEG, SAVNET ER STORT!

Heei!
Ah, noe så fantastisk vær! Snart 21:00 og det er ikke så veldig mørkt ute, slik liker jeg! Og siden det er mandag i dag så er det korøving hver mandag, men vi har ikke hatt det på lenge så det var første gang på lenge. Men vi ble 11 stk av 25 stk.  Så det ble en sosial time med oss som var der, vi spiste en liten ting hver og hatt det helmax!


Soloppgang i morgentimen.

Snakkes ♥

ps: minner om konkurransen fra dilaria fashion :
http://gunnnis.blogg.no/1270898469_konkurranse.html

Hei cupcakes! Dagens planer har gått som smurt. Grilling ble det til middag istede for på kvelden.  Den herlige smaken av grillmat ♥  etter og ha spist grillmat gikk jeg inn i stuen igjen, siden det var ekstremt kaldt ute! Så da såg jeg opptak fra Lurt av Karlsen, og tror jeg seriøst ikke har flirt så ekstremt på lenge!


nam nam , herlig ♥


Når broren min kom hjem fra jobb startet mamma og lage finnbiff som er skav av reinsdyr.  Det er en av mine favoritter selvom vi ikke spiser det så ofte så går det greit, trenger ikke spise det hele tiden, for da går jeg jo leiii. Og når vi var ferdig med kveldsmaten, så tok jeg fram daimkake som jeg hadde kjøpt tidligere på meny!  Nå resten av kvelden skal jeg legge fra meg pcen min, for jeg har tydeligvis fått 1 rødt venstre øye, noe som ser litt rart ut men som sakt det er nåk bare for mye pc.

Hei dere! Nå har jeg vært våken ganske så lenge, men siden jeg ikke hadde noe spesielt og blogge om tidligere på morningen, og tror ikke jeg skal skrive så ekstremt mange innlegg om hva jeg holder på med på pcen for tiden, det er jo mer the sims 2.

Så nå har jeg nettopp kommet hjem fra fosnavåg! Har vært med mamma og søsteren min og handlet mat for helgen. Så nå skal det bli kos. Planene for kvelden er at vi kanskje skal grille grillmat ute når broren min er ferdig på jobb. Så vi får håper det været holder seg bra, for jeg er helt klar for grilling.  Ellers har jeg planer om å vaske og rydde romme mitt, vaske det grundig. Føler jeg ikke har gjort det på en god stund nå. Været er så herlig så jeg har tenkt og nyte det ekstremt.

Hva skal DU i dag?

Hei dere!
Jeg glemte helt og legge ut dette som skulle være som en overraskelse i går, men jeg legger den heller ut nå og jeg skal kjøre i gang en liten konkurranse som kommer til og gå på bloggen i noen dager.  Og konkurransen går ut på og finne noe dere liker fra:

Dere kommer inn på siden ved og trykke på bilde.  Og jeg ser hvor mange gavekort jeg gir ut til dere, det kommer ann på hvor mange som deltar. Så vi får se! Vinnerne blir selvfølgelig trekket på rettferdig måte. Kanskje på videoblogg?

Konkurransen avsluttes når jeg mener jeg har nåk deltakere. Lykke til ♥

klar for skole eller jobb? Jeg er ekstrem klar og skal snart dra på jobb. Broren min som går på skole, han har fri han heldiggrisen. Kan sove så lenge han vil uten at noen trenger og vekke han. Eller selvfølgelig han ikke ligge å sove når klokka blir 11-12 da, så kan hende jeg ringer han i den tiden for å se om han har stått opp, må jo være ikke så snill storesøster også, skjønner han liker ikke at jeg vekker han på rare måter!
Men det gjør vel kanskje ikke dere heller ?

Dere må en fantastisk dag videre, så kommer det nåk en liten overraskelse når jeg kommer hjem fra jobb i 4 tiden. Snakkes ♥