God mandag og ny uke! Står det bra til med dere? Jeg håper helgen deres har vært bra, og at dere var uthvilt til en splitter ny uke. Jeg startet denne oppløftende mandag med en dose energi som kunne nyttes denne dagen. Så denne kvelden kan nytes med god samvittighet og enda med litt energi til gode. Denne mandagen har jeg riktignok brukt hele dagen på jobb, og jeg kom hjem for 30 minutter siden. Jeg håper dere har fått en knallstart på uken – og før jeg legger meg for kvelden blir det en liten tur gåtur utendørs med kjæresten min som jeg ikke har sett siden lørdagsmorgen. Ha en fin mandagskveld videre alle sammen. 

HVA HAR DERE GJORT I DAG? 

Min kjære vakre, gode, snille mamma har bursdag i dag! Måtte dagen din bli like god som du! Mamma er en helt fantastisk person. Hun tenker alltid på alle andre før seg selv, og er kjempe snill og omtenksom. Hun er veldig smart og vet ALT som er verdt og vite, og jeg har lært alt jeg kan fra mamma. Gratulere sååå mye med dagen mamma! Gaven din får du senere.  

JEG ER VELDIG GLAD I DEG , MAMMA!

For de fleste betyr vel søndag avslapping og full hjemmedag enten med kjæreste, familie eller alene. Denne søndagen tenkte jeg å tipse dere om en serie som jeg har blitt litt hekta på den siste tiden. Så hvorfor ikke starte denne søndagen med en ny serie? Det hadde jeg gjort – og spesielt med denne serien.

Oliver Queen virker kanskje som en helt vanlig Multimilliardær men etter å ha vært fanget på en øde øy i fem år som følge av en båtulykken han var med i – der han var den eneste overlevende. Faren og elskerinnen til Oliver Queen er blant de døde. Rett før faren døde, ba han Oliver om å rette opp alle feilene han gjorde i forretningslivet, og bringe rettferdighet til hjembyen. Og utfra hva faren har bed han om å gjøre – skaper Oliver et alter EGO: Der han på dagtid er multimilliardær playboy og om natten er han den beryktete Arrow som bekjemper kriminalitet og som skal bringe rettighetene tilbake til samfunnet. 

Oliver har imidlertid nok av personlige problemer ved siden av; ikke alle er like fornøyde med at han er hjemme. Kjæresten som døde var nemlig søsteren til hans eks-kjæreste, advokaten Laurel Lance. , som nå er rasende på ham for alt han har gjort. Dessuten er moren og søsteren skeptiske til hvordan Oliver har forandret seg siden han kom tilbake. Det gjør det heller ikke bedre at faren til Laurel, som er politimann, er fast bestemt på å fange og arrestere The Hood, eller at Oliver på den harde måten erfarer at det å ha et vanlig liv ved siden av å være en kriminalitetsbekjemper og ettersøkt selvtekt ikke er det letteste. 

HAR DERE SETT ARROW FØR? OM IKKE – ANBEFALES DENNE SERIEN!

God morgen og god søndag! Etter en endt arbeidsdag i går ble noen få timer med sofalatskap hjemme i sofaen hos foreldrene mine, så det ble å slappe av hjemme med familien “skal vi danse” og mammas hjemmelagde pizza før jeg tok en tidlig kveld.

Denne morgenen brukes til å forberede seg for nok en ny arbeidsdag og forberede seg til den kommende uken jeg har i vente. Jeg håper alle får en fin og fantastisk søndag videre, så snakkes vi senere, dere! 

 

HVA SKAL DERE GJØRE I DAG? 

Riktig god fredag dere! NÅ har jeg savnet å titte innom her altså – så skal komme sakte men sikkert tilbake med daglige poster. Hvordan har uken deres vært så langt forresten? Jeg har brukt de siste dagene på å samle krefter og bli bedre. Jeg har da den siste uken vært sykemeldt og da har jeg vært hjemme mye de siste dagene – består av å gjøre øvelsene jeg har fått beskjed om. 

Uansett, så tenkte jeg at jeg skulle skrive en liste over ting jeg kunne ha tenkt å gjøre i September – så får en se hvor mye av denne listen som faktisk blir gjennomført med tanke på formen min i disse dager og fremover. Håper dere får en fin fredag! 

   

♥ …. LIST FOR SEPTEMBER … ♥

Kose meg med høstprogrammer på TV.  Nå om dagen går alle favoritt programmene mine som: Sinnasnekkeren, Skal Vi Danse, Tid for Hjem, 71 Grader Nord, Jakten på kjærligheten og The Voice. Er så greit at de er fordelt utover uken, så selvom jeg ikke ser dem den dagen de går – så tar jeg opp favorittprogrammene mine, så jeg kan se episoden før neste program.

♥ Denne måneden består av en ren bursdagsmåned for min egen del. Det ene tantebarnet mitt hadde fødselsdag i går, farmor har 23 september, mamma har 25 september og søskenbarnet mitt har 26 september. Det blir delvis feiring og en god del med kake både denne og neste måned. Elsker bursdagsfeiringer – men det store spørsmålet er hva skal en gi i bursdagsgave? 

♥ Rydde ut av garderoben, legge bort klær – til og med gi bort klær til de som trenger det. Jeg har allerede kastet ut 8 poser med klær og jeg føler fremdeles at det er mye som jeg ikke lengre passer. Så det er på tide å rydde ut av klesskapet hjemme.

  

♥ Ha mindre dårlig samvittighet for det jeg ikke får gjort, og heller være glad for det jeg faktisk får gjort. Noen ganger står det litt for mange punkter på to-do-listen. Klarer jeg ikke alt så er ikke det verdens undergang og fremover må jeg tenke på helsa. 

♥ Avslappning er for meg ikke et lengre oppskrytt ord, så det fremover når jeg har fri fra arbeid og ikke har andre planer blir det å slappe av mest mulig. Jeg er nok en av de personene som ikke slapper nok av og det fører til at jeg blir sliten i hele kroppen. 

♥ Nye oppskrifter på bakeverk og andre oppskrifter. Jeg tenkte å ta opp igjen baking og matlaging igjen nå som jeg har fått knisten og en hel del nytt kjøkkenutstyr og teste ut. Kanskje det blir videoblogg av det hele? 

  

Har dere noen mål for september?
Hvordan har måneden vært så langt for dere?