Hei dere! I dag har været vært utrolig skiftende. Very nice! Om noen få strakser skal jeg sette meg ned med norsken. Skal senere bare slappe av, se på film og nyte varmen inne…:-) Er ikke helt i form i dag heller, halsen min er vond, og jeg har mannestemme-stemmeskifte-hes stemme,men veldig fint å høre på:-) Dagen har vært utrolig chill på skolen.

Hadde valgtorg og skolevalg på skolen fra 0845 til 1030. Intresserer meg ikke noe spesielt for dette, men når man har stemmerett …. så er det jo greit og bruke den, men jeg skal ikke nekte for at det var mye jeg ble intressert i.. Blant annet Unge Høyre og KRF var en av favorittene på dagens valgtorg 🙂

har du stemmerett , såfall hva stemmer du?

Hei dere 🙂 
Jeg “stjeler” nå idean fra søsteren min, selvfølgelig har jeg spurt om lov før jeg gjorde dette.  Jeg har tenkt og starte en ny blogg vs. blogg runde, men denne gangen skal jeg trekke ut fire deltakere som skal kjempe mot hverandre, selvfølgelig blir det en vinner , kanskje to. Men det får vi se hvor mange som deltar og hvor mange stemmer hver enkelt person får på denne runden. 

Hei dere! Det har vært en bra dag i dag! Hodet banker og slår, føles ut som om jeg akkurat ble syk. FLOTT!
Halsen klør og stikker, men jeg skal kaste i meg to smertestillende
 før jeg skal legge meg og sove en god natts søvn. Jeg har ofc. vært på skolen idag, hadde russmøte idag i midt timen. Så da har skolen valgt russestyret for HVS i år … 

Fikk også forresten en uventet telefon fra Ulsteinvik Videregående skole, om at jeg hadde kommet inn på skole der, men jeg takket nei .. siden jeg har kommet inn på verdens beste skole, med verdens beste jenter og guter… I like it! Jeg liker veldig godt vennene som jeg henger sammen med i de få friminuttene som vi har på skolen, mye snakking.

Er utrolig glad i vennene mine, og jeg føler meg heldig som har blitt kjent med disse hærlige jentene. Jeg har fått bedre kontakt med de i klassen, og det er jeg utrolig glad for. Med hånden på hjerte kan jeg si at klassen er verdens beste ♥ 


Trives du på skolen du går på? hvilken linje går du? hva vil du oppnå dette skoleåret?

Denne bloggvurderingen kommer senere enn alle andre, vel .. jeg glemte av den + mye nytt skjedde i midten av August både skole og jobb fronten. Så denne vurderinger komme i henhold til blogg vs. blogg som jeg hadde på bloggen for kanskje 3 uker siden mellom tuvaw og iselinstar. Iselinstar gikk av med seieren med en stemme over tuvaw. Her kommer vurderingen.


Bloggeren Iselinstar er en av mine beste jenter, jeg har hatt kontakt med henne siden fjortiz perioden, som er flere år siden. Jeg har dessverre aldri møtt henne, men hun virker som en utrolig hærlig jente, som endelig bestemte seg for og blogge og beskrive sine hverdager med oss i bloggverden. Hun heter Iselin og blir 20 år i November. 

INNTRYKK
Når en kommer inn på bloggen, så tenkter kanskje noen “rosa” blogger, men hun er ikke i nærheten av det en gang, men får også følelsen av at du er en helt fantastisk jente og står for det du skriver.

DESIGN
Designet er fint og rosa, med en header som står i stil til designet. Det er utrolig fint og det er veldig DEG! Det er også veldig bra at du har en meny som er lett å kjønne. Jeg liker veldig godt at du har inspirasjons bilder i sidemenyen. Siden headeren din er kjempe fin så la jeg med et bilde over INTRYKK!

INNHOLD
Du har med bilder i alle innleggene som du poster på bloggen, bildene er litt små syns jeg, for og få større effekt på bildene dine ville jeg kanskje brukt litt større bilder forex 700px. Det hadde gjort en helhet i bloggen din, du skriver bra når du først skriver. Du skriver heller ikke så veldig mye tekst. 

KARAKTER
Jeg gir deg en 5er for at bloggen din har supert design + header og en god skrivemåte, du skriver det som intresserer deg veldig bra 🙂  Dere kan besøke bloggen hennes her 

GENSER ellos // BUKSE cubus // SKO ytrehorn // SMYKKE morris // KLOKKE cmyk // SINGLET ginatricot

hvad tycker ni?

Hei dere 🙂 Hvordan har dere det i dag? Forresten så sitter jeg atm. midt i norsk timen og skal skrive en slags analyse av et selvvalgt dikt fra norsk boka, omg …. det er vanskelig, siden vi nettopp har lært om det.  Jeg samarbeider med Anne Lise, vi skulle egentlig jobbe 3 stk sammen, men siden det bare er oss, som er 2 og resten gikk oppi 3 stk pr. gruppe, så går det vel bra. Vi holder på med diktet ” Ein av dei kalde, klåre dagane” av Marie Takvam. Prøvde oss på å finne et enkelt dikt, men not so easy! ..


Webcam bilder for lifes , mens jeg er på skolen …. jeg er ikke flink til å ta med kamera på skolen! Er det noe dere vil at jeg skal gjøre?

I dag har jeg ryddet skapet, gjort historie og norsk leksen. Skoledagen har vært super og jeg gleder meg allerede til de neste dagen med skole. Fagene er både kjedelige og vanskelige, men det er en grunn til at jeg går skole å det er for og lære + få en utdanningen jeg ønsker meg senere. Vi har ikke fått så mye lekser enda, men blir vel mer snart, I think!!!!

hva skjer hos deg i kveld?

Hei dere 🙂 ble null blogging hos meg i går, for tok uventet bloggfri, eller kanskje ikke uventet. Jeg har jobbet sykt mye denne helgen, vel og merke sovet bare 12-13 timer gjennom hele helgen. Så når jeg kom hjem fra jobb kl. 20:00 igår kveld så spiste jeg frokost/lunsj/middag/kvelds og gikk rett til sengs, og fikk dessverre ikke sove før rundt kl. 23.

Atm.. så sitter jeg på skolen, vel …. skal ha historie ! så må stikke 🙂 Ha en fantastisk dag alle sammen, love u all ♥

jeg er ny dusjet, ny sminket, uniformen er på plass og jeg er klar til å møte på vakt klokken 23:00. Vet ikke å lenge jeg blir og jobbe i kveld, but i like it! Jeg har vært hjemme et par timer og slappet av, men i helgene er jobben mitt andre hjem. 

dere alle får ha en god natt, så snakkes vi i morgen! love you all ♥

Heia! Nå er jeg sliten, kom akkurat hjem. Skal på jobb igjen kl. 23. Så skal slappe av frem til jeg skal på jobb igjen. Har vært på jobb med hærlige mennesker idag også, både nye og gamle for min del. Det er så hærlig og være der. Det er sikkert utrolig uintressant og høre om.. Koselig å komme hjem til hyggelige kommentarer, setter jeg utrolig pris på! 

hvordan har dagen deres vært så langt? Min har vært FLOTT!