Denne søndagen har vært forskjellig fra alle de andre dagene, selvom jeg startet søndagen min på jobb. Ettersom det er ekstremt fint vær her i Volda, måtte vi selvfølgelig utnytte dagen til mer enn det som skjer innenfor husets fire vegger. Kjæresten hadde et ønske om at vi skulle prøve oss på golfbanen som de har her i Volda, og det var faktisk ikke så kjedelig som jeg trodde det var 😂

Så jeg fikk teste ut det å spille golf sammen med kjæresten, og han viste meg litt forskjellige triks på hvordan jeg faktisk skulle gjøre dette.  Uansett så hadde jeg det utrolig koselig sammen med kjæresten, og det er nok ikke det siste golfbanen ser av meg.

HVA HAR DERE GJORT DENNE SØNDAGEN? 
 

God morgen, kjære dere! Her sitter jeg å oppdatere bloggen etter 9 (!?!) dager stillhet fra min side, er det virkelig mulig? Det er nesten en skam å si det, men noen ganger glemmer jeg at jeg har en blogg som har både lesere og trenger oppdatering fra meg. Nå er jeg i ferd med å avslutte nattevakt på arbeidsplassen, så min oppgave i dag er å snu døgnet tilbake normalt igjen, dere! 😴

Jeg vet ikke hvilke planer som står for resten av onsdagen min, men en ting er sikkert at jeg skal slappe av mest mulig, hjemme! Jeg skal iallefall ta meg en velfortjent dusj med en gang jeg kommer hjem igjen, så kanskje jeg klarer å få noen timer under dyna. Uansett planene for dagen i dag er fremdeles uvisst, ettersom jeg har vært på nattevakt denne natten. Energien skal bygges opp igjen – og jeg gleder meg allerede til neste arbeidsdag. Håper dere alle sammen får en fin, onsdag! Vi snakkes senere 💗💗

 

HVA SKAL DERE GJØRE I DAG? 

 

 

Hei og god 2. påskedag! Denne påsken har vært utrolig fin selvom jeg har hatt det meste av fokuset på jobb – så har jeg fremdeles hatt fritid til å være sammen med familien. Jeg kan se tilbake på denne påskeferien å tenke på alt det fine jeg har opplevd både hjemme, på jobb og på fjellet. Jeg avslutter herved denne lille påskeferien jeg har hatt med en skidag på fjellet i godt selskap ilag med samboeren, svigerinner, svogere og tantebarna mine. Selv har været holdt seg veldig bra mens vi var på fjellet denne dagen. Jeg føler at jeg har kommet meg over den lille høydeskrekken min ettersom vi kjørte stolheis opp til skiløypene og jeg kan leve på det en god stund fremover. Jeg er ikke en person som er født med ski på beina, og det har jeg egentlig bevist for flere enn meg selv. Det var vel rett etter at vi kom ned fra stolheisen og hadde tatt på oss skiene at jeg sklei ned over bakken men kom trykt ned med begge beina i god behold. Jeg kan iallefall si at jeg gleder meg til flere slike stunder med denne gjengen uansett tur på fjellet. 

Jeg har egentlig ikke mer å fortelle om denne dagen, men det er mer for at jeg må dra avgårde igjen – for vi skal sitte barnevakt! 

Dagen min ble avsluttet med knall og fall på toppen av Eitrefjellet. 


 

HVORDAN HAR DAGEN DERES VÆRT? 
IKKE GLEM Å LIKE FACEBOOKSIDEN MIN FOR UPDATES GJENNOM HELE UKEN
LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT OG INSTAGRAM: GUNNNIS FOR OPPDATERINGER

Denne torsdagskvelden dro jeg og kjæresten på kino for å se den nyeste filmen til Fast & Furious. Jeg har vært betatt av disse filmene helt siden kjæresten fikk meg til å se dem tidligere, og Paul Walker, Vin Diesel og Michelle Rodriguez har blitt favoritter 📽

Denne filmen vender vi tilbake til gjengen i filmen, The Fate of The Furious – hvor vi finner dem i Cuba. Dette blir en kamp mellom liv og død, og flere kjente skuespillere fra de tidligere filmene møter vi igjen i denne filmen. Dominic snur ryggen til sine venner i filmen og vennene gjør alt for å få tilbake den gode gamle Dominic – og vennene lurer på om de skal ta kontakt med Brian, mens de blir enige om å ikke blande inn Brian siden han har valgt familieliv fremfor kamp. Det oppstår flere nye overraskelser i filmen.

Hvordan det går i denne filmen får dere se selv, men som Dominic alltid sier til sine venner og fiender: Familie kommer først. 

📽 HAR DERE SETT FILMEN? HVIS IKKE, SKAL DERE SE DEN? 📽

Riktig god påske alle sammen! Til dere alle som er like heldige som meg og får noen dager med ferie. Det smaker så utrolig godt når jeg har litt fri innimellom og kan bruke disse dagene med min kjære. Noen av dere bruker kanskje påskeferien på hytta med muligheter til skigåing eller dra på fjellet. Disse fridagene kunne jeg nok gjerne ha funnet på mye rart, men jeg velger å bruke den sammen med familie, ettersom jeg både torsdag og fredag skal være i familieselskap. Kanskje jeg faktisk burde satse på å få et medlemskap på stamina, eller hva?  Vel uansett, håper dere får en fin påskeferie – så skrives vi snart igjen! God påske, alle ♥

  

HVA SKAL DERE GJØRE I PÅSKEN? 

 

Så utrolig deilig det er å våkne skikkelig uthvilt en søndagsmorgen og bare se på den siste uken som et lukket kapittel. Jeg starter alltid dagene mine med en skikkelig god frokost, før jeg setter meg godt til rette for å finne roen hjemme i egen sofakrok sammen med kjæresten der vi slår ihjel noen episoder av den nye serien vi har startet å se på. Noen ganger er det fint å kunne koble helt av fra hverdagslivet. Jeg håper alle får en fin søndag – og jeg skal bruke deler av søndagen min til jobb! Vi skrives snart ♥

  
  
  

HVA SKAL DERE DENNE SØNDAGEN? 

 

Dette blir en måned med nye utfordringer og mye moro langs veien. Som jeg gleder meg til akkurat denne måneden og det er for jeg er veldig glad i April måned generelt. Våren begynner å vise sine tegn, blomstrene springer ut, dagene blir lysere og humøret mitt blir rett og slett enda bedre. April, du er mer enn hjertelig velkommen Her er noen av mine mål som følger med April:

  

STRIKKEPROSJEKT. Jeg skal fullføre flere strikke-prosjekter denne måneden. Blant annet flere Marius vogn-tepper. Jeg har rett og slett funnet noe som gjør meg skikkelig avslappet når jeg ønsker å koble helt av. Hvem skulle egentlig tro at jeg kunne få strikkedilla? 

VÆRE UTE. Jeg har bestemt at vi skal prøve å være mer ute, og det er utrolig godt for både kropp og sjel – spesielt når vi begge har fri arbeid er det alltid greit å kunne koble av og stresse ned med å kunne være ute å nyte den fine naturen hjemme i vakre Volda. 

STRESSE NED. Jeg har bestemt meg for at jeg skal stresse ned fremover, og dette fordi jeg alltid føler jeg stresser – og både mamma, søsteren og kjæresten min kan være vitner på det. Så når jeg ikke er på jobb skal jeg omtrent bare fokusere på det som er viktig her i livet – Kjæresten og de som gjør meg glad ♥

VIDEOBLOGGE. Jeg har lyst til å prøve å komme i gang med litt flere videoblogger her på bloggen, og om jeg rekker kanskje 4 stk i løpet av en måned. Dersom jeg skal få til dette krevet det tips og triks fra dere ♥

BURSDAGSFEIRINGER. Denne måneden skriker bursdager, og det betyr egentlig alt for mye kaker og brus (ikke bra). Både pappa, ene svigerinnen, ene svogeren og et tantebarn har bursdag denne måneden, så her blir det mye familiehygge som står på vent, og det gleder jeg meg til – så håper jeg hvertfall kan delta på noen av disse familieselskapene. 

MATOPPSKRIFTER. Jeg liker veldig godt å eksprimentere på kjøkkenet med ulike oppskrifter og matvarer. Selv er jeg ganske A4 på kjøkkenet og spiser gjerne det samme om igjen flere ganger ettersom det er de rettene jeg liker.  Kanskje utfordre meg selv til å teste ut nye oppskrifter? Dersom dette blir en “hit” oss meg kommer flere av oppskriftene på bloggen – jeg var da så flink tidligere. 

STÅ OPP TIDLIG. Prøve å stå opp mellom 08:00-09:00 hver eneste dag – et lite unntak blir når jeg må stå opp tidligere for å dra på jobb. Det har begynt å være lyst når jeg står opp mellom 07:00-09:00, så da er det ekstra deilig å få noe meningsfullt ut av dagene, og da er det stå opp tidligere, selv om det merkes på kvelden, men da føler jeg at jeg har fått inn en skikkelig god døgnrytme. Hehe. 

  

SPARE PENGER. Sist måned føler jeg det var en skikkelig dyr måned, men kanskje ikke så rart når hele Norges befolkning (de med kjøretøy) fikk servert årsavgiften i postkassen. Etter at jeg kjøpte meg bil, så har aldri mars måned vært en favoritt for å si det sånn. Så denne måneden blir det sparing sparing sparing. Da er det back on track med å spare ca. 5000kr. 

DRIKKE VANN. Jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å drikke mer vann igjen, kanskje 4-5 flasker om dagen? Jeg har hele tiden med meg min store flaske fra Tupperware i vesken. Men jeg er ikke alltid like flink til å drikke av den. Det er utrolig bra for både kropp og sjel – så det bør jeg bli flinkere til. Jeg har også veldig lett for å få vondt i hodet om sommeren når jeg ikke får i meg nok vann. Så det blir nok tilslutt at jeg må ha alarm på mobilen når jeg skal drikke vann som en slags rutine slik det vil gå av seg selv til slutt. 

HJELPE BESTEVENNINEN. Karianne skal flytte fra nabolaget, og jeg har vel sagt det helt siden hun ga meg beskjed om det at jeg skulle prøve å hjelpe henne på best mulig måte. Det er så utrolig viktig at jeg tilbyr min hjelp – ettersom jeg både tror og tenker at kanskje en dag vil det at jeg hjalp et annet menneske lønne seg senere. Men det er også en fin måte å prioritere tid sammen med henne, og datoene er allerede markert i kalenderen min. 

SOSIALE MEDIER. Gi alt når det kommer til å bloggen, Instagram og Facebook. Jeg har et stort ønske om at jeg kan inspirere leserne mine ved det jeg skriver om. Derfor skal jeg prøve å ha et stort fokus på å oppdatere bloggen fremover. Samtidig skal jeg alt jeg kan og har på jobben(e) og lære alt det som skal læres. Jobben min gir meg så utrolig mye og jeg trives utrolig godt. 

SØVN. Søvn er vitkig og jeg merker ettersom jeg blir eldre og eldre at jeg trenger minst 8 timer søvn hver eneste dag. Den siste tiden har det blitt veldig variert med søvn ettersom jeg også har tatt på meg litt nattevakter og det merkes godt på kroppen når jeg står opp igjen etter nattevakt, og dessverre får jeg ikke sove lengre enn max. 5 timer ettersom kroppen bare vil sprette opp av sengen, når den føler set uthvilt og blid. 

   

HAR DERE NOEN MÅL FOR APRIL?