Premie: Dagens premie er en overraskelse

Denne konkurransen går ut på at dere skal sende meg bilde med tema: sommer til min epost : [email protected] . Og dere kan sende meg 1-2 bilder så skal jeg se hva jeg liker av bildene som dere sender. Dere trenger ikke og ta bilde nå, det kan også være et bilde dere har tatt tidligere som dere mener er sommerlig.

Skriv navn, epost, adresse og eventuell bloggadresse i mailen.

LYKKE TIL

SVARET PÅ KONKURRANSE VAR : KATTEN MIN BLE 10 ÅR..  DET VAR MANGE SOM HADDE SVART RETT, MEN JEG MÅTTE TREKKE UT EN VINNER AV DEI 5 SOM SVARTE RETT!!

bukse vero moda | singlett gina tricot | solbriller glitter

Endelig .. etter 7 timer i bil er vi endelig fremme i Bergen. Har installert oss her i område. Her skal vi være til mandag og oppleve mye spennende, bilder kommer senere med tiden.  Hanne, søsteren min fant internett med en gang vi kom hitt, og det var jeg glad for, siden det ikke er TV på hytta vi skal være på så er greit med noe elektronisk, alt annet er inntakt.

Dagens antrekk , kommer snart!

Premie: Dagens premie er en valgfri eos og ansiktsmaske kjøpt hos N.H. Lied.  Så nå gjelder det og huske godt om hva dere har lest på bloggen min. Tips: Jeg har et arkiv.

Spørsmål:
HVOR GAMMEL BLE KATTEN  MIN?

Skriv navn, epost, adresse og eventuell bloggadresse.

LYKKE TIL!

Reisefeberen er på plass, og jeg kan ikke vente med reise sammen med familien. Sommeren 2009 var noe av det beste jeg har opplevd, selv med flere timer i bil, var 12-14 timer i bil. Men det er noe dere lesere ikke kan lese om her på bloggen min,  er vel bare noen måneder siden jeg sletta halve bloggen! Noe som jeg kan si jeg angrer en god del på at jeg gjorde.. Men sommeren 2010 , kommer nåk til og bli enda bedre, jeg bare vet det !

Innhold i kofferten for sommerferien 2010 ..

√ Rettetang og hårføner
√ Undertøy
√ Sokker
√ Bukse(r)
√ Genser(er)
√ Singlet(er) og t-skjorte(r)
√ Sommerkjol(er)
√ Bikini(er)
√ Sengetøy og laken
√ Nattklær (pysjamasbukse & shorts)
√ Shorts(er)
√ mobil-lader og andre ladere
√ Sko (joggesko, sandaler og tøysko)
√ Toalettsaker
√ Sminke

Jeg er ikke helt ferdig med og pakke, har enda ikke pakket toalettsaker og små ting som skal være i vesken min.  Men er det noe jeg har glemt?

Christoffer Remøy Endresen, er vel heime igjen til familie, venner og kjæreste. Både jeg og flere er kjempe imponerte og ikke minst stolte av denne guten. Han har arbeida kjempe hardt og stått på for og få til dette store prosjektet. Det er ikke lenge før millionen er der , vis den ikke alt har komme på konto.  Bloggen hans har jeg følgt helt sida dag 1.

Det var kjempe mange som møtte opp for og ønske han velkommen , alle hadde teke med godt humør, det var det ingen tvil om. Han fekk masse applaus noko som han også fortjente.
Vil du besøke bloggen til Christoffer Remøy Endresen ?

Topp Gina Tricot | Bukse Gina Tricot | Briller HM | Sko Din Sko

Dagen i dag har vært helt herlig , været er perfekt og varmen er mer enn det. Har vært på handletur med farmor tidligere i dag, og skal snart til byen med familien for og ønske Christoffer Remøy Endresen velkommen til Herøy etter 40 dager på sykkel, for kreftsaka.  Han ankommer fosnavåg sentrum kl. 17:30 , TV2 skal være der, skal DU være der også?

Har du planer i dag ?