Vi spente på oss skiene for første gang i år, slengte med oss sekkene på ryggen med nistepakke, kvikklunsj, sitteunderlag og solo – og kose oss sammen med den herlige gjengen vi var på tur sammen med. Det ble skikkelig påskevær, med sol og snø. Det å dra på tur i godt lag er det beste spesielt vi vet, så angrer ikke på at vi ble med den sprudlende og spreke gjengen opp på Åmskaret på ski hele veien opp. Vi hadde det helt topp, og jeg elsker virkelig friluftslivet. Blir vel kanskje ikke mer ski før til neste år, men uansett jeg er imponert over at jeg kom meg på toppen. Håper dere hadde en like fin dag som oss i går på ski. 

Vel, nå er det ikke lenge til før jeg starter på arbeid, og jeg må gjøre meg klar til det. Uansett håper dere får en fin fredag i dag, så snakkes vi ved en senere anledning. Usikker på hvor mye jeg får blogget denne helgen, da jeg har arbeidshelg. Klem 🐣🐥

HVILKE PLANER HAR DERE DENNE LANGFREDAGEN?

🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥​

Riktig god morgen og god påske alle sammen 🐣🐥 Jeg har sjeldent fri, men noen dager med fri smaker virkelig godt og jeg kan nyte denne dagen sammen med kjæresten min. Noen av dere bruker vel kanskje påsken til å dra på hyttetur eller på skisenter dersom været er bra? Vi gjør som ifjor å drar nok en gang på fjellet på ski, skulle tro det var blitt en tradisjon… hehe! 

Dagen idag er allerede planlagt, og vi skal kose oss ute i det nydelig vår været, sammen med noen i familien. Ettersom jeg aldri har vært ditt vi skal denne gangen, blir det koselig og både solo, kvikklunsj, appelsin og kakao blir med i sekken. Håper dere har hatt og fremdeles har en fin påskeferie. Jeg holder meg til denne ene dagen med ferie, så snakkes vi senere. Klem 🐣🐥

  
 

HVA SKAL DERE GJØRE I PÅSKEN? 

🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥​

Denne dagen planlagde jeg til punkt og prikke før jeg skulle legge meg i gårkveld. Jeg skulle stå opp så tidlig som kl. 5.30 for å gjøre meg klar til å dra på skolen. Uansett det var ikke slik det gikk til denne tidlige morningen da jeg bråvåknet 6.15 av alarmen. Så min morgen har vært langt fra perfekt, og den har derimot vært fullstendig kaos ? det er det verste jeg har vært med på, dere! Uansett, så har jeg bare meg selv å takke. Uansett jeg har vel aldri følt at jeg har hatt så dårlig tid som akkurat i dag, men jeg rakk det! Kom meg uti bilen etter bare 15 minutter – så jeg rakk både fergen til Ålesund og skolen i god tid, dere!  

HVORDAN HAR DERES DAG VÆRT? 

 

Hei og riktig god mandag til dere kjære! Ord kan ikke beskrive hvor godt det var å komme hjem i kveld etter både arbeid og middagsbesøk hos svigers. Jeg traff sofaen med et smell etter hard dag på farten, og jeg kommer til å finne sengen allerede ganske tidlig, ettersom formen ikke er helt på topp. Da jeg våknet i morges spratt jeg opp før alarmen ringte, selvom det var pga katten. Det er vel slik det skal være, når du har dyr i hus. Imorgen står skole og middag hjemme hos oss for tur. Snakkes! 

HVA HAR DERE GJORT IDAG ?

Endelig er du her! Nå er vi godt i gang med årets første offisielle vårmåned! Selvfølgelig så minner det ikke så veldig mye om vår, når det er iskaldt – men dagene føles lengre og kvelden føles kortere. Og dessuten så fort denne måneden er over ønsker jeg meg virkelig bar bakke og varmegrader. Kanskje litt for mye å ønske seg? Her kommer mine ønsker for denne måneden. 
Har du noen mål for denne måneden? Om du har lyst kan du dele dine mål med meg i kommentarfeltet. 

 
  

HER ER 4 TING JEG ØNSKER Å GJØRE I MARS

Lese bøker. Som jeg kanskje har nevnt tidligere så har jeg en hel bokhylle full av bøker ettersom jeg ser en bok jeg gjerne vil lese, kjøper jeg den og er klar til å lese, men så kommer det noe i veien og da blir boken godt plassert tilbake i hylla. Uansett, det er snart påske – slik som jeg gleder meg til å finne roen ved å koble av, og bare lese en eller flere bøker. 

Booke bryllupsreise. Tur til kjærlighetens by, hvor fantastisk er ikke det? Jeg og min kjære skal bestille oss en liten tur som vi skal ta på høsten, så planen er å booke turen allerede nå. Planen er at vi skal være i Paris noen dager, mens vi farter rundt og opplever Paris på vår måte. Håper på at dette blir en fantastisk tur sammen med min kjære. Jeg har aldri vært i Paris tidligere, så kjæresten skal få være min guide denne turen. Jeg bare vet jeg kommer til å elske dette. Jeg gleder meg allerede. Litt shopping, gode matopplevelser og så mye mer å oppleve. Destinasjonen denne høsten kommer til å bli helt perfekt. 

Trening. Har kommet inn i en ganske god flyt de siste månedene, ettersom jeg takket tidligere ja til bestevenninnen min om at vi skulle trene sammen. Gjerne 2 til 3 ganger i uken, om det var mulighet for det. Uansett planen er å få et sunnere kosthold og bedre kondisjon. Ettersom jeg også har vært elendig på å legge bort godteriet den siste måneden, er det på tide med et spark bak å komme tilbake til null godteri og brus i ukedagene. 

Sparekonto. Være flink til å unngå unødvendige spontankjøp og utgifter. Sett inn ekstra mye denne måneden, selvom det sier seg selv som umulig da mars måned innebærer både regning fra VØR og eiendomsskatt … Vel, slik er det med egen leilighet, folkens!! Uansett så skal jeg klare å sette av iallefall 500-1000kr denne måneden på sparekonto. 

HVA SER DU FREM TIL DENNE MÅNEDEN? 
ÅRETS FØRSTE VÅRMÅNED, TENK PÅ DET!

Det er vel på tide å gi lyd fra seg nå! Bloggen har vært lagt på hylla en liten stund, og det føltes både rart og godt på samme tid å ta avstand i en periode for å se om jeg fikk tilbake skrivegleden. Ord kan ikke beskrive akkurat nå hvor glad jeg er for å kunne skrive dette ene innlegget igjen og gjerne flere innlegg etter hvert. Skrivegleden har vært borte, men nå er den tilbake. 

Når jeg tenker tilbake på tiden med bloggen så har jeg hatt 9 hele år med glede, frustrasjon i både positiv og negativ forstand. Bloggen har vært min dagbok og det vil den fortsette å være. Jeg har lyst til å prøve meg på litt flere innlegg i uken, og kanskje komme meg tilbake til det punktet der jeg postet flere innlegg pr.dag. Eneste er at min skriveglede må bygges opp på lik linje med at bloggen tar form igjen, så da er det bedre med minimum ett innlegg om dagen som er BRA, en tre dårlige innlegg, dere!

Nå er jeg spent på å se hvor langt eg klarer å ta bloggen denne gangen, håper dere har lyst til å være med på denne reisen nok en gang! Til alle dere har vært innom bloggen, i både håp og på vent for at jeg skulle publisere et innlegg, takk til dere! Takk for gode og varme kommentarer om at dere ønsker meg tilbake igjen. Vi snakkes senere kjære venner! Godt å være her igjen ♥

  
// arkivbilde