turer på oss i dag, vi har nettopp vært i mulevika på en herlig tur med søskene mine og søskenbarnet, Michelle! Fantastisk ♥ Temperaturen er perfekt, men det som trekker det veldig ned er vinden. Har hatt fine turer rundt omkring i bygda med folket! 

Har dekket bord til konfirmasjonsfesten i stua, så alt er fikset og klart til det braker løst her i morgen klokka 13. 
Skal tidlig opp i morgen, så dette blir spennende, hvor tidlig spør dere sikkert ? 06:00 – 06:30! Skal fikse håret til søskenbarnet mitt, så det blir spennende, dere får se antrekket mitt i morgen, selvom det er ganske tradisjonelt = sunnmørsbunad! 

HVA HAR DERE GJORT I DAG ?

på tur med en som aldri er sur (neida). Søskenbarnet har komet på besøk og de har med en søt hund (bichon frise). LOVE ?? Har vært på noen små turer med den søte.  Er jo helt forelsket i den lille hunden. Herlig med liv i huset, fikk lyst på hund selv. Er kanskje nå jeg skal trygle og be til pappa og mamma? Vi får se hva som skjer i løpet av helgen ( I have a plan for that ).

synes om bildene?

synes om videoen? skal vi lage flere?

Startet dagen ikke alt for tidlig, men siden den tid har jeg bare drevet med konfirmasjonsforeberedelser til konf. i morgen. Har stått på de siste timene, og er endelig ferdig med gulvvask og laging av sanghefte. Hanne hjelper også til, så det er veldig kjekt ..! Været er helt fantastisk, solen skinner og temperaturen stiger, (har ikke hatt mulighet til å sole meg enda). Haha!

HVA GJØR DU I DAG?

ugg, ugg, ugg …. jeg har fått lugg!

 

tycks?

Hey Hey Heyyy! No e ej på besøk me ne Gunn Gunn! D ekje so alt for gale! thihi 

Ej skrive då på dialekt som dokke sikkert skjønte ! 

Det gjer ej på min egen blogg også (tinaamarie.blogg.no)

 

Vi heee… ikkje gjort so masse.. åte litt grillings maat , noke som va ganske deilig for en sulten sjel :)))

Ej hakje åte siden kl 7 i gårkveld! Så NAM! MAT ! Hæærlig!

Ej filma berre litt random crapp i sta , så kan hende at ej og Gunn legge ut videoblogg etterpå.. 

Lets see…  korleis går det me allle folka der ute in the blogworld today da?? :)) 

 

Jess no gadd ej ikkje skrive meir.. kjem sikkert med innlegg seinare på min egen blogg.. 

Sjekk ut! Jje… Enjoy the rest of ur evening!  klems , Bollemora! 

blogges på min blogg (tinaamarie.blogg.no)

Da er jeg snart ferdig for dagen, den har vært flott og det har det vært et fantastisk vær uten like! Så ikke slik ut tidligere idag! Jeg var ute på skoleplassen fra 0845 – 1430 og storkoste meg, sparket fotball og hadde det gøy. Fikk god respons fra de rundt. Jeg er den jenta som er redd for ballen, uansett type ballspill, så er jeg redd for ballen, spesielt og få den i ansiktet, HATE IT! 

Som jeg skrev tidligere i et innlegg så skulle jeg til frisøren i dag, og der har jeg vært fra klokken 1605 til 1830. Resultat? Det kommer ikke før i morgen, for jeg er sliten og trøtt og er tappet for energi. Sminket er jeg heller ikke, så resultatet kommer ut på bloggen senest i morgen.  Så nå skal jeg legge meg til og sove søtt og godt i sengen, drømme søt og ha fine drømmer! LOVE


Kommer ikke hjem etter og ha vært på jobb i dag, jeg skal til frisøren og pleie håret mitt, så resultatet får dere vente og se. Det blir ikke stor forandring men kanskje litt farging og en liten klipp vil gjøre underverker. For øyeblikket så har jeg ekstremt med ettervekst, men jeg tenker ikke på det som ettervekst, tenker på det som den orginale hårfargen min, for det er den orginale.


“sist frisørbesøk, blir ikke slik denne gangen etter dette frisørbesøket, tror jeg?”

Min bestevenn vil smile og sette seg godt til rette etter at de har lest overskriften. Du vil tenke ‘herregud hvor søt hun er” og fortsette å lese uten og hoppe over flere setninger og ord. Du vil innse at hun er den beste i hele verden og at du hjelper meg gjennom godt og vondt i noen år. Du har støttet meg i mine idiotiske beslutninger men først av alt fortelle meg at det er dumt selv om de støtter. Min bestevenn er like sta som meg. Du er høyere enn meg. Du er mye søtere enn meg og ikke minst er de en kjempe god støttespillere.  Min bestevenn gir ikke opp selv om jeg aldri ser lyset i tunnelen. Du får oss alltid over hver eneste topp som om vi var profesjonelle fjellklatrere. Når de tunge og dype dagene brer seg forsiktig over oss tar vi oss igjennom det sammen som om vi var født med ski på bena. Vi sklir rundt det vi helst vil holde oss unna, hopper over all idioti, kjører fra vonde minner og prøver vårt aller beste selv om vi vet at det ikke alltid blir som vi håper. Du har holdt meg unna bråk, og du har hjulpet meg bort fra vonde og tunge tanker. Min bestevenn vil meg kun det gode. Du hater og se meg gråte, men du stiller alltid opp uansett tilstand. Min bestevenn det er dere. Du er min bestevenn, og jeg setter så utrolig stor pris på dere. Du lager alltid et sett lys i enden av mine sorger. Du er søtest og besteste bestevenn jeg noen gang har hatt i mitt eget liv.




HAR DU EN ELLER FLERE BESTEVENNER ?

Solen og fuglene synger på utsiden av vinduet mitt, for en herlig morgen det her er. Sov veldig godt i natt, as always! ♥ Jeg merker jeg er trøtt, men selvfølgelig så er klokka bare 06:39. Så har en god stund på meg til å våkne litt. Frokost må spises, tennene pusses og sminken skal på (kanskje). Tenker sminke + fri = sminkefri i dag. Har slike dager også, det er herlig! LIKER.

Dere får ha en utrolig fin dag hjemme/jobb/skole. Ses vi når jeg kommer hjem. Og takk for alle fine kommentarer jeg har fått.

HVA SKAL DU I DAG ?