For en stund tilbake kom jeg over denne nettbutikken : coolstuff hvor de har utrolig mye kult.  Det er den nettbutikken hvor en kan finne noe til alle, og noe innen din egen smak.  Mye nyttig , unyttig – men som rett og slett bare er helt utrolig kult.  Der er alt fra negletørker til tøfler du varmer opp i mikrobølgeovnen. Utrolig kult.

Fleece-teppe med ermer, gjør at du kan gjøre hva “søren” du vil samtidig som du hele tiden har et teppe over hele deg.  Du trenger ikke beskymre deg for å måtte drage teppe opp igjen hvert 30 sekunder.

Du varmer disse tøflene i mikrobølgeovnen i 90 sekunder som deretter holder seg (og deg) varme inntil to timer. Kan varmer igjen og igjen, brukes flere ganger!  De egner seg ikke i å bruke utendørs.  Størrelse 37-42.

Det er jo ganske kjedelig høre på levende ender som bare sier kvekk kvekk kvekk, men tenk om den hadde hatt en radio i seg?  Denne “radioand” spiller fin musikk, den er vanntett vakker badeand, og påser ikke dersom du skålder deg i vann. Er det noe mer du ønsker? ( Da kan du bygge din egen and. Lykke til! )

 

Noen av produktene du kunne tenkt deg?

Innlegg i samarbeid med coolstuff

Da var jeg tilbake igjen. Disse to dagene har vært fantastisk, har vært med kjæresten og har likt vært sekund sammen med han. Vi avsluttet kvelden i dag med film kveld med bestevenninna mi og kompisen hans. Såg to filmer og koste oss resten. Mye fliring og en del latteranfall (meg). Men kvelden ble vellykket. Snart sengen nå. Merker jeg savner kjæresten min allerede, skal bli god og se han til helgen igjen som kommer, blir herlig ♥

Ble også servert taco, og the boys var fornøyd!

kjæresten min kommer om litt, så vet ikke hvor mye blogging det blir. Men skal prøve og få kasta inn noen innlegg i løpet av kvelden om jeg rekker det. Dagen i dag har vært lang og tung. Så er glad det endelig er helg! Skal kose meg i helgen sammen med kjæresten min, kompisen hans og bestevenninna mi. Det vil bli kos ♥  Dere får kose dere mye i helgen, så skal jeg skrive her når jeg får mulighet til det.  Ha en finfin kveld dere!

 

HVA SKAL DERE I KVELD ?

Da skal jeg på trening, og er hjemme i 8 tiden.  Har ikke blitt så mye blogging tidligere på dagen siden jeg har vært på jobb og storkost meg , og har selvfølgelig fått dilla på the sims 2 nå igjen. Så dette blir bra! Når jeg kommer hjem skal jeg spise laks, brokkoli og ris. Må snart finne noe annet sunt og spiste også. Forslag?

SKAL I KVELD ?

Da var jeg tilbake fra trening, har vært på spinning i dag og det var fryktelig herlig! Skal tilbake i morgen også. Blir skikkelig sliten men det er verdt det. Har jo også skaffa meg medlemskap hos aktiv trening her, så nå skal det ytes fult. Trening to ganger i uka på senteret og en del egentrening hjemme. Kommer til å  funke for meg.

HVA HAR DERE GJORT ?
HVA SKAL DERE GJØRE I KVELD ?

Konkurransen er herved avsluttet og vinnerne vil bli kontaktet pr epost , blogg eller facebook 🙂

(VG Nett) Regjeringen vil nå innføre 18 års grense på solarium. Det skal bli slutt på selvbetjente solstudio, og nå må alle ungdommer som skal sole seg i solarium for og få brun farge vise legitimasjon.

Barn ned i 12-13-årsalderen går i flokk til solstudio. Jeg er veldig bekymret for at Norge nå ligger alle øverst på hudkreftstatistikken i Europa. Derfor er jeg veldig glad for at regjeringen fremmer dette forslaget, sier Kjersti Toppe, Sps helsetalskvinne på Stortinget, til VG Nett. I dag sender også helseminister Anne-Grete Strøm-Erichsen ut et høringsbrev om aldersgrensen. Aldersgrense på 18 år sender et tydelig signal til alle aldersgrupper om at overdreven bruk av solarium kan være helseskadelig, skriver helseministeren i forslaget.

Daglig leder i solariumkjeden Solar, Helge Bjørnstad, frykter dramatiske konsekvenser dersom det blir innført en aldersgrense, slik regjeringen foreslår.

– Det kommer til å ruinere hele bransjen, slår han fast.

I forslaget fra regjeringen kommer det også krav om at det må være kvalifisert betjening til stede. Det kan bety slutten for de selvbetjente solariene.Stor sett alle solarium er ubetjente, og hvis man skal ha betjente solarium kommer det til å slå veldig hardt ut, sier Bjørnstad. Strøm-Erichsen ønsker at betjeningen skal være kjent med og kunne advare mot de mulige helseskadene som kan følge med overdreven solariebruk.

– Rett og slett bløff

I solariumsbransjen reagerer man med skuffelse og sinne på nyheten. Frederic Garner i selskapet Body Green mener statistikken for hudkreft ikke kan lenkes opp mot kunstig soling.Han legger fram tall som han mener beviser at økningen i antallet tilfeller hudkreft ikke har steget etter at solarium ble en vanlig måte å skaffe seg farge på.

– Fakta som regjeringen har fått er rett og slett bløff. Det er ingen som har tatt kontakt med oss for å sjekke faktagrunnlaget, sier Frederic Garner i Body Green.

– Hvorfor er det 700 % økning i føflekkreft fra 1958 til 1984? Det har opplagt ingenting med solarium å gjøre. Fra 1984 til i dag er det så å si ingen økning, sier Garner.

Kan gi helsefordel

18-årsgrense er en ting, men hvis det blir krav om betjening så vil de aller fleste solstudioene utenom de større byene forsvinne. Kostnadene er rett og slett for store hvis man skal ha det, fortsetter Garner og får støtte fra en av de største kjedene i Norge, Brun og Blid. Vi er selvsagt ikke enige i dette forslaget. Personer under 18 kan fortsatt sole seg hjemme, ute om sommeren og i syden. Det finnes 40.000 solarier hjemme hos folk i Norge i dag, skriver Frantzen i en e-post. Dessuten er solariene i Norge mye svakere enn i alle andre land, og det blir derfor feil å sammenligne med hva som skjer utenlands. Et annet poeng er at mange av disse ungdommene sitter foran PC og tv-skjermen timesvis hver dag, og derfor har de helsefordeler av å sole seg, dersom det skjer i moderate former. Det er heller ingen vesentlig økning i antallet hudkrefttilfeller i Norge om man måler etter at solariene kom, sier Frantzen.

Hva mener dere om 18 års grense på solarium ?

Everywhere that I go, I belong to you. You belong to me, Lord var en av de sangen vi sang på sammen i dag. Sangen var kjempe fin og gleder meg til og synge mer på den neste korøving. Skikkelig god stemning, god lyd. Vi sang også to andre sanger også, kjempe fine ♥ Hva har du hold på med i kveld ?

1. IKKE VASK FOR OFTE
ikke vask håret oftere enn hver tredje eller andre dag. For hyppig hårvask ødelegger balansen i hodebunnen og fører til at det naturlige laget av fett og talg brytes ned. Dette fettlaget beskytter håret mot skade og kulde, og er derfor viktig for et sunt og glansfullt hår.

2. KUR HÅRET
Kur er ikke det samme som balsam, og det er viktig å bruke en spesialtilpasset kur som trenger dypere inn i røttene, i tillegg til den vanlige balsamen. Forhør deg med frisøren om en kur som er tilpasset din hårtype og ditt problem.

3. KLIPP TUPPENE JEVNLIG
Vær nøye med å stusse tuppene ofte, for å få bort fliser og splittet hårstrå. En stuss gjør at håret både ser og føler sunnere og sterkere ut, og hjelper stadig med at håret vokser jevnlig.

4. UNNGÅ TING SOM GIR SKADE OG SLITASJE

Hårspray, tuppering, strikker med metall og dårlige produkter bidrar til og slite ned håret. Vær forsiktig med og bruke for mye produkter i håret og velg hårstrikker av helst bare stoff. Tuppering bør helst unngås.

5. BESKYTT HÅRET

Også til daglig, men spesielt når håret blir utsatt for forurensing og sollys, er det viktig og beskytte. UV beskyttende produkter og shampo med solfaktor finnes i mange varianter. Varmebeskyttende spray er selvsagt obligatorisk når du skal bruke varme stylinjern.

Heluu, har kommet hjem fra jobb og skal bare ta det skikkelig chill før jeg drar ut av døren med søsteren min. Det er mandag i dag som også betyr korøving med Herøy Gospelkor , den herligste go-gjengen i mitt hjarta ♥ Dagen på jobben har vært lang , tung og ikke minst sliten, men det har selvfølgelig vært noen små smiiil også.


“flekkmonsteret” kom på besøk

 

Hva har du gjort i dag ?
Hva skal du i kveld?