Nå er det en god stund siden sist spørsmålsrunde og denne gangen er det faktisk ikke jeg som skal svare på spørsmålene fra dere! Bestevenninna mi, Karianne har sagt JA til å svara på spørsmålene dere kommer med, så er det noe dere bare MÅ vite om gunnnis, så er det på tide og spør om det du lurer på! Jeg vet iallefall at Karianne gjerne svarer på spørsmål om meg og hvordan jeg er bak denne bloggen. Så kanskje dette er en måte å bli bedre kjent med meg? Da er det bare å sette i gang og sende inn spørsmål, dere!

  

Minner dere fremdeles på konkurransen om “ditt sommerminne” hvor du kan vinne vol.2 krølltang fra MAST! Delta her

 

Noen ganger føler jeg at jeg ikke viser dere hvor høyt jeg setter pris på mine lesere! Dere betyr virkelig alt for meg og bloggen, og det å se at dere er innom her selv de dagene jeg ikke blogger og samtidig som dere er inne når blogger! 

Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive om akkurat ditt beste sommerminne, og hvorfor det var ditt aller beste sommerminne. Jeg velger ut en av dere til stikke av med en Vol 2. krølltang fra MAST! Jeg trekker vinneren når jeg ser at jeg har fått x antall fra dere i kommentarfeltet. Men jeg vil også at dere skal dele innlegget på Facebook, Twitter og andre sosiale medier. LYKKE TIL! 


Dere må også huske å skrive navn, mail adresse og din besvarelse på ditt beste sommerminne!

#konkurranse #vol2 #MAST #gunnnis

Dagen min har vært så utrolig fin! Jeg har vært på jobb og dagen på jobb har bare vært helt fantastisk! Det har ikke vært sol her på flere dager, så det var utrolig deilig å møte på solen når jeg våknet i morges. Kvelden min har vært fin, og jeg har brukt siste del av kvelden til å se på FIFTY SHADES OF GREY – som ble gitt ut på dvd og blue-ray allerede i går og om jeg ikke tar helt feil blir vel bøkene åpnet også ved en senere anledning! Har dagen din vært fin? Har du sett filmen? Hva syns du om den?

 

 

Har dere hatt en fin mandag? Dagen min startet tidlig, selv om jeg ble liggende litt lengre i sengen, til jeg fikk innsett at jeg ikke kom til å få mer søvn. Når jeg har fri så er det alltid standard at jeg våkner tidlig, uansett hvor hardt jeg prøver å få det til. Dagen har ellers vært rolig og avslappet, og slik var det utrolig deilig å starte mandagen min på. Håper og tror at uken blir fin. 
Jeg håper at dere alle får en fin uke og har hatt en fin mandag! Vi snakkes senere kjære lesere 😊 GOD NATT ❤ ❤ ❤

 

HVA HAR DERE GJORT PÅ I DAG ? 

VIL DERE HA FLERE VIDEOER? 

Idag startet jeg dagen min grytidlig, for jeg var våken rundt 05:00! Jeg hadde egentlig store planer om å jobbe med bloggen idag, men slik ble det altså ikke. Men det kommer en dag i morgen. Ellers har jeg hatt en fantastisk dagen med dem som betyr mye. De har gjort denne dagen perfekt på alle måter, og jeg er utrolig glad for at jeg har dem i livet mitt! Shopping i byen og avsluttet det hele med mat på restaurant, og maten smaker selvfølgelig alltid nydelig i fint selskap. Hvordan har dagen deres vært? 


 

Blir nesten obligatorisk det her å blogge etter at jeg kommer hjem fra jobben. Det er selvfølgelig en stund siden jeg var ferdig på jobb nå, men siden det tar ca. 15 minutter å kjøre hjem så er det alltid godt med god musikk som spiller på spilleren i bilen ♥ ♥ ♥ Nå skal jeg snart finne sengen for å lande i drømmeland helt til jeg våkner i morgen! Kjenner jeg meg rett er jeg våken tidlig! Men det er jo alltid deilig å starte dagen tidlig for du får så mye mer ut av dagen enn når du blir liggende å sove til langt på dag!!!

Jeg bare elsker skappelgenseren som mamma har laget til meg, den er bare helt perfekt! 

HVORDAN HAR DERE DET I DAG FINE LESERE? HATT EN FIN DAG?

God kveld alle fine lesere ♥ Kom hjem fra jobb for en liten stund siden. Ligger nå i sengen å ser på the vampire diaries på netflix. Jeg elsker å ligge i sengen å bare se på tv-serier til langt på natt! Jeg har vel egentlig en “tradisjon” på sommeren når har ferie fra jobb også å prøve å ligge å se flest mulig episoder av en serie på en natt. Jeg er vel ikke alene om akkurat den tradisjonen? 

HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT ? HVA HAR DU GJORT PÅ I DAG ?

Det har vært en veldig fin dag og utrolig deilig at jeg bare har jobb og tenke på! Det er kanskje noe mange synes er kjedelig, men det at jeg kan jobbe gjør meg veldig glad. Jeg elsker å jobbe å møte nye mennesker! Der den perfekte hverdagen for meg ♥ 
Er dere ikke enige med meg? Hva mener dere? Ellers har dagen vært ganske avslappende, og noen ganger er det ganske deilig! ♥

HVORDAN HAR DIN TIRSDAG VÆRT ? HVA HAR DU GJORT PÅ I DAG?