Hei på dere og riktig god søndag! i’m baaack! Etter atter en upåklagelig fantastisk ferie disse to ukene i nydelige Spania. Vi har gjort mye her nede på de få ukene vi har vært her, men jeg merker at like godt som det er å være på ferie så er det deilig å være hjemme. Vi har hatt noen nydelige 14 dager i Spania hvor temperaturen har ligget mellom 30-40 grader i skyggen, så jeg klager faktisk ikke ☀️

Uansett, det beste med å komme hjem igjen må være å se vår kjære pjusken igjen etter vår ferietur. Jeg sier derimot hver gang vi reiser bort enten det er en eller to uker, at jeg aldri skal reise fra katten vår igjen. Derimot er vi så heldige at vi har hatt både familie og gode venner/naboer som har passet på vår kjære pjusken. Selv om både familie og venner fikk oppleve en ganske så frustrert og følelsesladd kattemor når katten ikke kom inn igjen etter å ha vært ute siden søndag, var naboen en reddende engel å fikk han inn.

Så denne søndagen, har vi brukt hjemme rett og slett. Pakket ut av koffertene og fått unnagjort litt klesvask. Samt tatt mål til en ny sofa som vi skal få installert her hjemme hos oss. Så om den passer i vår stue blir det ny sofa og stor glede for hele familien, sant?
I morgen er det tilbake på jobb og denne uken er det 100% jobb på meg, mens mannen er i 100% feriemodus denne uken også.

Så det var altså min søndag! Hvordan var din? 

Vi brukte dagen i nærområdet i går, vi var en liten tur på nærbutikkene i området før vi tok oss en tur inn til Elche på litt shopping. Så timene gikk unna som bare det. Senere på kvelden, så spiste vi taco som svigermor disket opp med og vi slappet av på uteområdet.

Det var så mye fint på Primark, men selvfølgelig jeg/vi fant mest til mannen denne gangen – ettersom det var klær til han vi egentlig såg etter. Jeg gikk ut derfra med 3 pysjamas og 3-4 T-skjorter, jeg kan da si meg fornøyd i denne runden. Vi skal jo være en stund til så kanskje vi finner enda flere kupp en annen plass? Uansett så koser vi oss sammen på tur.

Planene for dagen idag, er enda ikke helt klare annet enn at jeg vet vi skal feire dagen til svigerfar siden han fyller år på denne dagen.

Vi snakkes senere ☀️

God kveld! Denne dagen er i ferd med å gå mot slutten og vi har hatt en opplevelsesrik ettermiddag. Vi har egentlig ikke gjort så mye generelt, men timene har iallfall snublet forbi. Vi har vært på marked i Santa Pola, handlet litt og ellers kost oss. Det ble også bading i bassenget på området her vi oppholder oss. Senere dro vi på Dragon 2 Pizzeria Resturante for en bedre middag, denne kvelden her.

I morgen venter en ny spennende dag, det er snakk om en tur til Elche. Da drar vi sammen med svigers og bruker dagen der ☀️☀️☀️

☀️ Håper dere har hatt en fin mandag – så snakkes vi siden ☀️

Første dagen i Spania er gjennomført, og vi skal til å starte på den andre dagen – med enda litt flere spennende ting som skal både ses og gjøres. Varmen derimot ligger oppe på 25-26 grader, og jeg har blitt skikkelig solbrent, selvom det ikke var så mye sol her i går. Uansett det ble litt bading, avslapping på veranda og mange spaserturer rundt omkring i området. Så her koser vi oss hele dagen ☀️

 

 

 

 

Vi snakkes snart igjen ☀️ Ha en fantastisk mandag!

Dagen igår ble ganske så lang, men det var verdt med tanke på at vi landet i Spania i gårkveld kl. 23.10. Vi dro tidlig, nærmere bestemt kl. 13 ettersom vi skulle handle noe lite på Amfi Moa, samt vi var jo litt småredde for at denne “berømte” tunnelen ut mot flyplassen skulle finne på å stenge på et tidsrom før vi ankom Vigra. Så bedre med alt for god tid – enn alt for lite tid. Uansett vi kom oss til Spania og vi skal nyte tiden her sammen med svigers de neste dagene. Vi har gledet oss lenge til denne ferieturen ☀️☀️☀️

Vi snakkes senere ☀️ Ha en fin søndag

Da er ferien min offisielt i gang altså! Jeg våkner dessverre ekstremt tidlig om dagen, så i skrivende stund har jeg faktisk vasket leiligheten, vasket klær og skal snart støvsuge teppene. Seriøst, jeg føler meg effektiv akkurat idag, når jeg var oppe før 06:00. .

Jeg har fra i dag: FERIE! Den skal brukes til å lade opp batteriene og oppdatere bloggen mer enn jeg har gjort hittil. Det har vært en hektisk periode den siste tiden med flere uker med arbeid. Det er jo da det også er ekstra deilig å ta ferie, og nå har jeg to uker – disse skal nytes i det fantastiske været. Håper dere får en fiin lørdag, så snakkes vi snart. 

Endelig er Juni måned her, og sommeren er offisielt fult i gang! Vi har vært veldig heldig helt siden April med at vi har flere uker i strekk med sol og varme, der gradestokken har vært over 20 grader allerede her i Volda – og jeg kan virkelig gjøre annet enn å juble over dette, selvom vi i begynnelsen av Mai måned, startet med snø og kuldegrader. Nå derimot skal alt bli mye bedre, og vi kan slenge på oss shortsen og korte topper før man drar ut døren, spise frokost ute på plattingen, grille til den store gullmedaljen og spise mye is. Aaaah, sommeren altså – det er livet på sitt beste!

✔️ Dra på telttur med mannen. Sett bortifra at jeg skal jobbe en del denne sommeren også, så har jeg også noen fridager som jeg har bestemt meg for å ta et eller to døgn på telttur med min kjære. Ettersom dette er et sterkt ønske fra han.

✔️ Ta årets første bad. Så langt melder det knallvær fremover. I fjor sommer badet vi mye i ferskvann rundt omkring i Ørsta, og favoritt plassen min derimot var ved høgebrua. Så det må jeg prøve å få til i år også, samt det blir mye bading når vi drar til varmere strøk.

✔️ Jobbe beinhardt! Jeg har nemlig skrevet under kontrakt på sommerjobb på sykehjemmet. Samt jeg har helgestillingen min på 20%. Selvom jeg også har store planer om å gi alt på bloggen – men hvor mange ganger har dere ikke hørt det? Jeg gleder meg hvertfall at jeg skal skal ha så mye å sette fingrene mine i. Dette gir meg rett og slett et spark bak og en stor klype med mye energi.

✔️ Huske å bruke solkrem! Det fortjener faktisk et eget punkt – da jeg de siste årene har tenkt “jeg trenger sikkert ikke solkrem” bare når jeg er noen få timer i solen. Vel, det jeg husker best der er at jeg når vi kom innendørs så såg jeg praktisktalt ut som en kokt hummer. Uansett det er jo både en påminnelse til meg selv og til dere. HUSK å bruk solkrem, vær forsiktig i denne varmen og ikke undervurder den.

✔️ Fiske. Både jeg og mannen elsker å fiske. Kanskje aller mest i havet, men ferskvann slår ikke feil det heller. Så det passer perfekt for oss at både svigers og foreldrene mine eier båt. Vi har et mål denne sommeren og det er å fiske mye fisk, så vi får fylt opp fryseren vår til høsten.

✔️ Nyte det fantastiske været, spise jordbær og spise is til. Prøve å være mest mulig utendørs, så lenge været spiller på lag med oss. For før vi vet det så kommer høsten og vi får surt vær som regn og vind.

✔️ Trene .. trene .. trene .. Finnes dessverre ingen unnskyldninger lengre, og både jeg og mannen har vært veldig slappe, pga jobb – 1-2-3 DA STARTER VI!

✔️ Fylle på med bark og klippe tujahekken vår. Den trenger sårt en detox.

 

Jeg smiler bare ved tanken på å finne ut hva 

Juni har å by på ❤️💛💚 Jeg håper virkelig været 

er på vår side.  – Vi snakkes snart igjen!