Hei dere! Dagen i dag har vært braa. Har vært å spist lunsj med Yuliya idag. Det var kjempe koselig! Der er bare så god mat der, anbefales! Spist fritert tortilla skål med blåskjell, breiflabb, reker, salat og ajoli. Fin onsdag (selv med alle 4 årstidene på utsiden). Yuliya var hjemme hos meg en tur i dag – vi spiste appelsin å bare koste oss, med en episode av ghost whispers. 

Jeg har også hatt fri fra skolen i 2 dager mer enn hva jeg pleier , reiser faktisk tilbake til Volda i kveld.

Hvordan har dagen din vært?

jeg har nå testet ut smilelab teeth whitning strips.

Dere har sikkert alt hørt om smilelab? Den er profesjonellt utviklet av tannleger tilpasset at vi selv kan gjøre det hjemme. Smilelab er det enkleste du får innen (bra og fungerende) tannbleking. Det forbedrer munnhygienen din og fjerner skadelige bakterier og plakk. Det er heller ingen smak. Jeg må bare si, at jeg er fornøyd med produktet.

1 pakke inneholder 14 “strips” og en reisebeholder. Det er kjempe lett å feste de! De sitter godt og tas lett av. Jeg liker ikke å prate så mye imens., siden det kan samles opp endel spytt. Men ellers kan du gjøre hva enn du vil. En har det på i mellom 30 – 40 minutter.

Smilelab er så enkelt, og jeg kunne ikke sagt meg mere fornøyd!

Har du testet Smilelab? 

// egne meninger

I dag har vi bursdag i hus, pappa har bursdag og det skal selvfølgelig bli feiret med brask og bram! *HURRA*  Pappaen min er en helt fantastisk person. Han er utrolig snill og omtenksom, han tenker alltid på andre før seg selv. Han er også veldig smart, han vet ALT som er verdt å vite, og jeg har lært mye av han gjennom årene. 

Da jeg var lita brukte jeg og hjelpe pappa med diverse ting enten det var å sette opp en hylle eller støype sement i ei teine, pappa jobber hos Dyrkorn AS som han nå har gjort hele min levetid. Han elsker jobben sin og trives med det. Som lita var det alltids stas og dra og besøke pappa på jobben. Har blitt mindre med årene … 

Jeg likte veldig godt som lita og ligge i pappa sin armkrok enten jeg var våken eller sov. Det og ligge på sofaen sammen med han og se på tv var en favoritt. Og den gang jeg da og mente at det var drømmeprinsen og skulle finne en som var like pappan min, den tiden jeg også drømte om å være prinsesse, som jeg var i pappas øyne!

Jeg håper du har hatt/får en kjempefin bursdag videre, at du har et koselig selskap, at du får mange fine gaver og hilsninger,Du er den beste pappaen jeg noen gang kunne sett for meg, og du betyr ubeskrivelig mye for meg, “faris” Jeg er verdens heldigste datter som har deg som pappa! GRATULERE MED DAGEN I DAG ! ♥♥♥

GOD MORGEN♥ åh jeg har så dårlig samvittighet ovenfor dere, fordi jeg har blogget så dårlig i det siste. Jeg har fått overaskende lite klaging og det synes jeg er bra, for ting blir absolutt ikke bedre av det. Jeg håper dere forstår er mye skole, prøver. Snart Exsamen!!!!
Det virker også som dere er litt lite interesserte. Er så kjedelig å blogge når dere ikke kommenterer..  I neste uke blir det bedre 🙂

Nå skal jeg vise dere mine absolutt favoritter i sminkemappen min. Dette er produkter som jeg bruker hver dag. Jeg har prøvd masse forskjellig sminke men har etter tid funnet ut hvilke som er de beste. Foundation og solpudder har vært min følgesvenn i over 4 år etter jeg oppdaget at jeg har allergi mot sminke. Trodde egentlig at jeg måtte finne meg i å leve et liv uten foundation, maskara, osv.

HVA ER DINE FAVORITTER?

 

Flere lesere ønsket meg å blogge om dette tema, så her we goo:

Prestasjonsangst er ikke noe nytt innen skoler. Det er egentlig faktisk et stort problem og flere elever ved spesielt videregående skole. Elever vil en eller annen gang kjenne hvordan dette påvirker både psykisk og fysisk styrke, selv om noen av elevene opplever dette oftere og sliter med det. Dette skapes av ubehagelig opplevelser. Prestasjonsangsten dreie seg primært om framføringer der man f.eks må snakke foran en større folkegruppe, eller denne sammenhengen å snakke foran klassen, og dette kan påvirke karakterene, og det værste er spesielt rundt eksamenstidene og spesielt rundt eksamener er det til og med noen som besvimer eller blir dårlig på grunn av presset både fra andre, men også seg selv. Angsten stiger fordi elevene er redd for å mislykkes / stryke. 

Prestasjonsangst er individuelt, noe som ligger i personligheten, som videre blir påvirket både av miljøet en er i og bakgrunnen sin. Grunnen til prestasjonsangst er et ønske om å unngå fiasko og klare seg godt igjennom hendelsen. De som har prestasjonsangst vil tenke på alle oppgaver som vankeligere enn de i virkeligheten er, noe som fører med seg en rekke problemer, bl.a at de ikke kan velge de oppgaver som de virkelig har lyst til eller de som vil gi den beste karakteren. Prestasjonsangst kan føre til at elevene får problemer både på sosialt og faglig område, og både lærere og foreldre bør prøve å unngå at de får dette.

 

Jeg oppdaget at jeg hadde presentasjonsangst i 10ende klassen på ungdomskolen, og det var da vi skulle ha fremføring i gruppe om noe som var i sammenheng med polenturen vi hadde hatt på høsten, og jeg skulle si det lille jeg skulle si – mens jeg skulle til å begynne å snakke – så det værste en opplever er at faktisk enkelte i klassen sitter flirer ta deg, når du skal begynne å snakke – max. 5 sekunder etter lå jeg på gulvet og læreren min måtte ta meg ut på gangen. Og det var da jeg oppdaget at jeg hadde angst. Men det er en helt forskjellig greie fra og stå på skolen og å være i arbeidslivet, når jeg skal stå foran klassen (spesielt) alene så kan jeg finne på å besvime eller bli helt stum (selv hvor godt jeg kjenner klassen, det er ikke gøy og det er virkelig IKKE noe du vil leve med). 

Og siden da har jeg alltid slitt med presentasjonsangst, og sliter fremdeles. Men i en alder av 21 år er jeg elev ved Volda Videregående Skole, og jeg føler jeg har kommet over det (litt), og det er takket være norsklæreren på skolen min, han har hjulpet veldig og det er for at jeg aldri har fått snakket med noen om “problemet” mitt før jeg begynte i volda, og han “mannet” meg opp og sa han mente det var best for meg å kunne stå fremfor klassen, og han forklarte klassen min før jeg startet med framføringen. Jeg føler meg heldig!

Det er ikke meningen at vi skal snuble gjennom livet problemfritt, og det er ikke meningen at vi alltid skal få den letteste utveien. Men det er ingen som stopper deg fra å være den du er, hvilke problemer du sliter med, vi kan bare ikke for at vi er slik vi er ♥ ♥

Er det noen av dere der ute som sliter med presentasjonsangst?

Heei dere! Lenge siden sist? Joda. Beklager det! Hvertfall, en liten oppdatering fra igår. Dagen har vært bra, og jeg kom hjem tidlig ♥
Og nå skal bloggingen skjerpes! Ble jo så og si ingen “hverdagsinnlegg” i helgen eller blogging i det hele tatt, pga at jeg jobbet mye.

Blir heller mer blogging i morgen .. Im going to sleep! 

Fredag, fredag, fredag. Fredag for min del er en deilig dag, starter ikke før halv 12 på skolen, så blir jo en veldig kort skoledag med 3t. Har gjort historielekser i morgentimene idag, siden vi har innlevering snart. Tiden har flydd ifra meg idag, siden jeg snart må gååå. Etter skolen i dag så reiser jeg å lillesøster hjem til mor og far, for å tilbringe helgen før en ny skoleuke starter. Men jeg skal jobbe…

Skal prøve å få lagt inn flere innlegg. Men dere vet jo meg, hvor mange ganger jeg har skrevet den setningen og ikke gjort det.. 

Hvilke planer har du for denne dagen?

Hei! Hvordan går det med dere mine kjære lesere? Våknet med den samme motorsagen i halsen i dag og dro på skolen til første time. Hadde naturfagprøve om mobile energikilder, og følte prøven gikk bedre enn forventet. Så nå sitter jeg her i sengen og ser på Grey´s Anatomy på dataskjermen. Ja jeg har forresten begynt å se Grey´s Anatomy igjen… Det er like spennende  hver gang jeg ser serien.

wow … Jeg har ikke sminke – unormalt bilde! 

Savner du når du hadde lengere hår? Mer enn dere aner … 

Skal du på JB konsert? Nei, jeg ga bort biletten til mamma siden jeg skal ha norsk tentamen den dagen. 

 Har du vært på fest før? Nei, men har vært nash om det teller? 

Spiser du frokost før du drar på skolen? Bare på tirsdager , onsdager og fredager.

Hva gjør du med håret ditt om morningen? Bruker hårbørsten. 

Hvor har du kjøpt militærjakka du har på headeren hen? Nelly.com

 Hva skal du gå når du skal søke på høgskole? Barnehagelærer.

Hva synes du om at lesere kommer bort og spør om å ta bilde? Det hadde vært koselig om det hadde skjedd.

Hvor redigerte du headeren din? Det er søsteren min som lager headerene mine , bloggen hennes er her

Kan du legge ut et bilde fra da du var liten? Ja.

Leser du alle kommentarene dine? Ja.

Blir du sponset av mange sider? Noen, men hovedsponsoren min er mirabling og sunglassesshop.

Pleier du å henge med gutter? Ja.

Hvor ofte trener du? Er ikke så veldig flink, men skal starte opp igjen .. 🙂

Har du mye merkeklær? Nei.

Hva syns du om hårfargen din nå? Elsker den!

Er du forelska? Ja.

Er du glad i leserne dine? Ja.

Hvor er den blå genseren din fra? Cubus.

Ser du på paradise hotel? Nei.

Hva pleier du å vennene dine å gjør når dere er sammen? Prate.Biltur.Resturant.Film

Hvorfor legger du aldri/sjeldent ut bilder av deg uten sminke? Føler meg ikke comfy på bilder uten sminke, men om du har sett meg sminkefri på skolen, så stemmer det.

Kjenner du noen toppbloggere? Ja, kjenner til Helensaevik på 82. plass på topplisten. 

Hvor langt er håret ditt? til skuldrene. 

Kan du lage room tour på hybel og hjemme? Ja.