Søndagskvelden er hjemme blir brukt mest til og sitte og se på tv. Akkurat nå er det Robinson ekspedisjonen som går på skjermen. Dette året er det også en som jeg kjenner litt og vet hvem er som er med på Robinson ekspedisjonen en ekte herøyvering! Jeg har aldri sett på Robinson tidligere så dette virker kjempe spennende siden det er første gangen.

 

LIKER DU ROBINSON ? SER DU PÅ DET ?

Hei! Idag har vært finfin dag, og jeg  har storkost meg. Tidligere i dag var jeg i kirken sammen med min søster og hennes bestevenninne, siden de er konfirmanter i år skal de gå i kirken antall ganger i løpet av året før de konfirmeres.I tillegg var det søndagsskolensdag.

Senere hadde vi en liten familiemiddag med god mat som broren og faren min hadde laget til. En nydelig middag som smakte himmelsk! Senere i kveld blir det tvkos med familien.

Hei! Det har vært helt fantastisk både selskapet til min gode kjære farmor og senere på kvelden konsert med Venke Knutson, hun var helt rååååå! Opplevelsen til forventningen mine om at denne konserten kom til og bli bra gikk på topp, det var fantastisk på alle måter.

 

GOOOD MORGEN SUNSHINES!!

Har spist herlig frokost med familien. En lørdagsmorgen er som gull vert. Det og være med familien er noe av det beste jeg vet, de betyr veldig mye for meg. Er ekstremt glad i dem!

Dagens planer er klare, skal snart fikse meg for festlighetene, skal være med familien min i noen timer før vi skal til Herøy Kulturhus med bestevenninna Michelle, søsteren og Mia. Der Venke Knutson skal synge, billettene jeg forhåndsbestilt og kopierte de senest ut i går.

Håper dere får en kjempe fin dag og kveld både med familie og venner,  og vet det er mange som skal på Halloweenparty så dere får kose dere kjempe mye!

Endelig helg! Nå skal jeg snart hoppe til køys etter en herlig og avslappende kveld. Planene for helgen er klare og helgen er full med planer så det blir en del blogging i løpet av helgen. Jeg skal tilbringe tid sammen med familie og gode venner i denne herlige helgen.

Vi snakkes mer i morgen ♥ Ha en fin kveld/natt!

Home sweet Home! Dusjet og klar for en herlig avslappnings kveld med pizza og brus. Søsteren min har blitt fjortizz så det må jo feires med måte. Gratulere med dagen, verdens beste søster, er kjempe glad i deg! Husk ♥ som du sier selv har du hatt en uforglemmelig, så la denne kvelden og bli uforglemmelig, sammen med de du er gla i ♥

♥ glad i deg ♥

Kvelden i går var helt fantastisk, som de fleste vet var jeg på PIT STOP i Ålesund. Fantastisk program i løpet av de timene jeg var der sammen med verdens herligste Herøy Gospelkor. May-Britt kom også og var sammen med oss, det var så herlig og se henne igjen, møtte også en kompis fra Ålesund. Som jeg ikke har sett siden turnen vi hadde ditt.

Fantastisk. Alle korene som sang var kjempe flinke. Vi var det siste koret som opptrede.  Så når vi var ferdig kom vi oss inni bilen og kjørte mot sulesund. Bytter deretter bil på ferga for og komme rett hjem, skulle egentlig bli henta i Fosnavåg men en i koret sa han kunne kjøre oss hjem. Tusen Takk!         VAR DU PÅ PIT STOP?

Da drar jeg snart mot Ålesund for og synge på Emblem Bedehus, hvor det er PIT STOP. Kvelden kommer til og være herlig med andre ord, har gledet meg kjempe lenge til dette, så dette blir en kjempe fin og minneverdig stund. Kanskje Maya kommer til og være der ? snx

 

Kommer ikke hjem før en gang i natt, så vis jeg ikke blogger når jeg kommer hjem, gjør jeg det i morgen tidlig. Vi har et mål om å nå 1 ferga, vis ikke rekker den blir det 3 ferga. Men er du i Ålesund område kom og hør på oss.

superkul bukse | cubus genser | jentene smykke