Heihei. Det ble lite blogging fra min side i går og jeg har ikke vært stort bedre i dag. Det har vært så mye og gjøre i det siste. Men dagen min har vært perfekt og jeg har hatt det utrolig flott! Herlig sommertemperatur. Har og hatt en herlig treningsøkt. 

hatt en fin dag , kjære lesere?

ellos bukse | bikbok genser | eurosko sko | cubus singlett | glitter accsessories

God morgen! Ble en tidlig kveld i går, jeg var ikke form og tok to parasett og strøk til sengs. Sov til jeg våknet, det var godt! Regnet høljer ned utafor vinduet, det er deilig det! Ok, dette var en fin dose med ironi! Har hatt det slik i flere dager nå. 

hatt en fin formiddag/ettermiddag?


Jeg har veldig følsom hud, og som i en videoblogg tidligere nevnt kan jeg bare bruke sminke fra i.d. bare minerals produkter. Og har vært fast bruker av produktet Exuviance, innen for det merket er det selvfølgelig mange produkter. Men har prøvd noen. Jeg er veldig fornøyd hitt til , jeg har ikke fått noen bivirkninger på produktet som gjør at jeg må slutte med det, og føler jeg endelig har funnet et produkt jeg kan bruke.  Men det kan fort snu og da må jeg finne et nytt produkt og bruke. Sånn er livet!

Produkter:

√ Exuviance Evning Restorative Complex

√ Exuviance Day Fluid Creme 

√ Exuviance Purifying cleaning gel

√ Exuviance Moisture balance toner

√ Exuviance Purifying Clay Masque

Jeg vil virkelig anbefale dette produktet! Har du prøvd produkter fra Exuviance?

 

Det ble ikke noe videoblogg .. dessverre!

Hei på dere kjære lesere! Dagen starta ganske så tidlig, våknet alt for tidlig .. klokka var 4 når jeg først våkna, uff da! not good. Men jeg sovnet til igjen, men klokka var jo ikke mer enn 7 når jeg bestemte meg for å STÅ OPP! Så har vært våken siden den tid. Føler jeg virkelig har vært effektiv på en dag som denne.  Vasket og stått på, som bare det. Så nå er jeg klar for en god helg … 

hva har du gjort på dag som denne ?

God kveld kjære lesere! I dag har det vært en fantastisk dag, og det har gått kjempe bra! Klokken 18 var jeg på trening på aktiv. Det gjorde virkelig godt komme tilbake på treningssenteret igjen! Har vært slapp med treningen der. Gonatt dere ♥

Hei! Nå har jeg akkuratt tatt en deilig dusj! Det har vært en fin dag tidligere i dag på jobb og etter jobb, brukte jeg tiden til å sløve på sofaen. Hodet funker fremdeles ikke stort. Etter en kjempe økt med mattematikkensdag på jobben så jeg stjernerrrr!

Jeg skal snart finne sengen, og kosepysjen skal på og jeg skal snart krype under den gode og varme dyna! Det blir deilig, selv om klokka ikke er alt for mye så begynner trøttheten og fange meg! Det er ikke lenge igjen til helg, så det skal bli godt og få slappe skikkelig av i helgen! Det er ikke ofte jeg begynner og si på torsdag eller tidligere at jeg gleder meg .. men gjør det nå!

hva har dere gjort i dag , kjære lesere ?

 

Hei, og god natt! Nå er jeg på vei til sengs, er stuptrøtt etter en flott arbeidsdag. I morgen er det på`an igjen! Så det er på sin plass og få seg litt søvn 🙂 I kveld har jeg bare kost meg sammen med familien i kveld. Jeg er temmelig utslitt etter denne harde dagen, og selvfølgelig ble bloggen nedprioritert (igjen). Men jeg kan ikke noe for at jeg er sliten og “utbrent”. Det er noen dager etter arbeidstid at jeg bare har lyst og finne sengen, slik som i dag. Men kan som sakt ikke legge meg for tidlig. 

gonatt kjære lesere ♥ …