JEG ØNSKER Å GJØRE I MARS …

Endelig er du her! Nå er vi godt i gang med årets første offisielle vårmåned! Selvfølgelig så minner det ikke så veldig mye om vår, når det er iskaldt – men dagene føles lengre og kvelden føles kortere. Og dessuten så fort denne måneden er over ønsker jeg meg virkelig bar bakke og varmegrader. Kanskje litt for mye å ønske seg? Her kommer mine ønsker for denne måneden. 
Har du noen mål for denne måneden? Om du har lyst kan du dele dine mål med meg i kommentarfeltet. 

 
  

HER ER 4 TING JEG ØNSKER Å GJØRE I MARS

Lese bøker. Som jeg kanskje har nevnt tidligere så har jeg en hel bokhylle full av bøker ettersom jeg ser en bok jeg gjerne vil lese, kjøper jeg den og er klar til å lese, men så kommer det noe i veien og da blir boken godt plassert tilbake i hylla. Uansett, det er snart påske – slik som jeg gleder meg til å finne roen ved å koble av, og bare lese en eller flere bøker. 

Booke bryllupsreise. Tur til kjærlighetens by, hvor fantastisk er ikke det? Jeg og min kjære skal bestille oss en liten tur som vi skal ta på høsten, så planen er å booke turen allerede nå. Planen er at vi skal være i Paris noen dager, mens vi farter rundt og opplever Paris på vår måte. Håper på at dette blir en fantastisk tur sammen med min kjære. Jeg har aldri vært i Paris tidligere, så kjæresten skal få være min guide denne turen. Jeg bare vet jeg kommer til å elske dette. Jeg gleder meg allerede. Litt shopping, gode matopplevelser og så mye mer å oppleve. Destinasjonen denne høsten kommer til å bli helt perfekt. 

Trening. Har kommet inn i en ganske god flyt de siste månedene, ettersom jeg takket tidligere ja til bestevenninnen min om at vi skulle trene sammen. Gjerne 2 til 3 ganger i uken, om det var mulighet for det. Uansett planen er å få et sunnere kosthold og bedre kondisjon. Ettersom jeg også har vært elendig på å legge bort godteriet den siste måneden, er det på tide med et spark bak å komme tilbake til null godteri og brus i ukedagene. 

Sparekonto. Være flink til å unngå unødvendige spontankjøp og utgifter. Sett inn ekstra mye denne måneden, selvom det sier seg selv som umulig da mars måned innebærer både regning fra VØR og eiendomsskatt … Vel, slik er det med egen leilighet, folkens!! Uansett så skal jeg klare å sette av iallefall 500-1000kr denne måneden på sparekonto. 

HVA SER DU FREM TIL DENNE MÅNEDEN? 
ÅRETS FØRSTE VÅRMÅNED, TENK PÅ DET!

Siste innlegg