MIDDAG PÅ ROMPA

Etter nok en arbeidsdag gjennomført .. var det utrolig deilig å få beskjed om at vi skulle dra ut på tur og spise middag! 

Denne tirsdagskvelden ble det servert middag ute, foran et brennende bål! Så utrolig koselig vi hadde det med svigermor på tur. Vi spiste grillpølser på spyd til middag, laget oss kakao og spiste et måltid fra real turmat på deling alle tre. I dag gikk turen til Rompa, som ligger i Hovdebygda ved Hovdevatnet. En utrolig koselig plass, og ikke minst et veldig morsomt navn – dette har blitt et av mine favoritt steder hvor vi kan brenne bål og til å med gå på skøyter, om vi faktisk hadde tatt med oss det. Koselig!

Det å dra på slik tur ute i naturen, gjør noe med meg – og jeg har merket at det er utrolig godt for helsen, å komme seg mer ut. Turklærne var på både ett – og to lag med ull, samt vinterklærne som jeg fikk av samboeren tidligere i år kom godt med på en dag som denne. Vi fikk fyr på bålet og vi ble sittende å prate helt til vi ikke hadde mer fyringsved å bruke opp.

SÅ HVORDAN HAR TIRSDAGEN DERES VÆRT? 

Siste innlegg