Hei mine kjære venner! Denne gangen kombinerte jeg laks og lime! Dette er rett og slett et kjempegodt og sunt middagsalternativ med mye god smak. Jeg valgte å ha krydder istedenfor kokos og gresk yoghurt, siden jeg selv er ganske kresen på mat, så er det noe som kan være sette siste hånd på verket og det gir en enda bedre og saftig smak på middagen! Det var så saftig og godt!
Hvordan skal du lage denne oppskriften? Først varmer du opp stekeovnen til 200 grader, og du tilsetter olivenolje før du så krydrer laksen med ønsket mengd av fiskekrydder, å danderer lime båter som du har kuttet opp i sammen med laksen i ildfast form. Jeg lot laksen steke i ca 10 til 12 minutter. Koste ris ved siden av og siden vi laget middag for 2 personer, var det nok med en pose ris på deling. Kutt nederst del av asparges, og skrell av skallet nederst på aspargesen og la den koke i lettsaltet vann i 3 min.
Ingredienser til denne oppskriften: 300 g laksefilet, 1 pk fiskekrydder, 2 lime, 8 stk asparges, jasminris og bearnaisesaus.
ER DETTE NOE DERE KUNNE TENKE DERE Å PRØVE?
Det så ufattelig godt ut! Elsker spise laks, satt sist å tenkte jeg bare måtte ha lime. Nå skal jeg handle inn imorgen altså
Nomnom. OG asparges, omg noe av det beste jeg vet av jo!
Flott blogginnlegg!
NAM, så utrolig deilig det så ut. Også ganske sunt i tillegg – passer meg perfekt
Silje Romundset Karlsvik: Det smakte kjempe godt, og det er forresten første gang jeg selv har laget akkurat dette! Matprat.no er en veldig fin mulighet for meg å prøve ut noe nytt. He He!
REBECCA HOLDER: Jeg syns det var kjempe godt, og jeg laget dessverre litt for mye med tanke på at vi bare var 2 personer. He he!
såå deilig!!
åå så deilig, fikk lyst på fisk !
Dette så utrolig herlig ut!! Skal definitivt prøve det
<3