WEEDING CHALLENGE

HVORDAN MØTTE DERE HVERANDRE? 
Jeg skulle på kino i Ørsta sammen med bestevenninnen min og hennes venninne for å se på filmen: Magic Mike XXL og ettersom hun bodde i Volda så var det mer naturlig for meg å dra til henne – selvom det ikke gjorde meg noe særlig at å dra ditt ettersom jeg egentlig gikk på skole i Volda på den tiden. Studerte barnehagelærer og skulle snart til på siste året der. Uansett vi dro på kino, og etter å ha kjøpt både billett og snacks, oppdaget jeg han som sto å snakket med han som nettopp hadde betjent oss, og han sa Hei til meg og jeg svarte sjenert Hei tilbake. Det var vårt første møte. Det første møte førte til at det ble flere møter, samt at han la meg til som venn på Facebook, da han syns det var enkelt å finne meg igjen der ettersom vi hadde noen felles venner der. Uansett det ble mye teksting både på Facebook og mobiltelefon, og det var midt i sommerferien. Han skulle til Spania og jeg skulle til Tyrkia den sommeren. Vi ble sammen 13 juli etter bare første date på Rosabella, og vi begge følte det var det rette. Dette merket jeg var noe helt annet og jeg følte allerede den gangen at dette var min drømmemann. 

HVOR SKAL DERE GIFTE DERE? 
Her er vi heldigvis samstemte når det kommer til hvor vi ønsker å gifte oss. Han har relasjoner i Ørsta Kirke som han er både døpt og konfirmert i. Jeg har jo mine relasjoner til Kirken ute i Herøy Kirke, samtidig som jeg føler at jeg ikke har det. Jeg har heller relasjoner til presten som har både døpt og konfirmert meg. Valget var derfor enkelt og vi gifter oss i Ørsta Kirke der han ble døpt og konfirmert, mens vi har presten som både døpte og konfirmerte meg i Herøy. 

FARGETEMA?
Vi har valgt fargene lyseblå og lyserosa ettersom det er de fargene som gjenspeiler oss. Stilen vi skal ha kan jeg også røpe ettersom det ikke er så lenge igjen, men det skal være romantisk samtidig som det skal være en god del rustikk, hjemmelaget og særegent. Mer enn det røper jeg ikke for dere enda – bilder kommer senere om hvordan lokalet så ut ettersom alle vet at med bryllupsplanlegging oppstår det litt hemmeligheter som må være lov å skjule frem til den store dagen. 

HVORFOR VALGTE DU DINE FORLOVERE?
Valget på mine forlovere var enkelt ettersom jeg ikke klarte å velge mellom disse 2. Jeg valgte lillesøsteren min ettersom hun er min bestevenn gjennom hele livet som vi har kjent hverandre – selvom vi har hatt våre oppturer og nedturer, men hvilke søsken har ikke det? Samt jeg valgte søsteren til kjæresten som forlover også – ettersom det er henne jeg har mest kontakt med og det er henne jeg ser opp til. Jeg vet at begge to stiller opp ved min side gjennom tykt og tynt. 

HVEM FØLGER DEG TIL ALTERET? 
Det er noe jeg har sett for meg i alle år, ettersom jeg var fast bestemt på at jeg en dag skulle gifte meg med drømmemannen. Så er det pappa som skal følge meg til alteret. Jeg har alltid hatt et veldig godt og nært forhold til pappa, men også begge foreldrene mine stiller opp for meg om det skulle være noe. Det var egentlig aldri noe annet valg enn at pappa skulle følgt meg ned kirkegulvet. Som sagt så er jeg og vil alltid være pappas lille jente ♥

HVA VAR DET DU FALT FOR MED DIN KJÆRE? 
Egentlig så har jeg jo nevnt dette tidligere da jeg sa hvordan vi møttes lengre oppe i dette innlegget. Der fikk dere muligheten til å bli kjent med en ukjent person jeg ikke viste noe om. Så alle først ble jeg nysgjerrig og tilslutt ble jeg hodestupsforelsket i han. Det var rett og slett noe med han som ga meg trygghet. Han har en nydelig utstråling,herlige øyne, søtt smil og en helt fantastisk humor. Det var rett og slett personligheten som var den jeg ble betatt av aller først. 

HVORDAN GÅR PLANLEGGINGEN? 
Det går over all forventing. Vi har en god dialog og mange like ideer. Samtidig som det er jeg som styrer med det meste av det som vi lager til, så er det viktig for meg at jeg får høre hans mening før jeg selv blir fornøyd med resultatet. Vi er vel det en kan snart kalle ferdig og vi stresser ikke i det hele tatt. hadde en liten periode der jeg stresset med alt spesielt over invitasjonene. 

ER DU NERVØS? 
Jeg kjenner ikke på disse nervene helt enda, så jeg vet ikke hvordan jeg skal tolke dette spørsmålet helt. Jeg gleder meg til å bli hans kone eller konemor som han bruker å kalle meg ♥ selvfølgelig er jeg spent på selve bryllupsdagen, men ingen nerver enda. Jeg håper og tror at det blir en helt fantastisk dag og at det er en dag vi har sett for oss hvordan blir i våres øyne. 

Jeg gleder meg virkelig til å bli gift med bestevennen min 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg