KJÆRE FARMOR

Categories HVERDAG

❤️ KJÆRE FARMOR ❤️

Jeg syns det er så rart å vite at du lenger ikke er her sammen med oss, og at vi snart nærmer oss slutten på år 2018 og du ikke får oppleve det. Det var din tur til å ta turen videre og få møte farfar igjen. Er noe jeg skal være glad for så var det at jeg fikk besøke deg bare noen få dager før du forlot oss. Men det blir rart å ikke kunne se deg, snakke med deg – selvom det bare er jeg som snakker og du smiler å ser på meg med store øyne.  Men, farmor jeg må si jeg føler meg heldig som har kunne fått hatt deg helt til nå – selv om det er det mest forferdelig å miste en så god farmor i livet. For en slik farmor som deg, skulle alle hatt.

Jeg har fått vokst opp sammen med deg, og du har vært der gjennom hele oppveksten min. Å være hos farmor og farfar som liten, var min greie og det at dere ikke bodde så langt unna heller, gjorde det bare enklere å kunne være så mye sammen med deg. Når jeg begynte på barneskolen og ingen var hjemme – så var det bestandig å dra til farmor. og farfar etter skolen. 

Det å overnatte hos farmor og farfar var det kjekkeste. Selvom det kanskje ble litt folksomt for deg så gjorde det deg ingenting. Jeg var aldri alene på disse overnattingene, enten det var alene eller sammen med mine yngre søsken så vartet du oss alltid opp. Slik som du alltid pleide å gjøre. Husker spesielt at jeg var stor fan av å kle meg ut så det ble farfars hat og sko samt farmors veske.

Jeg husker spesielt de ukene når jeg hadde praksis for eldre på skolen, og vi fikk velge mellom sykehjem og å være hos farmor/farfar. Jeg valgte den gangen å være hos deg – for jeg hadde ingen planer om å jobbe med eldre (helt til nå). Jeg avtalte med deg at jeg skulle komme å vaske for deg, lage middag og vi skulle kose oss. Det ble heller at du hadde vasket før jeg kom, du hadde laget middag – så det ble bare til at vi koste oss sammen. For det eneste du ville var å ha besøk. Akkurat nå er jeg så glad for at jeg valgte akkurat denne praksisen / utplassering, og jeg angrer ikke et sekund. 

Idag skal vi følge deg til siste kvilested, og du skal få ligge sammen med farfar og dele grav side om side. Jeg vet du har lenge lengtet etter farfar. Når du forlot oss 25. oktober tenkte jeg bare – nå får du endelig hvile, du slipper smerter og du får møte farfar. Vi snakkes. 

TAKK FOR ALT DU HAR GITT MEG I LIVET, OG TAKK FOR AT DU VAR DEN DU VAR! 
❤️ JEG VIL ALLTID VÆRE GLAD I DEG ❤️

✝️ KVIL I FRED ✝️
1930 – 2018

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *