KYLLING MED HVITLØK OG CHILLI POTETER

Categories OPPSKRIFTER

Både jeg og kjæresten var flinke kokker i går kveld, og det at vi lager mat sammen gjør at det blir noe som bare jeg og han gjør sammen, og jeg virkelig elsker det når vi kan styre oss selv og prøve ut nye oppskrifter hele tiden. Det er egentlig helt fantastisk måte å bli bedre kjent med hverandre også når begge kan komme med innspill til hva vi skal lage denne gangen. Jeg skal være ærlig med dere, og fortelle at matlaging er mye kjekkere når du gjør det sammen med flere! Jeg er heldig som har akkurat, Kai! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ingredienser for 4 personer: 4 stk kyllingfilet, 6 poteter (3 halve sider hver), sitronpepper, hvitløk, chilikrydder, sitronpepper, salt, pepper, vårløk og Toro kyllingsaus med hvitløk og paprika. (Gjerne bruk mindre krydder dersom du ikke er glad i sterk mat).

  1. Legg kyllingfiletene i en ildfast form, hell over litt matolje og krydre dem godt med sitronpepper.
  2. Finhakk en chilli og et fedd hvitløk. Bland dette med en dæsj matolje.
  3. Vask potetene, del dem i to og smør innsiden med litt chili, hvitløk og matolje.
  4. Legg også de marinerte potetene i en liten ildfast form og stek dem i midt i oven på 170g i 30 minutter.
  5. Kylling skal inn i oven samtidig, men når kyllingen skal ut sjekker du gjerne med en kniv eller gaffel. 
  6. Når du lager sausen fyller du oppskriften på pakken, om du ikke velger å lage din egen variant, og jeg tilsatt vårløk.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

HVA SYNS DERE OM DENNE OPPSKRIFTEN?

7 kommentarer

7 thoughts on “KYLLING MED HVITLØK OG CHILLI POTETER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *