Både jeg og kjæresten var flinke kokker i går kveld, og det at vi lager mat sammen gjør at det blir noe som bare jeg og han gjør sammen, og jeg virkelig elsker det når vi kan styre oss selv og prøve ut nye oppskrifter hele tiden. Det er egentlig helt fantastisk måte å bli bedre kjent med hverandre også når begge kan komme med innspill til hva vi skal lage denne gangen. Jeg skal være ærlig med dere, og fortelle at matlaging er mye kjekkere når du gjør det sammen med flere! Jeg er heldig som har akkurat, Kai!
Ingredienser for 4 personer: 4 stk kyllingfilet, 6 poteter (3 halve sider hver), sitronpepper, hvitløk, chilikrydder, sitronpepper, salt, pepper, vårløk og Toro kyllingsaus med hvitløk og paprika. (Gjerne bruk mindre krydder dersom du ikke er glad i sterk mat).
- Legg kyllingfiletene i en ildfast form, hell over litt matolje og krydre dem godt med sitronpepper.
- Finhakk en chilli og et fedd hvitløk. Bland dette med en dæsj matolje.
- Vask potetene, del dem i to og smør innsiden med litt chili, hvitløk og matolje.
- Legg også de marinerte potetene i en liten ildfast form og stek dem i midt i oven på 170g i 30 minutter.
- Kylling skal inn i oven samtidig, men når kyllingen skal ut sjekker du gjerne med en kniv eller gaffel.
- Når du lager sausen fyller du oppskriften på pakken, om du ikke velger å lage din egen variant, og jeg tilsatt vårløk.
HVA SYNS DERE OM DENNE OPPSKRIFTEN?
Oppskriften og maten så kjempegod ut <3
Ser godt ut 🙂
Det er så koselig å lage mat sammen 😀 Det så veldig godt ut 🙂
Mmmmm…. looks soo good!!
Ser godt ut og må testast 🙂 Fin blogg btw 🙂
May Iren Giil: Tusen takk for kommentaren. Ja, berre å teste i vei.
joe: Det var veldig godt, kanskje litt sterkt men det er smak og behag.