DAGENS ANTREKK, 17012010

Categories ANTREKK

bukse fra veromoda , shorte og vest  fra HM  & sokker fra peppes pizza

20 kommentarer

20 thoughts on “DAGENS ANTREKK, 17012010

  1. Maria: Ok. Trenger ikke å skryte over hvor tynn du er, for du snakker egentlig bare om deg selv! Å nei, jeg trenger ikke være for tjokk til å bruke S/M. Jeg er fornøyd med kroppen min, men det virker ikke som du er det når du skriver sårendes meldinger til folk. Har du ikke noe snillere ting å komme med, kan du heller slutte å kommentere blogger til folk.

  2. kem bruka ikkje s/m idag da? ikkje vondt meint Maria, men bruka du også s/m, so e du akkurat slik som Gunn 🙂 ho e stolt av den ho e, å de e jammen mej ej også 🙂
    <3

  3. Maria: slike spørsmål svarer jeg ikke på. Du har ingenting med vekta mi og gjøre! Så har du ikke noe annet og kommentere så kan du slutte og kommentere!

  4. Anonym: Sokkene fra peppes pizza, fikk jeg i julegave av min onkel og tante. Onkelen min jobber på peppes pizza, så derfor har jeg fått de sokkene. De er veldig behaglige. Notbøteriet finner du i Fosnavåg, nærmere bestemt nørvågen.

  5. Vet du hva, det var jo ikke frekt ment, men viss du vil ha noe frekt,
    så skal du jaggu meg få det.
    du sminker deg som en hore….. og ser ut som en og, det er ikke fint og kle seg
    som en hore, det er veldig barnslig
    Og du frida eller hva du heter. du ser ut som eit missfoster i
    annsiktet!!
    FORNØGD!!!!!??
    PS. Som du sier, det er jeg som er søt 😉

  6. Maria: sorry, men jeg synes det er frekt når du framstiller meg som noe helt annet enn hva jeg er.. en trenger seriøst ikke vege 50kg bare for å bruke S/M. Selvom jeg kanskje ikke veger akkurat det samme som deg så betyr det ikke at jeg er tykk! og det betyr heller ikke at du er tynnnnn! og en ting: jeg sminker meg ikke som ei hore. Jeg bruker nesten ikke sminke, og når jeg bruker det bruker jeg spesial sminke som passer til huden min, som er valgt ut av spesialist! Og jeg klær meg heller ikke so ei hore, jeg klær meg slik som mange andre, skulle likt og sett hvordan du såg ut altså. Og du skal seriøst ikke rakke ned på vennene mine, tror ikke du hadde likt vis jeg begynte og rakke ned på dine venner. Og jeg har ikke sakt at jeg synes du er søt, der fikk du!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *