HER ER OPPSKRIFTEN

1 pk digistive kjeks eller safari kjeks ( ca 300 gram)

175 gram smør (romtemperert)

1 pk philadelphiaost melkesjokolade (200 gram) 

120 gram melis

1 ts vaniljesukker

3 dl kremfløte 

1 pk sitrongele

1 pk jordbærgele

1 boks rømme 

Fremgangsmåte 

1. Løs opp sitron gele i halv vannmengde. La det stå til det blir kaldt. 

2. Knus kjeks og bland med smør

3. Rør ost og melis til den er klumpfri 

4. Rømme og vaniljesukker røres sammen og helles i den kalde geléen

5. Stivpiske kremfløte og ha den oppi oste/rømme/gele blandingen

6. Hel det hele over kjeks bunnen i kakeformen 

7. Når kaken er stiv røres rødgéle ut i halv vannmengde. Øa gjelen bli halvstiv, hel den på toppe nav ostekaken. 

 

HAR DERE LAGET DENNE KAKEN FØR? 

 

Siste innlegg