UKENS FILM: THE CHOICE

  • 11.12.2016 kl. 09:41

Heisann dere! I går kveld ble det nok en romantisk kveld på meg og min kjære, og i anledning denne kvelden valgte vi å gå for en romantisk dramafilm. Vi like veldig godt filmene som the notebook, Dear John og The Lucky One. For deg som liker veldig godt å se slike romantiske dramafilmer, så anbefaler jeg denne Nicholas Sparks filmen. Du kommer virkelig til å like denne filmen også. 

 
 

Travis er en veterinær, som bor i en liten kystby Wilmington, NC som forelsker seg i medisinstudenten Gabby Holland, som nettopp har flyttet inn i nabohuset. Det viser seg til at Gabby ikke er tilgjengelig, siden hun har et langvarig forhold med lege-kjæresten Ryan McCarthy men som for øyeblikket er i staten for en nyåpning av et nytt sykehus. Dette gjør at Travis får muligheten til å kunne tilbringe tid med Gabby, og startet et forhold og det viser seg til at dette forandrer alt mellom både Gabby og Travis. Jeg tenker å ikke avsløre mer enn dette, men alle vet at Nicholas Sparks, leverer alltid med sine historier, og denne er intet unntak. Du sitter igjen med en god og varm følelse i kroppen, når du har sett ferdig denne filmen og den har blitt en av mine favoritter. 

Dere har virkelig noe å glede dere til, dersom dere ikke alt har sett filmen! 

FILMTIPS TIL VALENTINE

  • 09.02.2016 kl. 10:58

På søndag er det både Valentine og morsdag, men jeg tenkte at flere av dere har kanskje lyst til å feire Valentine med sin kjære. I går postet jeg tips for Valentine for både gutter og jenter. I dag tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om noen filmer som kan være verdt å se på Valentine sammen med den du elsker, eller om du så sitter hjemme alene på Valentine kan du alltids se film alene eller sammen med venner som er i samme situasjon som deg. Jeg kan være ærlig å si at jeg har aldri vært den jenta som har feiret Valentine tidligere, og det er ikke for at jeg ikke hadde lyst - men jeg hadde ingen å feire den med inntil i år, med min kjære!

HER ER NOEN FILMTIPS TIL DERE 

    

  

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

 HAR DERE NOEN FILMER DERE VIL ANBEFALE TIL VALENTINE? 

VALENTINETIPS TIL JENTER & GUTTER

  • 08.02.2016 kl. 13:46

1. Overrask han med frokost på sengen: ikke fordi du mener at han bør få det, men fordi du mener at han fortjener det. STÅ opp tidligere enn han. Gjør frokosten mer spennende enn det dere vanligvis spiser. Lag f.eks.: pannekaker, vafler, disk opp med frukt og hjemmelaget juice.

2. En date med kjæresten slår ikke feil. Enten det er hjemme i sofakroken eller ute på favoritt restaurant, kino, osv. Har dere en date hjemme er det greit med litt ekstra stemning i rommet med masse lys, og favoritt matretten hans - det slår aldri feil. 

3. Se på film eller filmer. Bruk store delen av dagen ved å daffe i hverandres selskap. Plukk ut favoritt filmene hans, en serie dere liker eller bare filmer dere ikke har sett på lenge eller sett i det hele tatt. Det trenger ikke være en romantisk komedie, uansett om det er Valentines´s day.  Dersom dere vil kose dere litt ekstra, kjøp inn frukt eller smågodt - hver sin smak! 

4. Planlegg ting du og kjæresten kan gjøre sammen resten av året, selvom det kanskje ikke er permanent, er det alltid gøy å planlegge, kanskje det blir en tur til utlandet eller på en campingplass? Planlegg turer i helgene, gjør det som passer dere best.

5. En liten gave er alltid fint å få fra kjæresten. Du kan lage et hjemmelaget gavekort for dem som mener kjæresten har alt, eller du kan kjøpe et gavekort til favoritt utestedet/restauranten 

  

6. Lag små lapper til han/henne hvor du skriver fine ting ? som du plasserer litt overalt gjennom hele dagen, feks på speilet på badet, i kjøleskapet, der hvor han/hun har tannbørsten sin, under fjernkontrollen (der du vet han/hun bruker å være om dagen).

7. Fortell henne gjennom dagen hvor mye han/hun betyr for deg, og hvor glad du er i han/henne.

8. Skriv et brev til han/henne, eller skriv til hverandre. Det er kanskje litt for gammelt? (Jeg spesielt elsker det når kjæresten gjør det til meg)

9. Tilbring tid sammen med hverandre ,der dere bare fokuserer på hverandre og deres forhold. Enten dere går på restaurant eller bare slapper av hjemme i sofakroken spiller ingen rolle så lenge dere er sammen og bruker tiden på hverandre. 

10. Mimre! Kjærlighet handler gjerne om minner, kanskje dere kan ta frem noen bilder dere har tatt siden sist Valentine? Eller hva med bilder fra tiden dere datet, deres første sydentur sammen eller andre, gode minner.

 


♥ HAR DU NOEN TIPS SOM DU VIL GJØRE SAMMEN MED KJÆRESTEN? 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no