UKEN SOM GIKK ..

 • 04.08.2017 kl. 23:32

UKENS HØYDEPUNKT... Denne onsdagen, dere! Etter flere uker med "reisefeber" var det endelig på tide å sette seg på flyet til Spania. Vi hadde en fantastisk flyvning fra Vigra til Spania, der jeg og kjæresten valgte å snurre en film på vei nedover. Vi såg skjønnheten og udyret ettersom vi aldri fikk tid til å se den når den gikk på kino. Hele denne uken har egentlig vært både deilig og rar på samme tid litt rydding / pakking - slik som hører med når en skal på ferie. 

UKENS INNKJØP... Har ikke vært direkte stort den siste uken, men om det teller har det gått mye i mineralvann, vann, øl og mat. Vi ankom Spania på natt til torsdag - og det har vært innkjøp etter hva vi trenger. Dessuten så blir det kanskje litt shopping av klær etter hvert - og kanskje det blir en innkjøpsvideo? 

UKENS CRAVINGS... Hjemmelaget jordbærsyltetøy! Det har vært det store "må ha" på brødskiva de siste dagene, og jeg elsker virkelig godt og skikkelig hjemmelaget jordbærsyltetøy. I år fikk jeg hjelp av svigermor ettersom jeg selv aldri er hjemme lenge nok til å kunne stille meg på kjøkkenet for å styre litt og når jeg først er hjemme er det andre ting som blir prioritert. 

UKENS SANG... Kilimanjaro - Aleksandra Joner. Dersom dere ikke har hørt den, må dere virkelig bare høre den! 

UKENS NEDTUR... Det må faktisk være ... at jeg ble skikkelig solbrent! Herregud, og jeg som hadde på solkrem hvertfall 1 gang i timen på de 3 timene jeg var på stranden å nøt de solstrålene som vi fikk der disse timene. Uansett, ettersom jeg har startet å si et nytt "motto" mens vi har vært her nede så teller det vel? Vi lærer så lenge vi lever.. 

UKENS FILM... Denne uken ble det en helt ny film for meg, og det heter 2012. Jeg hadde aldri sett den før og var ganske spent på selve filmen. Kjæresten hadde sett den tidligere, og for han var det en stor glede og kunne vise akkurat denne filmen til meg. Det ble til hans store glede og min store redsel - ettersom jeg ikke viste hva jeg hadde gitt meg ut på. Det ble flere ganger at jeg stupte med hodet ned i putene ettersom jeg syns det var ekstremt ekkelt at barn ble innblandet i dette. Dessuten var det hans tur til å velge film - neste gang er det min tur ;-) 

UKENS LATTER... Må være da jeg på det rareste klarte å si feil navn på naboene våre her i Spania. Herregud, som kjæresten min lo når jeg sa navnene på dem. Der jeg blandet mellom navne deres og den ene ble het hele sitt navn med deler av den andres navn. 

AKKURAT NÅ... Kunne jeg vært foruten det å være solbrent, men det som har skjedd har skjedd. Nå skal en nyte late dager her i varme, Spania. Heldigvis har vi enda flere dager igjen her og jeg gleder meg til de neste dagene - vi skal finne på så utrolig mye før ferien vår er over. Det er så utrolig deilig med deilige kvelder og nydelige vær tidlig på morgenen her i Spania. Hvem skulle trodd at jeg skulle forelske meg i et land? 

UKENS MEST LESTE INNLEGG... Vel, det må være det innlegget jeg postet denne fredagen - der jeg hadde som overskrift "hjelp, vi gifter oss". Uansett jeg gleder meg virkelig til det neste året og all bryllupsplanleggingen som skal finnes sted, og det skal dokumenteres + jeg skal ha det skikkelig gøy ved å planlegge akkurat dette. Kjæresten skal være med i prosessen, og det eneste han ikke får delta på er å se meg i brudekjole før selveste dagen. 

 

HVORDAN HAR UKEN DERES VÆRT? 

 

UKEN SOM GIKK ...

 • 23.01.2017 kl. 21:19

Akkurat nå sitter jeg å super i meg litt energidrikk i sofakroken hjemme i leiligheten. Jeg har nettopp satt på en maskin med sorte klær, og jeg venter på at kjæresten blir ferdig med arbeidet sitt. I dag har jeg brukt bilen min mye og jeg har vært innom flere forskjellige kommuner på en å samme dag. Akkurat nå er sykt sliten og jeg har faktisk hatt på meg ull-settet fra Kari Traa. 

Ukens tanke er generelt om hvor heldig jeg er som har en fantastisk kjæreste som elsker meg for den jeg er, og jeg merker såå mye hvor jeg savner han når han er på arbeid og jeg er på arbeid, eller er hjemme. Jeg er omringet med den beste familien både fra min side og kjærestens side, og jeg kunne virkelig ikke hatt det bedre. 

  

Ukens fokus å gjøre mitt beste. Jeg føler at jeg vil gi 100% hver eneste dag enten det er på arbeid eller hjemme. Når jeg ikke er på arbeid, ønsker jeg å få tiden til å strekke til både venner, husarbeid og familie generelt. 

Ukens cravings er pasta, pizza, ostesmørbrød, salat-kylling og sjokomelk.

Ukens serie er Pretty Little Liars. Jeg er hekta etter så mange år, at jeg kan sitte å se dem på repeat så ofte jeg kan. ÅÅ typisk meg. Jeg gleder meg det kommer ut flere episoder. Jeg må se flere nye episoder NÅ! 

Ukens sang er TINI - Losing the Love, Great Escape, Got Me Started og Underneath it All. 

  

Ukens humør er at jeg er bestandig glad og jeg føler at ting endelig faller på plass både på privaten og jobb. Jeg føler jeg hatt skikkelig gode dager både hjemme og på arbeid. Privatlivet mitt er ganske bra om dagen ,og jeg start hver eneste morgen med et smil. Det føles så utrolig godt, og det humøret mitt er alltid på topp, takket være den fantastiske samboeren min. 

Ukens nedtur kan jeg fortelle dere at jeg har ingen store nedturer denne uken. Vår kjære internett leverandør, leverer enda og jeg er skikkelig humør spreder om dagen.. 

HVORDAN HAR UKEN DERES VÆRT  ?

UKENS SOM GIKK

 • 15.01.2017 kl. 19:58

Ukens værste dag ... var når jeg kom hjem til leiligheten på tirsdag og det ikke var tilgang til internett ettersom vi har hatt små problemer i flere uker, og at nettet hadde vært dårlig, og det å komme hjem til leilighet uten internett, der jeg hadde en blogg som skulle oppdateres ble ikke tatt i mot med åpne armer. Vi hadde dessverre dette problemet gående fra tirsdag til torsdag, selvom det føltes enda lengre ut, og vi måtte slå hodene sammen for å kunne finne på noe kreativt. 

Ukens beste dag ... dette høres kanskje komisk ut, men det var da vi fikk internett tilbake i leiligheten! Jeg vet at begge er ganske avhengig av internett, ikke bare for å sitte å oppdatere bloggen eller noe, men vi bruker internett her hjemme til så mye som blant annet se film via Netflix, betale regninger via nettbank, osv. 

Ukens sang ... Halsey - Not Afraid Anymore har blitt en favoritt denne uken, og en sniktitt på spillelisten til Fifty Shades Darker. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Akkurat nå ... sitter vi begge hjemme i sofakroken! Jeg oppdaterer bloggen for dere, og har strikke-prosjektet mitt rett ved min side. Kjæresten sitter på den andre siden, og spiller litt GTA. Det har vært en rolig søndagskveld for oss, og det selv etter at jeg tok en forevig powernap hjemme hos svigers tidligere i kveld - der min kjære og svigerfar valgte å filme det hele. 

Ukens sitat ... Med tre ord kan jeg summere opp alt jeg har lært om livet : Det går videre (skrevet av Robert Frost). 

Ukens film ... 16 BLOCKS! Det er en amerikansk actionfilm fra 2006, med Bruce Willis, Mos Def og David Morse i hovedrollen. Det er en film jeg egentlig ikke har lyst til å anbefale dere å se, ettersom jeg følte den var generelt dårlig i forhold til alle de andre gode filmene som Bruce Willis har hovedrolle i, og det var alt for lite action og romantikk. 

Dette var min lille uke oppsummert! Nå skal vi se en film <3 snakkes

UKEN SOM GIKK ...

 • 09.01.2017 kl. 17:04

Ukens høydepunkt for denne uken må være de dagene jeg har fått brukt sammen med den fantastiske samboeren min, og familien min generelt. Åh, som jeg har kost meg med den alt for bra familien min. Mamma har laget så utrolig mye god mat denne helgen til oss, at vi nesten ikke trenger å spise mat resten av uken (hehe, jeg tuller). Så denne helgen har absolutt vært en av de beste hittil dette året. 

Ukens innkjøp er alt for lite, og de fleste innkjøpene jeg har stått for denne uken er tråd til strikkeprosjekt og de mest naturlige matvarene til uken. Denne måneden har vi plan om å spare mye penger og generelt gjennom hele året (kommer et innlegg senere om det). 

Ukens cravings må være hjemmelaget juice som vi har prøvd å forske oss frem på! Jeg vil komme til å legge ut oppskrifter av forskjellige juice oppskrifter når jeg har funnet enda flere oppskrifter jeg vil dele me dere. 

Ukens opptur er at jeg fikk tilbake bilen fra EU-kontroll og den ble EU GODKJENT! Ukens nedtur ble dessverre dagen samme kvelden etter EU-KONTROLL som jeg kom hjem fra arbeid da mistet jeg eksospotten på bilen. HURRA! 

Ukens sang er dessverre flere enn bare en enkel sang, men favoritten som gikk på repeat hele helgen er I Don´t Wanna Live Forever - ZAYN feat. Taylor Swift. 

Ukens film er hovedsakelig den romantiske filmen som dere kan se både venninner eller kjæresten er uten tvil, The Longest Ride som jeg tipset dere om på søndagsmorgen. Men jeg har også blitt veldig hekta på filmer hvor Bruce Willis har hovedrollen, og det er blant annet om disse filmene Red & Red2 som jeg tipset om tidligere i uken. Dette var min uke, kort oppsummert! Hvordan har deres uke vært? 

 

UKEN SOM GIKK ..

 • 18.12.2016 kl. 14:42

UKENS HUMØR
Julestemning og reisefeber har vært på agenda hele denne uken, ettersom det nærmer seg jul og siden vi reise til Dublin denne uken. Vi hadde en helt fantastisk tur, spesielt den ene hele dagen i Dublin, var kjempe flott å få oppleve denne byen.

UKENS JULESTEMNING
Det må ha vært når vi gikk innom det fylte gatene med julemusikk og julepynt - greit at byen jeg kommer fra er pyntet til jul, men INGEN by hittil slår Dublin altså. Her virket det som de ikke gjorde annet enn å installere julepynt, og selv bilene dere var pyntet med både reinsdyr horn og nese på bilene, og det var søt altså. Julemusikken sto på i alle gatene, og det gikk ikke ann å ikke få julestemning i denne flotte byen. 

UKENS SPILLELISTE

Mi Julegave - Vassendgutane 
Da vet du at det er jul - Ylvis 
Under treet - Morgan Sulele 
Last Christmas - Cascada 

UKENS BILDE 

UKENS INNKJØP
Dressjakke med blomster og paljett-bukse fra Primark! Jeg som alltid går med ensfarget klær har nok gjort en motekupp denne vinteren, samtidig som jeg kjøpte meg paljett-bukse (noe som jeg har lyst på så lenge). 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
Det må være innlegget som handler om konkurransen "vinn en personlig almanakk" Det kan dere lese HER. Kanskje det er noen av dere som enda ikke har meldt dere på konkurransen enda? 

AKKURAT NÅ
Slapper jeg av på sofaen hjemme hos foreldrene mine etter endt arbeidshelg på Resturante Fosnavåg Brygge / Hotel Neptun for denne gangen. Skal om ikke så lenge reise hjem til Volda for nok en ny uke, men før jeg kan lande på sofaen hjemme i leiligheten skal vi en tur innom svigerforeldrene mine, ettersom vi ikke har sett dem siden før vi reiste til Dublin, og jeg har heller ikke vært hjemme i leiligheten siden tirsdagsmorgen. 

 

TAKK FOR EN FIN UKE ALLE SAMMEN <3 OG TAKK FOR ALLE KOMMENTARENE!
HÅPER DEN NESTEN UKEN BLIR LIKE FIN SOM DENNE! 

UKEN SOM GIKK ..

 • 11.12.2016 kl. 12:45

Akkurat nå: Sitter jeg hjemme med foreldrene mine, og planlegger ukens blogginnlegg for dere. Vi reiser snart tilbake til Volda igjen for siste del av pakkingen til turen vi skal på denne uken, og jeg gleder meg så veldig. Samtidig som vi skal ta julebilder til et nytt julekort denne søndagen, det er så mye å tenke på og så mye jeg trenger å huske før jeg reiser fra foreldrene mine. Når jeg kommer på det, så bør jeg vel nesten huske passet mitt - for jeg kommer meg ikke til Dublin uten passet? 

Ukens høydepunkt: Denne uken har vært fylt med mange oppturer! Det beste med hele uken er at jeg har fått bruke tiden sammen med kjæresten min og våkne opp sammen med han hver eneste dag er virkelig en belønning i seg selv for meg. Når jeg ikke er sammen med han, så savner jeg han like mye selvom det kanskje bare er snakk om noen få timer om dagen. 

Ukens nedtur: Det har vært noen nedturer, men ikke mange! Jeg har vært på arbeid en god del denne uken og det liker jeg! Dessverre pga alt arbeidet merker jeg det i ryggen min, spesielt på de dagene jeg ikke har noe spesielt å gjøre - selvom det er flott å kunne slappe av og spare opp nye krefter til en ny arbeidsdag. 

Ukens sang: Det er så mye bra musikk som spilles hver dag, men jeg har blitt helt hekta på Trustless med Svale. 

Ukens cravings: Det må være julemat, ettersom jeg har hatt lyst på det hele uken. I helgen som var bestilte jeg julemiddag hjemme hos mamma, så da fikk jeg smake både svineribbe, julepølser, pinnekjøtt og hjemmelaget rabbestappe, nam! Jeg har også fått helt cravings på snickers muffins som jeg ble inspirert av å lage av svigerinnen min og svigermor. Ukens innkjøp: Julegaver ... Julegaver ... Julegaver ... Julegaver 🎄🎄🎄

Ukens film: Filmen "the Choice" som jeg skrev om tidligere i et blogginnlegg denne søndagen, så tenker jeg å tipse om flere filmer fremover her på bloggen. Både drama, thriller og romantikk. 

Ukens bilde: 

 

HVORDAN HAR DERES UKE VÆRT? 

 

 

 

 

UKEN SOM GIKK ...

 • 14.08.2016 kl. 17:29

Ukens høydepunkt ... Jeg har hatt en helt fantastisk uke sammen med min kjære! Men ukens høydepunkt må være festen vi hadde i leiligheten igår. Vi samlet alle gode venner og familie til en liten feiring pga innflyttingen i leiligheten for 4 uker siden 😙 
Kvelden i går sammen med hele gjengen var fantastisk, og det toppet kvelden når både søsteren og broren min kom innom en tur. Ukens høydepunkt avsluttes selvfølgelig denne søndagen når jeg våknet til solskinn som kom inn gjennom vinduet. 

Ukens nedtur ... At jeg har klart å bli skikkelig forkjølet med både tett nese og hals! Jeg kan vel ikke forvente noe annet, når vi denne uken har hatt skikkelig drittvær med bare regn og kalde temperaturer. 

Ukens cravings ... Frukt i alle farger og fasonger. Jeg har fått skikkelig cravings for frukt de siste ukene, og jeg syns det er spennende og teste ut flere forskjellige fruktsalater som passer perfekt sammen med hverandre. Ukens innkjøp ... spiker, skruer, vaskemiddel, papptallerken, blomsterpotter, legemidler, ingredienser til mat og roser. Det er mye mer jeg kunne tenke meg å kjøpe, men det er også ting jeg egentlig ikke trenger å kjøpe, så da lar vi heller være. 

Ukens film ... Ted og Ted 2 har vært en filmer som jeg har sett denne uken sammen med min kjære. Hadde også filmkveld sammen med Karianne denne uken, hvor vi såg mr. & mrs. Smith sammen - en film jeg ikke har sett siden jeg gikk på VGS. 

Akkurat nå ... sitter jeg sammen med kjæresten i sofaen, hvor vi ser på en episode av Pretty Little Liars, sesong 1. Her regner jeg med at vi blir sittende i noen timer sammen før vi slapper enda mer av etter den fantastiske kvelden velger vi å slappe av, dere! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

HA EN FIN SØNDAG ALLE SAMMEN 

UKEN SOM GIKK ...

 • 08.08.2016 kl. 09:53

UKENS HØYDEPUNKT ... Det har faktisk vært mye bra som har skjedd denne uken, men ukens desidert beste må være lørdagskvelden når vi fikk besøk av venneparet til kjæresten min. Jeg har aldri hatt det såå koselig når vi har sett på film med venner som denne gangen. Dette toppet de fleste høydepunktene for denne uken, og jeg gleder meg til en repeat. 

UKENS NEDTUR ... Det må være temperaturfall og været, ikke misforstå meg feil - men det har fint vær spesielt på hver morgen så vi får unnagjort joggeturen etter frokost, og det er deilig! Men jeg savner virkelig den temperaturen og været der jeg kan sitte ute i de fine hagemøblene våre og slappe av en senkveld sammen. 

UKENS CRAVINGS ... Det må være frukt! Jeg har spist så mye frukt den siste uken at jeg har mistet tellingen. Både bringebær, blåbær, jordbær, eple og kiwi har blitt en stor favoritt her i hjemmet. Vi prøver på å ikke spise godteri i fra mandag til torsdag, og det har vi klart denne uken *klapp på skulderen* 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

UKENS SANG ... Walk The Line av Johnny Cash, har blitt en favoritt spesielt etter filmkvelden på lørdagen! 

UKENS INNKJØP ... Litt forskjellig ting som skal brukes i leiligheten. Den siste uken fikk vi installert både vaskemaskin og tørketrommel, og vi kan endelig vaske klærne selv, de første ukene tok jeg det gjerne med hjem til mamma når vi kom på besøk. 

AKKURAT NÅ ... Sitter vi å ser på et opptak som vi tok opp tidligere i uken "Pantelånerne i Detroit", før jeg skal legge dagens "makeup" for dagen, ettersom vi skal på litt forskjellige besøk utover dagen :-)

UKENS FILM ... Walk The Line (selvbiografi av livet til Johnny Cash), og det er hovedsakelig pga denne filmen at jeg har fått et annet syn på livet til Mr. Cash, og jeg setter meg gjerne ned å se den igjen - selvfølgelig så var en av mine favoritt skuespillere med i filmen Reese Witherspoon. 

 

HVORDAN HAR DIN UKE VÆRT ? 

UKEN SOM GIKK ...

 • 04.04.2016 kl. 14:34

Ukens behind the scenes...

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukens cravings... Jeg har ikke hatt spesielt med cravings denne uken, men jeg har spist mitt første måltid med sesongen beste grillmat! Siste dagen i påskeferien ble det servert grillmat hjemme hos kjærestens familie på camp myra. 

Ukens sang(er)... Si Ja - Innertier, Min Kabin - Morgan Sulele feat. Mood Melodies og Typisk Norsk - Katastrofe feat. Alexander Rybak. Jeg oppdaget først disse sangene når jeg skulle oppdatere spillelisten min etter at jeg hadde hørt på de få sangene jeg har på repeat i over en uke. Disse sangene har nå gått på repeat den siste uken, og jeg er enda ikke lei! 

 

Ukens oppskrift... kjøttbollewok som dere finner her 

 

Ukens film... Denne uken har jeg og kjæresten sett en gammel norsk klassiker som jeg liker å kalle det! Vi såg på Hodejegerne. 

Ukens høydepunkt... må være det at jeg har fått tilbringe tid sammen med hele familien, kjæresten og kjærestens familie. Jeg har spesielt to ting jeg vil fortelle. 1. tilbringe kvalitetstid med kjæresten min og 2. tilbringe tid sammen med tantebarnet mitt 😍

Ukens nedtur... var på tirsdag, når vekkerklokken ringte 07:30 for da var det på tide å komme seg opp av sengen og tilbake til normale hverdagsrutiner. Skolen startet igjen med et smell, og jeg må være klar for siste to månedene med studier på Høgskolen. 
Jeg følte egentlig at en ekstra dag eller uke med ferie, ikke hadde vært feil det heller. Det er greit å starte på de siste studier igjen.

Ukens mest leste innlegg... er innlegg om "en deilig søndag" som jeg publiserte igår formiddag, som dere finner her 

HVORDAN HAR DERES UKE VÆRT? 
 

UKEN SOM GIKK

 • 08.02.2016 kl. 11:26

Ukens Høydepunkt... det var på torsdag når jeg og kjæresten var på standup: Ørjan Burøe og Ole Soo. Så om latteren kan forlenge livet, så gjorde denne kvelden med disse to komikerne at livet mitt ble nok en gang forlenget. Når standup-showet var over for denne gangen dro jeg og kjæresten til Ørsta på date på Rosabella Ørsta, og spiste biffsnadder og chips, var en fin kveld!

Ukens nedtur har ikke hatt noe spesielt med nedturer denne uken her, og det er like greit for min egen del. Jeg har kost meg kjempe mye sammen med familien og kjæresten denne uken, og jeg ser ikke på det meste som negativt denne uken. Kanskje neste uke

Ukens opptur var på søndag, vi var hjemme hos mamma og pappa denne helgen og fikk servert biff med fløtegratinerte poteter og ris av broren min, og fikk smake vannbakkels som mamma laget tidlig på morgen før jeg sto opp. Senere på kvelden forflyttet vi oss til Ørsta og spiste hjemmelaget pizza med familien til kjæresten, både jeg og kai serverte Cream Brulee til dessert og vi fikk hjelp av tantebarnet / onkelbarnet vårt til servering av dessert. 

Ukens sang DUST av CLMD feat Astrid S. Den har gått på repeat hele uken både når jeg har trent, kjørt bil og sminket meg. 

Ukens bilde kommer av når vi laget mat i begynnelsen av uken, så skulle sausen smakes til og kjæresten tok bilder av dette. Ukens cravings har vært frukt og grønnsaker, spesielt når vi lager det til hjemmelaget juice med juiceren som svigerforeldrene har stående hjemme hos seg. Frukt smaker like godt om det er nypresset juice eller om det er vanlig, men det er spennende og blande ulike fruktsorter til juice og det smaker utrolig godt. Kanskje juice oppskrifter bør komme på bloggen denne uken? 

Ukens mest leste innlegg ... ble det som jeg postet natt til mandag sist uke som dere finner her

 

HVORDAN HAR DIN UKE VÆRT? 

DEN UKEN SOM GIKK

 • 01.02.2016 kl. 10:10

Ukens sang: Pillowtalk - Zayn! Denne sangen har gått på repeat hele siste uken ettersom søsteren min introduserte den til meg. Dette er vel noe jeg sjeldent hører på men denne sangen likte jeg godt, så denne har kommet inn på 2016 listen min på Spotify! Har dere noe musikktips?

Ukens nedtur var vel da jeg var "stuck" i bilen i ca. 7 timer pga orkanen som kom og gikk på fredag. Den gjorde slik at alle de bru overgangene jeg bruker stengte pga orkan vindstyrke, og jeg var da selvfølgelig akkurat på den tid på vei hjem fra svigers. Det var vel å merke den lengste turen hjem til mamma og pappa, og det var den lengste turen - håper jeg slipper å gjenta det neste helg!

Ukens opptur var vel mens vi ventet på å kunne få dra hjem til mamma og pappa, så fikk vi komme i hus hos en venninne og kollega. Der fikk vi servert kaffe og slo av en prat mens vi ventet på at bruene skulle starte å åpne igjen, og vi var der vel i omtrent 30 minutter til 1 time når de startet med å åpne bruene. Da skal jeg fortelle dere at det var endelig godt å komme seg hjem igjen! 

Ukens oppskrift var kylling med hvitløk og chili poteter, noe som viste seg å være utrolig godt - for jeg har aldri laget dette før! HVORDAN HAR DIN UKE VÆRT? 

UKEN SOM GIKK

 • 18.01.2016 kl. 11:30

Ukens sang: Moonrise - Sandra Lyng! Har gått på repeat helt siden senkveld på turne ble vist på skjermen, onsdag denne uken. Jeg syns at Sandra gjør det utrolig bra med musikken, og spesielt jeg digger musikken hennes. Den er så fengende og sprudlende.

Ukens cravings: Frukt! Enten det er fersk frukt eller hjemmelaget juice av frukt. Kanskje det kommer oppskrifter på bloggen?Ukens nedtur var vel at når kjæresten hadde vært å hentet meg fra jobb, natt til søndag at vi måtte parkere bilen nedenfor huset til mamma og pappa, og ettersom jeg er redd for bilen min, og redd for at traktoren som måker, kanskje ikke hadde sett den med tanke på all snøen som kom ned. Det ble til at jeg sendte en bekymringsmelding til mamma når vi hadde kommet inn, om pappa kunne flytte bilen min når han sto opp slik at den ikke fikk noe skade. 

Ukens opptur har egentlig vært flere dagen denne uken, og må også ha vært i helgen sammen med familien og kjæresten min. Jeg fikk bloggfotografen til å ta flere bilder av meg og kjæresten denne helgen, og ikke minst har jeg hatt en veldig fin uke sammen med min kjære ♥ uken har blitt brukt mye i Ørsta ettersom jeg også har vært på skolen denne uken. På mandagskvelden var jeg på skøyter sammen med familien til kjæresten, og vi hadde det gøy - ble knall og fall på isen sammen med tantebarna. 

Ukens gullkorn kom vel ut av intet og at jeg ikke helt skjønte ordet som kjæresten min snakket om når vi var på vei tilbake til Ørsta for å være med på familieselskap. Jeg hadde ingen anelse om hvilke betydning ordet hadde i seg selv, og jeg bare hang meg med på det, og det kom ut et gullkorn ut av det hele. 

Kai: Bilen min må seriøst tektulerast.  

Gunn: Hæ? Ka?

Kai: Den må tektulerast.

Gunn: Skal den bli utstoppa? 

Kai: T-E-K-T-U-L-E-R-A-S-T!

Gunn: Den må vel snart på museum da? 

Kai: Hahahaha, du altså. Du fe no sagt det! 

Ukens latterkrampe var mens søsteren tok bilder av meg og kjæresten min i snøen, vi hadde det egentlig veldig gøy, og det gjenspeiles i bildene som hun tok av oss. Jeg kan ærlig innrømme at jeg får et helt annet ansiktsuttrykk sammen med kjæresten og det er egentlig litt morsomt i seg selv, og jeg kan være meg selv sammen med han uten å være redd for å bli sett på som rar. 

 

Ukens oppskrift er kylling med bacon og chips. Dette var så utrolig godt at det ble servert hele 2 ganger, men da til både min familie og kjærestens familie. Jeg og kjæresten laget dette sammen, og det er så utrolig godt å gjøre noe sammen med han uansett hva det skulle være. Vi laget kylling med bacon og chips til foreldrene hans og kylling med bacon og ris til familien min, og begge kombinasjonene virker fint sammen. Serverte også en løk og sopp kompott, og det var godt, men også var det mektig.HVORDAN HAR DIN UKE VÆRT? 
HVILKE PLANER HAR DU I DAG?

DENNE UKEN SOM GIKK

 • 11.01.2016 kl. 20:04

Ukens sang: Night after Night - Sandra Lyng! Jeg virkelig elsket denne sangen denne uken, og har vært den ene sangen som har gått på repeat hele tiden når jeg har kjørt til/fra skolen den siste uken. 

Ukens opptur: Å starte på skolen igjen, og være klar til et nytt semester sammen med herlige jenter i klassen. Jeg ser med positive øyne på skolen og skal gjøre mitt beste, dagene blir ikke kjedelige med tanke på at jeg er der sammen med de beste ♥

Ukens nedtur: Å starte å lese på pensum og forberede meg til eksamen ganske tidlig i semesteret. Dessverre må det gjøres før eller senere, og det er bedre jeg starter før jo bedre. Kunnskapen kommer ikke inn av seg selv, for den må leses og jeg må kunne forstå hva jeg leser. 

Ukens innkjøp: Jeg og kjæresten gikk til innkjøp av en juicer fra Philips og den er allerede testet ut. Jeg kjøpte også 2 stk Helly Hansen Jakker til meg og kjæresten min, slik vi skal ha gode jakker når vi er ute og går tur når det blir litt varmere i været. Det som er genialt med Januar er at det er salg og du får dyre varer til en billigere pris.

Ukens cravings: å du kjære smågodt .... jeg er frelst! Dessverre så har jeg en plan om å ikke spise så mye smågodt, og prøve å kutte det ned til bare helgene. Jeg har også en cravings på varm sjokolade, spesielt i denne vinterkulden. Jeg virkelig elsker det!

Ukens oppskrift: Biffwok med tagliatelle som dere finner her og deg ble tommel opp fra svigerforeldrene. Laget også ny presset appelsin og sitron juice som jeg kaller SITRUS HEAVEN!

  

Ukens gullkorn: Under søndagsmiddagen i helgen, var kjæresten min ute med enda et av sine gullkorn, og det må jeg bare skrive her på bloggen. Det handlet mest om samtale emnet som gikk rundt middagsbordet og det var jo da om hvilke type mat vi skulle servere i nærmeste fremtid og broren min startet å snakke om And. Da la kjæresten min inn det mest morsomste gullkornet som var ment som et spørsmål til broren min Når dere bestiller and, bestiller dere den da fra Andeby? 

 


♥ HVORDAN HAR DIN UKE VÆRT? 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no