FAVORITTER FRA NIKE

  • 31.03.2015 kl. 21:20

Snakk om freshe og fine farger som er motivasjon i seg selv. Let's do thiiiis ♥ Ingenting er gøyere enn nytt treningstøy, spesielt ikke når det er helt nytt sett fra topp til tå! Om du føler du trenger å fornye garderoben din med litt nytt og fresh treningstøy - har nelly noen rabattkoder du kan bruke frem til i morgen kl. 10:00, og om du handler for 600 kr får du 100 kr i rabatt (EASTER1) og om du handler for 1000 kr får du 250 kr i rabatt (EASTER2)! Her har dere noen av treningsklærne jeg klikket hjem i postkassen min ♥ ♥

 

1. Nike Pro Tank 2. Victory Compression BH 3. Nike Flow Watherbottle 

4. Nike Pro 3 Shorts 5. Nike Legend Leggings 6. Nike Bag Nike 7. Shoes Running

 

#trening #nike #nelly

FJELLTUR

  • 16.06.2014 kl. 21:30

I dag jobbet jeg nemlig fra 11:00 - 17:00 på Resturante Fosnavåg Brygge og da jeg kom hjem sprang jeg rett på fjellet sammen med lillebror. Vi gikk på Muletua, sammen med en kompis av lillebror, selvom jeg skrev på treningsuken at jeg egentlig skulle trene cardio + legger og lår! Men siden nydelig vær ute, valgte jeg å springe på fjellet istedet for må virkelig utnytte været vi har.

  

HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT? HVA HAR DU GJORT PÅ I DAG?

FJELLTUR

  • 20.05.2013 kl. 18:58

I dag dro jeg, mamma og pappa på fjelltur. Herregud, det er så MYE bedre enn å jogge...  Det er forresten en veldig fin sti faktisk, god trening ettersom den er så bratt! Det er den faste ruta som vi alltid tar når vi går på fjelle, men det gjør underverker for kroppen. 
Fullførte fjellturen på 2 timer og 25 minutter , med 7858 skritt. Kalorier brent er 252.7 og gikk til sammen 3.66 mil.

Vi hadde egentlig bestemt oss for å kun gå på Muletua, men vi tok like gjerne å gikk over Barmen også. Har bare gått der en gang tidligere, og da var det virkelig ikke så varmt som i dag. I solveggen oppe på Muletua, viste det nemmelig 43 varmegrader.

 Senere spiste vi grillmat og koste oss skikkelig, og vi hadde også farmor på besøk. Senere igjen dro jeg å kjæresten min på Hornseten og deretter besøkte vi svigerforeldra mine. Og avslutta dagen med og spise IS på Elmirs, og drakk verdens beste ISTE!

Resultatet du får når du går uten solkrem ....  ser det ikke herlig ut eller? Haha 
 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no