HELSE OG VELVÆRE HOS DERMASPA

 • 09.02.2016 kl. 15:44

// inneholder adlinks

DermaSpa sin egen nettbutikk ble startet opp høsten 2015, og selger ulike produkter som kan bruke til gjør-det-selv SPA hjemme en kveld du føler for å ha en spabehandling. Du får en SPA-opplevelsen i sitt eget hjem når det passer akkurat deg, og ikke minst til en mye rimeligere penge enn å gå til hudpleier flere ganger i uken eller måneden. Gjør det selv trenden kommer fra USA 😊😍

DermaSpa har produkter til både Dermaroller, kopping, hjemmespa og ulike behandlinger. Disse produktene får du kjøpt på nettsiden som du finner HER og for deg som kunne tenke deg å undersøke litt selv på de ulike kategoriene som DermaSpa selger / anbefaler fra siden sin - og det er like greit å kunne gjøre det selv og det er også billigere (noe jeg som student har erfart, så kan det være greit å gjør det selv). Du finner Dermaroller HER, kopping HER og Hjemmespa HER

 

♥ HAR DU HØRT OM DERMASPA TIDLIGERE?

BLINK GUM

 • 25.02.2015 kl. 22:58

// sponset produkter fra LikenShare

  

I begynnelsen av denne uken fikk jeg en pakke fra LikenShare og det var med disse 3 smakene av Blink Gum med smaker av peppermint, jorbær og spearmint. Jeg skulle ta teste disse tre produktene. Siden det er helt ny type tyggegummi så er det veldig spennende og være en av de heldige som skal få teste ut disse spennende smakene. Jeg har testet ut alle tre smakene og min favoritt ble spearmint, og den smaker egentlig veldig som vanlig extra tyggegummi, men peppermint og strawberry var ikke noe favoritter hos meg, men strawberry hadde en mye bedre smak enn peppermint. Under bildene ser dere de ulike scorene på blink. 

  

  

HAR DERE SMAKT BLINK GUM SPEARMINT, STRAWBERRY OG PEPPERMINT? 

BAKEREN OG KOKKEN

 • 22.10.2014 kl. 11:25

Bakeren og kokken er ei nettside som selger kjøkkenutstyr, utemøbler, barneprodukter og annet diverse nødvendig utstyr som du trenger hjemme hos deg! Målet for denne nettsiden er og bli Norges største nettbutikk hvor du kan kjøpe ulikt type kjøkkenustyr i flere tøffe og forskjellige farger, som passer perfekt for den glade husmor både til baking og matlaging til familien. Det som er det beste for flere kjøpere er at de tar både visa, mastergard og du kan til å med bestille ved hjelp av faktura. Det tar også omtrent 3-4 virkerdager før du har varen(e) hjemme hos deg når du bestiller. 

trykk på bildene for å komme til de ulike produktene til Bakeren og kokken

 

KINO: THE MAZE RUNNER!

 • 02.10.2014 kl. 21:44

Hei folkens! Åh, jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal begynne å fortelle om gårsdagen. Helt fantastisk mat og latter gjennom hele kvelden! Var i Ulsteinvik sammen med noen venner for å spise god mat på Indisk, og maten smaker nydelig som alltid! jummy! 
Jeg spiste blant annet noe som var utrolig godt Lam Tikki Masala til hovedrett og sjokolade fontant til dessert! Det var Himmelsk! Etter at vi hadde sittet noen timer og bare skravlet og mimret i vei, og da var tiden der for å se filmen The Maze Runner! 

 

 

#likenshare #themazerunner #movie #popcorn #norgesbiletten #filmweb

// kinobiletten er sponset av Likenshare

THE MAZE RUNNER

 • 11.09.2014 kl. 19:41

Dette innlegget er i samarbeid med Likenshare!

Allerede den 19 september er det premiere på storfilmen The Maze Runner - i dødens labyrint! Filmatiseringen av den første boka i trilogien om ungdommene som er fanget i den mystiske labyrinten. Handlingen i The Maze Runner i en post-apokalyptisk verden, der Thomas blir plassert i et samfunn av unge menn, uten å huske noe annet enn sitt eget navn. Når han og de andre innser at de er fanget inne i en labyrint bestemmer de seg for å samarbeide om å komme seg ut av labyrinten og å avsløre den skremmende sannheten om hvem som har plassert dem der og hvorfor. Vil du vite mer? Se filmen på kino - for det skal nettopp jeg gjøre!!!!

 


Og dersom du er stor fan av både The Hunger games og Divergient så kommer du virkelig til å elske denne her også! Filmen virker både actionfylt og trist noe som jeg heltærlig mener er en god kombinasjon for at spesielt jeg skal like den type film, med tanke på at jeg allerede har lest boken så gleder jeg meg veldig til å se filmen også! 

 

AMBASSADØR FOR DAB-RADIO

 • 29.08.2014 kl. 20:30

I juni skrev jeg et innlegg du får mer radio med #digitalradio og hvor jeg håpet at jeg skulle være så heldig å bli ambassadør for DAB-RADIO via LikenShare og jeg ble seriøst valgt ut til å være en av de 150 ambassadørene og i dag kom dab-radioen (DAB står for Digital Audi Broadcasting). Jeg viste ikke direkte hvilken dab-radio jeg ville ha når jeg søkte om å bli ambassadør, så det var helt fantastisk og få en som hadde flott design som passet til soveromme mitt. 

Jeg smilte fra øre til øre når jeg så hva som var i esken når jeg åpnet den etter og ha signert med underskriften min på skjermen som jeg ble servert av postmannen. Jeg hadde nemlig ikke noe OK radio fra før unntak fra den som befinner seg i bilen, og DAB hadde jeg ikke i det hele tatt. Det følgte selvfølgelig med bruksanvisning så det var supert enkelt å komme igang og fikse den, fikk også koblet opp bluetooth signalet fra mac'en til DAB-RADIO'EN så jeg kunne høre musikk fra itunes og det er bare perfekt!

FM-båndet stenger en gang i 2017, og dermed tvinger ny teknologi seg fram. Vi radiolyttere, enten det er i hus eller bil, må over til DAB. FM-nettet er som dere vet snart fullt, mens DAB har plass til flere kanaler. Det som er så supert med DAB, er at radioen søker opp kanaler helt automatisk når man slår den på for første gang. Dermed har man altså stilt inn en drøss med kanaler bare ved å trykke på på-knappen. Nå gleder jeg meg veldig til å bruke radioen litt i hverdagen, og så kommer jeg tilbake med en oppdatering om en liten stund på hvordan jeg synes en er. Så er det noen av dere som har tips til hva jeg kan høre på? Jeg hører bare egentlig på NRK P3 og jeg elsker denne kanalen spesielt vis jeg glemmer ipoden hjemme så redder den kanalen kjøreturen min.

HVA SYNS DERE OM DAB-RADIOEN?

// sponset produkt fra LikenShare

FRYDAZE

 • 19.12.2013 kl. 15:42

Sist uke fikk jeg en pakke i postkassen, og den innhold et mobildeksel fra frydaze. For jeg hadde vært så ekstremt heldig å få være ambassadør for frydaze gjennom LikenShare, og fikk velge "design og modell" selv - som jeg er utrolig fornøyd med! Men jeg var ikke alene om å bli ambassadør for Frydaze, jeg var en av hundre personer som ble tatt ut til å være ambassadør, men så BRAA!

(BILDE KOMMER)

Om Frydaze telefondeksler 

 • Kompatibel med Iphone 5, inkl. alle knappene!!!
   
 • Enkel snap-on på telefonen med en superglossy finish.
   
 • Slitesterkt, hard skall i polykarbonat. 
   
 • Bildet er trykket side-til-side, helt ut til kanten - selv på runde hjørner. ( Og ikke bare på den flate delen av baksiden).
   
 • Bestill akkurat det designet du ønsker, og det blir profesjonelt påført av Frydaze unike printerløsning. 

  

Revolution

 • 11.12.2013 kl. 20:36

Den 16. Desember er det premiere på TVNorges nye serie Revolution. Serien er laget av stjerneprodusenten JJ Abrams, som blant annet ga oss LOST på TVNorge. Serien har vært en gedigen suksess i USA, og er den mest sette nye serien i sesongen 2012-2013. Dette lover virkelig bra dere! Hvem skal se denne heftige serien når den begynner? 

Med i serien finner dere en hel haug med spennende skuespillere som J D Padro (som er kjent fra The Twilight Saga: Breaking Dawn ? Part 2), Giancarlo Esposito (Gus fra Breaking Bad) og Elizabeth Mitchell (LOST), en spennende storyline og kjente folk bak kamera har serien potensiale til å bli en av de mest populære seriene også her i Norge!

// samarbeid med bloggerfy

Magic Style Brush

 • 26.11.2013 kl. 11:13

Sist uke fikk jeg hentelapp i postkassen, og hentet den på Mandag og pakken inneholdt denne varmluftsbørsten fra OBH Nordica. Jeg var så heldig å være en av de 150 som ble valgt ut til å være ambassadør for OBH Nordica. I samme pakke følgte også disse Björn Axén hårproduktene = Björn Axén Smoothing Cream & Björn Axén Fixing Hairspray. Med denne børsten kan du lage volum ved røttene, glatte håret, få innover og/eller utover bøyde tupper og krøller. Du bruker Magic Style Brush i tørt hår som er fri for floker. Husk å bruke et godt varmebeskyttende produkt før du bruker denne. Jeg skal teste ut denne her og skal da også bruke produktene som jeg fikk tilsendt sammen med Magic Style Brush. Har du testet produktene før?
Du får Magic Style brush i tre forskjellige størrelser ? 30mm, 38mm og 45mm. Jeg har den i 45mm og syns den har en grei størrelse til min lengde. Den har også 2 innstillinger lav varme og høyvarme med ioniseringsfunksjon som gir glans og fjerner statisk hår. Ledningen er 2,8m og har roterende ledningsfeste slik at det er enklere å snurre børsten. På selve børstehodet er det også noen harde tagger som tar tak i håret slik som en kam ? Det vil også kamme ut floker slik at du får en glattere finish på håret. Rundbørstens overflate har en keramisk Turmaline belegg som sliter mindre på håret og gir ekstra glans.

Jeg syns denne børsten gjør jobben mye raskere, det er mindre styr og mye enklere å bruke denne. Med litt øving kan du også få samme resultat som hos frisøren ved hjelp av Magic Style Brush!

 

// samarbeid med LikenShare

Colgate® ProClinical A1500-tester

 • 04.05.2013 kl. 10:33

Likenshare valgte meg til å teste ut Colgate® ProClinical A1500  til en verdi av 1599,- som da også er en av colgates toppmodeller. 
Tannbørsten tilpasser seg automatisk de ulike områdene i tannhulen ved hjelp av unik sensorteknologi. Dette er den eneste tannbørsten med intelligente sensorer som automatisk tilpasser hastighet og børsteretning for en optimal* rengjøring. Oppnå en annerledes rengjøring og pleie for tenner og tannkjøtt. Jeg er storfornøyd med produktet, og jeg elsker denne tannkosten, og selvfølgelig så har jeg alltid ønsket meg elektrisk tannbørste! Jeg mener denne er og anbefale, så hvorfor ikke prøve den du også? Vil du bli medlem av Likenshare?

 

"Shredded Wheat"

 • 02.05.2013 kl. 19:44

Husker dere jeg fortalte at jeg var medlem på en side som heter Like and share? En side der jeg, og alle andre som ønsker det, får muligheten til å teste ut produkter helt gratis. For ikke så lenge siden fikk jeg muligheten til å prøve den nye nye frokostblanding som heter "Shredded Wheat". En frokostblanding med røde bær: Bringebær, Jordbær & Tranebær, som ser svært fristendes ut akkurat nå, pakket inn i fullkornsputer. Jeg blir som regel alltid lei en frokostblanding etter kort tid. Men denne var noe for seg selv. Namnamnam.

Jeg liker best denne frokostblandingen blandet med melk og sukker på :-) 

Lyst å bli medlem av Likenshare?

 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no