"Krype over Herøy Brua" + "DU tuter Vi super"

 • 01.06.2012 kl. 09:16

Fant ut at jeg hadde glemt og poste en russeknute, her på bloggen og siden jeg har delt alle russeknutene mine med bloggen tenker jeg og dele de siste med dere også! 

 

 "Krype over Herøy Brua" "Sitt i ei rundkjøring med en plakat DU tuter VI super"TUSEN TAKK FOR EN HÆRLIG RUSSETID FOLKENS! 

Fullførte russeknuter 2012

 • 21.05.2012 kl. 10:27

"Krype over Herøy brua"

"Spise 6 bamse mums på under 60 sek".

"Gå med russe buksen hver dag fra 1 - 17 mai".

"Gå med en annen russ i band, en hel skoledag".

"Spandere is på en hel barnehage avdeling".

"Sitte under pulten en hel skoletime".

"Fiske i et kumlokk i 15 minutter".

"Gå inn ut med russe buksa 2. mai i en hel skoledag".

"Sitte med fingeren i øret en hel skoletime".

Få minst 10 lærara til å signere russe buksen".

"Vær på skolen hver dag i russetida".

"Puss det hvite på overgangsfeltet i 10 min med en tannbørste".

"Ikke-vold hele russetiden".

"Spis et halvt russekort".

Sitt i en rundkjøring med en plakat "DU tuter JEG super"".

"Drikk en slush på 2 minutter (120 sek)".

"Holde seg edru i hele russetiden".

"Ha kjæreste hele russetiden".

"Fyll bensin for 50 kroner og betale med 1 kronere".

Om du var russ 2012, hvilke russeknuter gjorde du? Har du noen som ligner på disse?

17.05.2012

 • 17.05.2012 kl. 19:23

Hipp Hipp Hurra for 17 mai, Norges Nasjonaldag! Gratulere med dagen alle mine fantastiske & fine lesere! Hvordan er været hos deg?

Været her har vært veldig dårlig men vi har jo feiret en skikkelig 17. mai med folketog, har vært sammen med bestis Lene idag!

"Sitte med fingeren i øret en hel skoletime"

 • 07.05.2012 kl. 13:11

"Sitte med fingeren i øret en hel skoletime" (russeknute nr. 46)


Det var selvfølgelig litt vanskelig og høre va læreren sa i skoletimen, men det fikk jo bare gå, russeknuten skulle gjennomføres uansett hva, det var jo litt gøy da  ... læreren lurte sikkert på hva vi holdt på med for hun bare smilte og såg bort på oss, men heldigvis var dette bare i en skoletime .. Hånden til meg og Lene sovnet midt i skoletimen, det var jo egentlig som var ekkelt.

"Spise 6 bamse mums på under 60 sekund"

 • 06.05.2012 kl. 18:14

"Spise 6 bamse mums på under 60 sekund" (russeknute nr. 4)

For min del var dette den værste russeknuten jeg noen gang har tatt, jeg liker ikke bamsemums og kommer heller aldri til å gjøre det, så det var jo en enkelt for de andre tre som liker bamsemums eller har spist det før i andre sammenhenger, men jeg har alltid hatt dårlige minner av bamsemums, men jeg fikk det jo heldigvis ned på under 60 sekund.

"Spis et halvt russekort"

 • 05.05.2012 kl. 15:04

"Spis et halvt russekort" (russeknute nr. 77)

Det er det værste jeg har spist, selvfølgelig ikke for uvant siden jeg spiste et halvt russekort i 2009 også, hehe!

"Puss det hvite på overgangsfeltet i 10 min .... "

 • 04.05.2012 kl. 09:05

"Puss det hvite på overgangsfeltet i 10 minutter med en tannbørste" (russeknute nr. 57)


"Fiske i et kumlokk i 15 minutter"

 • 03.05.2012 kl. 22:58

Jeg, Lene, Knut-Olav og Henrik var på fisketur i fosnavåg sentrum, det er faktisk de morsomte 15 minuttene jeg har vært borti, selvfølgelig det som gjorde det hele morsomt var at Henrik tok jo helt av! Henrik levde seg fullstendig inni dette, angrer litt på at vi ikke filmet dette siden han tok fullstendig av, som han sa er jeg på fisketur så er jeg på fisketur! Så alle rundt fikk en latter.

  " Fiske i et kumlokk i 15 minutter" (russeknute nr. 39)

Vaktmesteren, gunnnis, extra og Mr. Playboy!
"Drikk en slush på 2 minutter (120 sek)"

 • 02.05.2012 kl. 21:15

Etter skolen så samlet vi oss "en liten gjeng" med russ, og gjorde enkelte russeknuter som vi mente passet å gjøre idag. Det er vel og merke den værste russeknuten jeg noen gang har tatt .... HJERNEFRYS! Gla vi bare gjør knutene en gang.

"Drikke en slush på 2 minutter (120sek)" (russeknute nr. 82)

HJERNEFRYS!

"Gå inn ut med russebuksa 2. mai i en hel skoledag"

 • 02.05.2012 kl. 19:56

På skolen i dag så tok jeg og Lene en russeknute "Gå inn ut med russebuksa 2. mai i en hel skoledag", og den var det faktisk kanskje 4 personer til sammen som tok den russeknuten. Men det var faktisk utrolig morsomt og gå inn ut med russebuksa :-)

 "Gå inn ut med russe buksa 2. mai i en hel skoledag" (russeknute nr. 41)

Vet ikke med dere, men jeg syns det er utrolig gøøy å gjøre russeknuter sammen med verdens hærligeste venninne! :-)

"Fyll bensin for 50 kr, og betal med 1 kronara"

 • 29.04.2012 kl. 20:39

Før russedåpen på torsdag tok vi vår første russeknute. Denne gangen var det meg, broren min og Henrik, vi måtte fylle bensin uansett på bilen som vi kjørte til russedåpen så vi tok 3 fluer i en smekk og fylte bensin på bilen 3 ganger for også betale bensinen med 1kr. Stakkars mamma som var på jobb, hun fikk hele butikken full av russer fra HERØY VGS etter at vi dro derfra.

"Fyll bensin for 50 kroner, og betale med 1 kronara (russeknute nr. 113) 
"Gå med en annen russ i band en hel skoledag"

 • 28.04.2012 kl. 20:52

Skoledagen på Fredag gikk bestevenninna mi, Lene rundt meg i hundebånd, som også er en av russeknutene vi har bestemt oss for og gjennomføre, det er jo så utrolig gøy å dumme seg litt mer ut enn hva en gjør til vanlig, ikke sant? Ikke at en har en grunn til og dumme seg ut, men du er jo russ kanskje 1 eller 2 ganger i ditt liv (si 3 da .. vi du teller med rosaruss i barnehagen). Mitt tilfelle er det 2 siden jeg har vært både svartruss og  rødruss. Forresten så har vi 1 svartruss på hvor skole :-)

"Gå med en annen russ i band en hel skoledag" (russeknute nr. 13)

"gunnnis og extra"

 

"Sitte under pulten en hel skoletime"

 • 27.04.2012 kl. 13:09

De aller fleste russeknutene jeg skal delta på kommer jeg til å dele med dere her på bloggen, utrolig gøy å se tilbake på all "faenskapen" som blir gjort i russetiden. Dermed blir det flere innlegg om dagen, dessuten så er det utrolig gøy og sosialt med de andre i klassen, jeg er da så utrolig heldig å gå i verdens beste klasse, 3PB. Så mange av russeknutene som blir gjort - gjør vi sammen i klasserommet! Både morsomt og sosialt (sosial samvær). Jeg har også verdens herligste venninner i klassen min og det gjør så mye gøyere og være russ (for dere som ikke vet .. jeg var svartruss i 2009/2010. (tror jeg det var....)

  "Sitte under pulten en hel skoletime" (russeknute nr. 32)

 

Starten på russefeiringen!

 • 27.04.2012 kl. 12:27

Beklager veldig for at det ikke ble oppdatering på bloggen i går, når jeg var hjemme fra skolen gikk det til og gjøre seg klar til en awsome russefering med alle mine kjære medruss og klassekamerater. Kvelden i går var en stor SUKSESS! Hadde det jo helt fantastisk på russedåpen, og vi alle ble døpt og alle fikk russenavn. Feiring var helt ekstrem, og dette er nok en russedåp jeg aldri kommer til og glemme. Var også noen blogglesere som kom bort til meg, utrolig koselig! Forresten dere fikk ikke russekort.


Herøyruss: Rebekka og Hanne, Ulsteinruss: Thea, Marthe Sofie og Janett.Gleder meg virkelig til fortsette en fantastisk russefering sammen med verdens hærliiiigeste HERØY VGS!

temadag: karneval

 • 09.02.2012 kl. 18:25

Dagen på skolen har vært svært rolig, startet først opp med og vite at vi ikke skulle få lærer, egentlig er det svært irriterende. Men vi fikk jo lærer tilslutt og norsk undervisningen endte veldig bra. Og siden jeg er russ så hadde vi også en liten temadag på skolen og temaet for dagen var; karneval .. det fører også til hvorfor jeg har dagens kladsel som Minni Mus kostyme.

Hvordan har din skoledag vært?

temadag; hippie

 • 27.01.2012 kl. 17:23

Hadde også temadag med russen i dag som jeg skrev i kveldsinnlegget i går. Dagens tema var hippie (flowerpower og farger). Alle sammen hadde utrolig stilig klessnad, selvfølgelig var det ikke alle som var med på denne temadagen. Faktisk litt mindre folk enn på de andre temadagene. Men utrolig koselig var det selvom ikke alle var med. Kan ikke alltid regne med det.


en form for dagens antrekk? (ikke noe jeg ville gått med til vanlig, iallefall)temadag; yrke

 • 02.12.2011 kl. 15:41

Freeeedag! Denne dagen har jeg ventet lenge på. I helga har jeg jobbhelg, så har fri denne fantastiske kvelden! Likerr. Skal og rett og slett bare kose meg. Superdeilig! Jeg skal også prøve å få jobbet litt på bloggfronten, med nye innlegg.

På skolen i dag hadde vi en ny temadag for russen på skolen, og temaet var YRKE! Jeg valgte og være servitør. 
Siden jeg er servitør på deltid når jeg ikke er på skolen, så funkert det jo supert og være servitør under YRKE idag!:-)HVORDAN HAR DIN SKOLEDAG VÆRT?

Temadag; jenter som gutter , og gutter som jenter!

 • 11.11.2011 kl. 15:10

Kategorien "russetid" kommer til og følge meg gjennom hele dette året, siden jeg går allmenn påbygging, vg3 er jeg Russ på skolen min sammen med flere hærlige andre medelever (vg2 også). Bestevenninne mine er også russ dette året, det blir knall!

I dag hadde russestyret planlagt "temadag" for alle russene på Herøy Videregående Skole, sykt! Jentene skulle kle seg ut som gutter og da vet jo alle hva guttene skulle kle seg ut som eller? Dagen derimot har vært AWSOME! Bilder ble tatt, minner ♥

Mona og Hilde var helt synkroniserte ( fredagsmat : pizza fra kantina)


Malin hadde skikkelig lyst på bloggen ^^ ..


två söta pojkar :-) (fotograf : Hilde Amalie)

Er du russ, har dere temadager på skolen?

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no