ONE DAY IN DUBLIN

  • 15.12.2016 kl. 22:34

Hei og god kveld, kjære dere! Da var vi tilbake igjen på hotellet etter en fantastisk dag her i fantastiske Dublin. Værgudene var på vår side denne torsdagen og vi fikk oppleve Dublin uten en eneste regndråpe. Å kunne være turister i ukjent by var ikke såååååå vanskelig som jeg egentlig hadde forestilt meg, og det gikk bedre enn forventet.  Fy så fint vi har hatt det til nå og dessverre tar dette eventyret snart slutt. Uansett hvor deilig det er å reise på tur, er det enda bedre å komme hjem til det kjente og kjære 🎄☺️

 
"Love Locks" on the Ha´Penny Brigde in Dublin ❤️

HVORDAN HAR DAGEN DERES VÆRT ?

VI SKAL TIL DUBLIN

  • 26.10.2016 kl. 20:22

Gratulere med dagen til verdens beste lillesøster for idag fyller du 20 år! Du kan finn frem den lilla kofferten din, og starte på pakkingen - for du skal få oppleve Dublin med meg! Vi skal bo på et leilighetshotell de dagene vi er i Dublin. Vi skal bo på Staycity Serviced Apartments Millennium Walk som ligger i sentrum av Dublin, og her skal vi kose oss og oppleve Dublin på sitt beste 😉

Denne bursdagsgaven er og blir utenom det normale, og det har vært en fryd å planlegge denne turen for deg som en gave fra hele familien. Jeg håper du får en fantastisk opplevelse av Dublin, og at denne turen blir en evig minne sammen med oss!

GRATULERE MED DAGEN, HANNE! 
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

BORTE BRA - HJEMME BEST!

  • 08.07.2015 kl. 22:47

Hei! Har virkelig hatt noen fantastiske dager på Gloppen Camping, og jeg skal selvfølgelig tilbake uten tvil. Men jeg kan bare virkelig ikke beskrive hvor godt det var å komme hjem til egen seng! Men dager på campingen har vært helt uforglemmelige og har hatt både fine og late dager der. Leiligheten vi bodde på var liten og søt. Var egentlig mer perfekt som leilighet for en student. 

  

Vi hadde leid leiligheten fra Mandag til Onsdag, og det var bare helt idyllisk, selv hvor mye jeg nå gleder meg til å reise på ferie sammen med familien også! Det å være borte fra hjemme på tur, er virkelig ikke noe problem! Jeg virkelig elsker å reise på tur. 

 

Her er litt bilder fra en av turen vi tok rundt omkring i Gloppen. Vi dro blant annet til Nordfjord folkemuseum for å se og høre om hvordan det var her på 1700-1900 tallet. Siste kvelden i Gloppen dro vi på Pizzeria Mona Lisa, for å spise mat og desserten tok vi på Hotell Gloppen. Jeg spiste blant annet sjokoladeostekake med peanøtter, karamell og ripssaus. Den smakte helt himmelsk!

 

Jeg har hatt det så utrolig deilig på tur, så det å dele turen min for dere, er virkelig ikke noe problem! Jeg gleder meg allerede til neste tur, som ikke er lenge til. Innen den tiden har jeg en god del med blogging. Nå skal jeg finne sengen! GodNatt, dere! 

A FAIRYTALE I HOPE NEVER ENDS. . .

  • 29.07.2014 kl. 14:27

Nå hadde jeg egenlig tenkt å skrive et innlegg om hva jeg opplevde sammen med familien dag for dag - men det hadde blitt alt for mye å lese, men som jeg skrev i innlegget under om at det var kjempe trist å reise fra paradise i Side, og minst alle minnene jeg har fått der og folkene jeg ble kjent med. Jeg trodde aldri jeg skulle bli så glad i stedet at jeg egentlig ikke hadde lyst å reise hjem til Norge, men der tok jeg feil - jeg fikk slappet skikkelig av og det føltes på hele kroppen. Jeg fant paradise mitt og jeg vil reise tilbake igjen ♥ 

Var der bare i en uke, men det føltes ut som jeg var der mye lengre, og jeg fikk både oppleve Side og Manavgat, og samt fikk jeg slappet av ved bassenget for å pleie brunfargen. Spiste god mat på resturangen hver eneste kveld og maten skuffet heller ikke, selv servicen vi fikk fra servitørene kunne ikke vært stort bedre, og om jeg kunne gitt alle sammen en stor klapp på skulderene


Hadde noen fantastiske dager ved bassengkanten og bare slappet skikkelig av. Hadde noen mindre utflukter rundt i nærområdet. På kveldene ble det å ta seg en tur rundt i sentrum før det var middag på resturangen på hotellet, og det som var positivt var at butikkene i sentrum var åpent fra 09:00-24:00, så om en ville ligge å sole seg ved bassengkanten på dagen hadde du tid senere. 

neste innlegg kommer senere!

HJEMME

  • 26.07.2014 kl. 17:07

Å forlate paradiset i Side var selvfølgelig ubeskrivelig trist. Jeg har fått så mange minner, minner jeg kommer til å huske livet ut. Denne reisen har vært verdens beste opplevelse. Savner temperaturen og miljøet. De neste innleggene fremover blir det bare snakk om Side. Innkjøpsvideo er tydeligvis et VELDIG stort ønske. Dere har sikkert også flere spørsmål fra og om ferien min? Videoblogg med klipp fra reisen skal jeg også prøve å få til. Høres det greit ut? Spørsmålsrunde kommer ut om noen dager.

NÅ ER JEG HJEMME! Etter tilsammen 3 timer og 50 minutter med fly var jeg endelig hjemme i Norge, men vi overnattet på Comfort Hotel Runway i natt og var hjemme 8 timer senere! Er så glad i familien ♥ I Herøy så er det nesten lik temperatur her som det var i Side, men dessverre virker det ikke slik. Det er skikkelig godt å være hjemme etter en uke i varmere strøk. Klar for "sommeridyll" i Norge! Slappe av sammen med familie og venner. Bruke sommerferien godt + jobbe en god del. Det har så vitt begynt.HVORDAN HAR UKEN DERES VÆRT?

FLYPLASSEN

  • 18.07.2014 kl. 19:39

Heisann dere! Lite blogging idag, så det skjer veldig lite her med meg! Har kjørt bil i hele dag så er veldig sliten men har spist et kjempe godt måltid på flyplassen. Håper dere får en fin kveld! Snakkes! xoxo

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no