9 JULEKJOLER

  • 08.12.2015 kl. 14:20

Jeg har allerede funnet mitt jule og nyttårskjole, og tenkte jeg skulle dele disse 9 kjolene som en kan bruke både til jul og nyttår. Julekjolen min får dere se på selveste julaften siden jeg ikke har en anledning til å bruke den før julaften. Disse kjolene har jeg hentet fra Nelly siden jeg har valgt å kjøpe kjolene min der i år også. Mine favoritter av disse som jeg har linket er nr. 3, 4 & 5 ♥

  

1. Velvet Sequin Open Back 2. Sparkle Flare Dress 3. Sequin Bodycon Dress

 

  

4. Velour Wrap Front Bodycon Dress 5. Lace Chiffon Mini Dress 6. Sequin Skater Dress

 

7. L/S Low Back Skater Dress 8. Skater Sequin Mesh Dress 9. Sequin Pocket Gown

 

HAR DERE NOEN FAVORITTER? HAR DU FUNNET JULEKJOLEN DIN?

JAKKENE FRA NELLY

  • 17.09.2015 kl. 13:54

Vi har kommet i midten av SEPTEMBER og det starter å bli kaldere for hver eneste dag (spesielt tidlig på morgen), uansett hvor deilig og varm temperaturen er på dagtid, så vet jeg selv at en dag er ikke den sommervarmen der lengre og da kan jeg vel si at kulden kommer å tar meg og jeg blir syk, noe som aldri slår feil hver eneste høst og vinter. Jeg er kanskje ikke alene om dette? 

Dette året som alle andre år har Nelly har fått inn sinnsykt mange fine høst og vinterjakker. Det er alltid godt med en god og varm jakke i kulden, og nå har Nelly flere tilbud som en kan benytte seg av, har dere forresten fått med dere at Nelly har hatt sko uke denne uken? Løp og Kjøp sier jeg bare - de har så mange produkter som jeg gjerne kunne klikket hjem i posten. Nelly er her ❤

  
 
 

Nr. 1 får du kjøpt her Nr. 2 får du kjøpt her Nr. 3 får du kjøpt her Nr. 4 får du kjøpt her 

HAR DU FUNNET NOEN FAVORITT HØST/VINTERJAKKE I ÅR?

DEN PERFEKTE KJOLEN?

  • 22.12.2014 kl. 12:39

Har du funnet den perfekte julekjolen som du vil bruke på julaften eller den perfekte kjolen som du kan bruke på nyttårsaften? Under her ser dere to tips fra meg, min ærlige mening er at jeg syns kjolen med litt glitter er så fin, men kanskje det er fordi jeg har den i min egen garderobe? Men det er alltid like greit å ha en enkel sort kjole også liggende på lur, noe som jeg alltid har. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER1. HER 2. HER 3. HER

 

HVILKE KJOLE LIKTE DU BEST? 

MY MAKEUP LOOK

  • 22.07.2014 kl. 12:42

De siste ukene har det vært mange spørsmål om hvordan jeg sminker meg og hvilke produkter jeg bruker. og de håper jeg på å besvare i dette innlegget. Det er ikke akkurat noe hokus pokus men jeg kan selvfølgelig dele mine favorittprodukter med dere!!!Jeg er opptatt av at huden skal se mest mulig naturlig ut. Flere år har jeg vært fast bruker av BareMinerals. Jeg har ikke behov for så mye dekkevne (bankibordet) og liker at mineralpudderet på en måte smelter inn i huden istedenfor å legge seg som en maske. Før jeg starter med å påføre all sminken, bruker jeg alltid rensemiddel fra Exuviance hvor jeg bruker rensekrem, toning og dag/natt krem. Så har jeg på primer fra BareMinerals, her! Da blir huden matt og fin, samtidig som at sminken holder seg gjennom hele dagen. . Jeg påfører også en concealer rundt øynene som skjuler mørke ringer rundt øynene og jeg får et mer naturlig utseende, her! Jeg påfører mineralpuddet "fairy light" og bruker sirkelbevegelser for å påføre det lett i ansiktet,  her! Når jeg skal påføre solpudderet "faux tan" for å få litt extra glød, her. Jeg spesielt får en utrolig varm og fin farge som gjør at jeg får en nydelig farge i ansiktet uten at det blir alt for mye, og da repeterer jeg sirkelbevegelsen med kosten. 

Nesten helt ferdig med påføring av sminkeprodukter og det eneste som gjenstår er maskara og eyeliner. Det er faktisk ikke alltid jeg bruker mascara fordi jeg synes at jeg er like "fin" uten, men noen ganger er det gøy å føle seg litt ekstra fresh med et mer våkent blikk. Jeg bruker en mascara fra merket NYX DOLL EYE og jeg bruker eyeliner fra Isadora. 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no