MITT 2016 - DEL II

 • 31.12.2016 kl. 15:56

JULI
Denne måneden startet med lite oppdatering på bloggen fra min side, og det resulterte at jeg ikke brukte speilrefleksen den første delen av måneden. Vi gikk rett og slett å bare trippet på å skulle få ta over vår første leilighet i midten av Juli. Jeg og kjæresten 1 års dagen vår sammen med overtakelse av nøkkelen til leiligheten. Vi handlet inn det viktigste av hvitevarer som vi trengte, og fikk tak i det meste selv med leveringsfrist etter at vi kom hjem fra sommerferie med foreldrene mine. Vi nøt noen late dager med bassengkanten på ferieparadiset i Tyrkia, og jeg fikk vise kjæresten hvor vi brukte å være på ferie.

  

AUGUST
Vi startet denne måneden med å ta en roadtrip til Rosenes by, Molde - hvor det er flere år siden (tror jeg var 15 år). Vi fikk sett oss litt rundt, før vi reiste tilbake til Ålesund for litt shopping av nødvendige husholdningsartikler som både vaskepulver, vaskemiddel og oppvasktabletter på RUSTA! Allerede 3 august fikk vi leveranse på tørketrommel og vaskemaskin, og både foreldrene mine og svigerfar kom for å hjelpe til med installasjon av denne. Jeg var også ganske sporty denne måneden, og ble ofte med Karianne på tur rundt i nabolaget. Dagen etterpå var vi på fisketur i Austefjorden sammen med svigerforeldrene mine, og selv uten fiskelykke. Vi laget også vårt første hjemmelagde måltid, ettersom vi tidligere hadde vært både på middag hos mine foreldre og svigerforeldrene. Vi hadde også besøk av vennepar av kjæresten denne måneden, og det var koselig - der av igjen at jeg gleder meg til en repeat. Vi arrangerte også familieselskap i slutten av måneden for svigermor etter som hun fylte år denne måneden, og det ble en overraskelsesfest  for henne. Dagen etterpå hadde vi innflytningsfest i leiligheten der vi inviterte nær familie og nære venner. 

SEPTEMBER
Dette ble en rolig start på denne måneden også, der jeg tok meg flere dager med bloggfri. Der jeg startet midten av måneden med en tur til Kalsethola sammen med Karianne. I slutten av måneden startet kjæresten på arbeid igjen og jeg ble mye hjemme alene på dagtid, og som den morgenfuglen jeg er, klarte jeg ikke gå å legge meg igjen selvom kjæresten dro ut av døren allerede kl. 07.00. Vi inviterte også både foreldrene mine og svigerforeldrene over på kveldsmat siste dagen denne måneden. 

  

OKTOBER 
Denne måneden er min favoritt måned, og kanskje ikke bare fordi jeg har bursdag? Jeg elsker bursdager og spesielt min egen, ettersom det er en dag som handler om bare meg og hva jeg ønsker å bruke akkurat denne dagen til. I år valgte jeg og samle hele gjengen på bursdagsfeiring hjemme i leiligheten vår, og jeg tenker at vi skal prøve å ha det til en tradisjon og invitere hjem på familieselskaper. Søsteren min hadde bursdag i slutten av oktober, og fekk servert den beste gaven en jente kan ønske seg, og det var nemlig en flyreise til Dublin. 

  

NOVEMBER
Jeg startet denne måneden med å fortelle om hvilke planer jeg hadde for denne måneden, og jeg fant ut at strikking var ganske gøy samtidig som jeg såg flere sesonger med The Vampire Daries! Jeg laget også Video: Apartment Tour, og vi feiret med en romantisk kveld at vi hadde vært forlovet i 1 år, og vi avsluttet november måned med juleverksted sammen med alle de fine niesene og nevøene våre som blir en staslig tradisjon fremover, ettersom også de voksne hadde det like gøy som barna. 

  

DESEMBER
Jeg startet denne måneden med å prøve å gjennomføre en julekalender, som ikke gikk som forventet. Det var lite påmeldte - og jeg må si at jeg ikke tror det blir flere julekalendere på bloggen videre. Jeg skrev om mine juletradisjoner og at jeg føyet til kjærestens juletradisjoner på bloggen. Jeg skrev også om mine 9 julefilm favoritter, og om turen vår til Dublin sammen med lillesøster der vi opplevde mye på den korte perioden vi befant oss der. Dette året feiret jeg jul for første gang borte fra barndomshjemmet og feiringen var hjemme hos svigers på julaften. Nyttårsfeiring ble hjemme hos mine foreldre der vi var en gjeng på totalt 7 stk. En fin kveld for å avslutte 2016, og en fin måte å starte året 2017. 

  


HVORDAN HAR ÅRET DERES VÆRT? 

 

LATELY ON SNAPCHAT

 • 31.12.2016 kl. 13:05

Åh, Snapchat synes jeg er SÅ GØY! Spesielt alle disse forskjellige filtrene. Her har dere noen bilder fra Snapchat den siste tiden her, og disse bildene måtte jeg virkelig bare legge ut her på bloggen. Snapchat har så mange nye oppdateringer foran seg, så jeg gleder meg virkelig til å se utviklingen fremover. Jeg bruker appen daglig og det går ikke en dag uten at jeg sender bilder til alle vennene mine. En fin måte å ha holde kontakten med venner du sjeldent ser og snakker med - ettersom en bor på tvers av landet. 

  
    
  

HVA HETER DU PÅ SNAPCHAT? 

MITT 2016 - DEL I

 • 30.12.2016 kl. 13:21

JANUAR 
Jeg startet året sammen med kjæresten og hans familie, og der vi et forsøk prøvde å være sporty i starten av det nye året. Her var planen allerede at alt av sosiale medier skulle brukes ( Instagram, Snapchat og Blogg ). Jeg noterte meg også ned noen punkter om hvilke mål jeg hadde for denne måneden, og ettersom søsteren også fikk meg på tanken om å lage videoblogg om den som gikk rundt på internett om The Jelly Bean Challenge og som er en Challenge jeg ikke kommer til å prøve å ta igjen noen sinne. Allerede 6 Januar var jeg tilbake på skolebenken, etter en lang og deilig juleferie. Jeg og kjæresten var også veldig flinke til å lage god mat til familiene, ettersom vi hadde god nok fantasi og brukte ofte siden til matprat på å lage gode måltider i hele Januar ☺️

  

FEBRUAR
Februar ble en rolig måned for både meg og kjæresten. Vi startet hele måneden med at vi var på komikershow med Ørjan Burøe og Ole Soo på Studenthuset Rokken, og selvfølgelig ble det med romantisk middags date på Rosabella i Ørsta etter showet. Bloggen fylte forresten og 7 år dette året og det måtte feires med ballonger. Kroppen valgte også å takke for seg og jeg ble sengeliggende i over 1 uke, så da fikk jeg kjenne på følelsen hvordan det var å være skikkelig syk og ble sykemeldt fra både skole og jobb. 

  

MARS
Denne måneden skjedde det mye, og vi startet måneden med å dra på Ravi konsert i Fosnavåg. I midten av måneden reiste jeg på studietur med klassen i BLUFMM, og destinasjonen var Danmark. Jeg har ikke vært i Danmark tidligere, så dette var stas. Jeg fikk oppleve mye på den ene uken jeg befant meg i Danmark og jeg kan si at jeg ble desidert blakk på disse dagene. Jeg fikk også oppleve Strøget i Danmark for første gang, og vi avsluttet hele studieturen på TGI Fridays som et felles måltid sammen med hele klassen. Jeg fikk også oppleve på flyreisen hjem hvordan det var å bli sittende i uten å vite noe siden flyet var forsinket. Rett over helgen dro jeg og kjæresten på en aldri så liten påskeferie på Hotell Alexandra i Loen, og hadde oss noen fine dager der sammen før vi inviterte hele familien på middag i Stryn. 

  

APRIL
Denne måneden var ekstremt stille, og det var lite som skjedde. Bortsett fra at i slutten av måneden var i konfirmasjon til niesen vår, som hadde konfirmasjonsdag og vi fikk feire dagen sammen med henne og hele familien. Det var en fantastisk dag, og mange flotte bilder ble tatt av henne. 

MAI
Startet med at jeg og kjæresten reiste til Spania, ettersom vi skulle bo i leiligheten til svigerforeldrene mine. Vi hadde en fin uke der nede med mange gjøremål og det ble dessverre mer regn på oss denne uken vi var der nede enn solskinn, hadde muligens to ettermiddager der vi fikk sol og 30 grader, så vi fikk litt basis farge på kroppen. I slutten av måneden ble det holdt avslutningseremoni for avgangsstudentene ved barnehagelærerutdanningen ved Høgskolen i Volda, og jeg var en av disse - vi fikk diplom og det er vennskap som lever lenge her sammen med oss. Vi avsluttet siste dagen i måneden ved å gå på fjellet. 

  

JUNI
Her startet jeg måneden med bloggfri etter noen dager med både skriftlig og muntlig eksamen for meg. Og jeg startet opp hele måneden med en tur på go-kart banen for første gang med fagforbundet Ung Herøy. Noen dager senere dro jeg på kino sammen med en fin gjeng og vi fikk med oss et helt halvt år som hadde premiere denne dagen, og ved innleid fotograf til filmen ble det tatt et fint bilde av meg og gjengen jeg gikk sammen med på kino. Ettersom både jeg og kjæresten også elsker grillmat, så var det virkelig ikke vanskelig å velge hvilke middag vi skulle kjøre når det solen og varmen meldte sin ankomst. Så kom den største nyheten av dem alle i slutten av måneden slo vi på stortrommen og kjøpte oss vår første leilighet. 

  


HVORDAN HAR DET FØRSTE HALV ÅRET DITT VÆRT ? 
MITT DEL II KOMMER STRAKS 
 

GOD JUL

 • 24.12.2016 kl. 15:24

🎄 JEG ØNSKER ALLE MINE FANTASTISKE LESERE GOD JUL! 🎄🎄 HVOR SKAL DERE FEIRE JUL I ÅR? 🎄

LILLE JULAFTEN

 • 23.12.2016 kl. 18:33

Jeg føler at de siste dagene har vart såå lenge! Muligens fordi jeg er så giret på at det snart er jul! Det kribler i hele kroppen her jeg sitter hjemme i sofaen. Denne uken har virkelig vært gode, selvom jeg føler at dagene er alt for lange! Tirsdag denne uken inviterte vi både familien min og foreldrene til kjæresten over på middag, hvor vi hadde en hyggelig tid sammen der vi byttet gaver og hadde det koselig i hverandres selskap.  Nå har vi kommet til svigerforeldrene mine, og det er vi skal tilbringe julen her borte. Det er stort for meg å feire julen borte i år, ettersom jeg har feiret jul hjemme hos mamma og pappa helt siden jeg ble født 🎄🎄 
Håper alle får en fin lille julaften, så snakkes vi senere! 

 

🎄🎄 JEG ØNSKER ALLE MINE LESERE EN GLEDELIG JUL 🎄🎄

HVOR SKAL DU FEIRE JUL I ÅR? 

UKEN SOM GIKK ..

 • 18.12.2016 kl. 14:42

UKENS HUMØR
Julestemning og reisefeber har vært på agenda hele denne uken, ettersom det nærmer seg jul og siden vi reise til Dublin denne uken. Vi hadde en helt fantastisk tur, spesielt den ene hele dagen i Dublin, var kjempe flott å få oppleve denne byen.

UKENS JULESTEMNING
Det må ha vært når vi gikk innom det fylte gatene med julemusikk og julepynt - greit at byen jeg kommer fra er pyntet til jul, men INGEN by hittil slår Dublin altså. Her virket det som de ikke gjorde annet enn å installere julepynt, og selv bilene dere var pyntet med både reinsdyr horn og nese på bilene, og det var søt altså. Julemusikken sto på i alle gatene, og det gikk ikke ann å ikke få julestemning i denne flotte byen. 

UKENS SPILLELISTE

Mi Julegave - Vassendgutane 
Da vet du at det er jul - Ylvis 
Under treet - Morgan Sulele 
Last Christmas - Cascada 

UKENS BILDE 

UKENS INNKJØP
Dressjakke med blomster og paljett-bukse fra Primark! Jeg som alltid går med ensfarget klær har nok gjort en motekupp denne vinteren, samtidig som jeg kjøpte meg paljett-bukse (noe som jeg har lyst på så lenge). 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
Det må være innlegget som handler om konkurransen "vinn en personlig almanakk" Det kan dere lese HER. Kanskje det er noen av dere som enda ikke har meldt dere på konkurransen enda? 

AKKURAT NÅ
Slapper jeg av på sofaen hjemme hos foreldrene mine etter endt arbeidshelg på Resturante Fosnavåg Brygge / Hotel Neptun for denne gangen. Skal om ikke så lenge reise hjem til Volda for nok en ny uke, men før jeg kan lande på sofaen hjemme i leiligheten skal vi en tur innom svigerforeldrene mine, ettersom vi ikke har sett dem siden før vi reiste til Dublin, og jeg har heller ikke vært hjemme i leiligheten siden tirsdagsmorgen. 

 

TAKK FOR EN FIN UKE ALLE SAMMEN <3 OG TAKK FOR ALLE KOMMENTARENE!
HÅPER DEN NESTEN UKEN BLIR LIKE FIN SOM DENNE! 

KONKURRANSE: GOODIEBAG

 • 18.12.2016 kl. 11:08


Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive "jeg er med" i kommentarfeltet. 
Større vinnersjanse? Legg igjen en kommentar på bilde på Instagram, som er HER

 

THE CHRISTMAS TAG

 • 18.12.2016 kl. 09:57

1. Gløgg eller kakao? 
Jeg har aldri vært stor fan av gløgg, og da velger jeg å heller si kakao. Jeg har smakt gløgg, og jeg klarer bare ikke smaken! 

2. Hva gleder du deg mest til med julen? 
Å være sammen med de jeg betyr mye for meg, og se gleden i øynene på de som får en julepresang - gleden er å gi ikke å få! 

3. Ekte eller plastikk juletre? 
Jeg har aldri hatt ekte juletre, så for min del er det plastikk som gjelder! Det gikk jeg selv til innkjøp av i år når jeg skulle kjøpe mitt egen juletre sammen med kjæresten. Jeg syns det egentlig er like greit, selvom lukten av et ekte juletre er en god lukt som minner om mye julen. 

4. Favoritt julesang? 
Desidert favorittsang (siden i fjor) er selvfølgelig Under treet med Morgan Sulele! Den gikk på repeat hele fjorårets, og det gjør den i år også. 

5. Hvilke lukter minner deg om julen? 
Klementiner er den beste lukten som minner meg om jul og pepperkaker! Samtidig så minner pinnekjøtt lukten meg på at det er jul når du kjenner lukten i hele huset gjerne flere søndager i desember, og på selve julekvelden. Jeg virker elsker lukten av pinnekjøtt og jeg gleder meg som et lite barn hver gang. 

6. Hva ønsker du deg til jul? 
Den er vanskelig ... jeg føler jeg har så mye, at jeg egentlig ikke trenger noe (spesielt til meg selv), så jeg velger heller å ønske meg praktiske ting som utstyr til kjøkken, interiør til hus og hjem, gavekort til forskjellige butikker, osv. 

7. Har du begynt å kjøpe julegaver / er du ferdig? 
Jeg mangler 2 julegaver, som jeg skal få fikset på mandag - og da gjenstår det bare å levere ut julegavene til alle som skal få julegave med oss i år.

8. Favoritt julefilm? 
Tre Nøtter til Askepott, den må jeg få med meg hver eneste juleaften ettersom det er en tradisjon for meg å kunne sitte hjemme i sofaen med julestrømpe og se både Tre Nøtter til Askepott og Reisen til Julestjernen. Dessverre må jeg endre litt på den tradisjonen i år, men da får jeg ta det igjen til neste år, er ikke være med det. 

9. Favoritt julegodteri? 
Det må være sjokoladen fra Lindor ' Lindt. Den selges i Norge, bare ved juletider samtidig som jeg er veldig glad i smågodt i julen. 

10. Kjøpe eller lage julekaker? 
Jeg kjøper aldri julekaker / julemenn på butikken! Så her går jeg får ekte vare og baker julekaker selv, og ved hjelp fra både mamma og svigermor. 

11. Favoritt julekaker? 
Brune pinner er en stor favoritt hos meg - ettersom mamma alltid lager dette til meg (på bestilling). 

12. Beste juleminne? 
Den var vanskelig, og det er for at jeg har så mange juleminner - så jeg klarer virkelig ramse opp et eneste favoritt juleminne! Men jeg kan si at det å feire jul sammen med både min familie og kjærestens familie er den beste julen for meg. 

13. Fargede julelys eller hvite? 
Jeg har vokst opp med både fargede og hvite juletrelys på juletre, så hjemme hos meg og kjæresten kjører vi begge deler i år, ettersom vi skal lage vår egen tradisjon sammen, og for meg er det viktig med fargede julelys - og slik jeg har forstått det har de i aldri brukt det hjemme hos dem, så da er det kanskje ikke så rart at det fort var et spørsmål rundt tema julelys når vi skulle gå til innkjøp av det. 

14. Ser du på noen julekalender på TV? 
I år ser jeg ikke på julekalender på TV! Jeg ser på Julekalender på DVD, ettersom de har sluttet å sende de gamle gode julekalendere som: Jul i Blåfjell, Jul på Månetoppen, Amalies Jul og Jul i Skomakergata. Jeg ser selvfølgelig på The Julekalender ettersom den er den eneste julekalenderen som jeg egentlig kan se på TV i år. 

15. Hva spiser du på julaften? 
Jeg spiser pinnekjøtt, svineribbe, julepølse (medisterpølse), rabbestappe og  mår fra brudevoll.  

 

HVA ER DET DERE GLEDERE DERE MEST TIL NÅ I JULEN? 

ONE DAY IN DUBLIN

 • 15.12.2016 kl. 22:34

Hei og god kveld, kjære dere! Da var vi tilbake igjen på hotellet etter en fantastisk dag her i fantastiske Dublin. Værgudene var på vår side denne torsdagen og vi fikk oppleve Dublin uten en eneste regndråpe. Å kunne være turister i ukjent by var ikke såååååå vanskelig som jeg egentlig hadde forestilt meg, og det gikk bedre enn forventet.  Fy så fint vi har hatt det til nå og dessverre tar dette eventyret snart slutt. Uansett hvor deilig det er å reise på tur, er det enda bedre å komme hjem til det kjente og kjære 🎄☺️

 
"Love Locks" on the Ha´Penny Brigde in Dublin ❤️

HVORDAN HAR DAGEN DERES VÆRT ?

EN HILSEN FRA DUBLIN

 • 14.12.2016 kl. 21:20

God kveld fra Dublin! Altså, jeg var forberedt på at det skulle være kaldt her, men såå kaldt? Jeg er glad jeg pakket ned ulltøyet mitt i siste liten. Vi landet i Dublin allerede 11.30 (irsk tid), og vi har allerede fått litt tid til å utforske området litt siden vi hadde noen timer på oss før vi kunne sjekke inn på leilighetshotellet. Vi fikk sett oss rundt før det ble mørkt ute, og fikk litt mat i magen. Flyturen generelt til Dublin gikk egentlig helt fint, bortsett fra på siste flyturen da det ble sterk turbulens før landing på flyplassen. 

  

Nå er det ikke lenge til alle sammen skal finne den gode varme dynen, og vi har en ny dag som venter på oss her i Dublin. Vel, jeg kan egentlig ikke si stort om Dublin enda, men det jeg vet er at jeg er ekstremt glad for at jeg tok med meg regnjakka istedenfor vinterjakken på denne turen her. Vi snakkes senere, og ha en fin dag videre alle sammen. 

 

HVA HAR DERE GJORT I DAG? 
PS: JEG MINNER OM KONKURRANSEN "VINN EN PERSONLIG ALMANAKK" - TREKKES 23 DESEMBER! 

MINE JULEFAVORITTER

 • 12.12.2016 kl. 13:14

Tenkte jeg bare skulle titte innom dere med noen av mine julefavoritter, ettersom vi er enda et steg nærmere seg julekvelden og nyttårsfeiring. Er det mange av dere som har kjolene klar til både jul og nyttår? Det har jeg selv om jeg går for en glitrende buksedress på selveste julekvelden, og er vel så fornøyd med den! Jeg har også kjolen jeg skal bruke til nyttår, men skulle ønske jeg ikke hadde så dårlig samvittighet til å kunne klikke meg hjem en kjole eller to. Beherskelse lever lenge, dere!

  

HER HER HER

  

HER HER HER 
 

 

VINN EN PERSONLIG ALMANAKK

 • 12.12.2016 kl. 10:13

Hei alle sammen, som jeg nevnte i et tidligere innlegg her på bloggen så skulle jeg poste litt konkurranser fremover! Så jeg tenkte at da skulle en av mine heldige lesere få lov til å vinne seg en personlig almanakk fra personligalmanakk.com! Så da har en av mine lesere muligheten til å vinne en egendesignet almanakk som om dere spør meg er en utrolig fin premie, og det er selvfølgelig siden jeg er avhengig av akkurat denne type almanakk for å holde orden i hverdagen min. Dersom den som vinner allerede har en, er det jo en perfekt julegave - som du kan designe til en venninne, venn og til og med kjæreste? Jeg designet en til mannen min. 

VIL DU VINNE?  skriv i kommentarfeltet at du er med, og legge med navn og e-mail slik at jeg kan kontakte deg! Vil du ha en ekstra vinnersjanse, kan dere legge inn "jeg er med" kommentar på konkurransen på Instagram, @gunnnis !Forresten dere kan delta så mange ganger som dere ønsker, det er ingen begrensninger verken her på bloggen eller på Instagram.  Jeg ønsker dere alle sammen lykke til med konkurransen 🎄🎄

  
  

🎄 VINNEREN KÅRES PÅ LILLE JULAFTEN 🎄

ET BILDE SIER MER ENN TUSEN ORD ...

 • 12.12.2016 kl. 00:03

ET BILDE SIER MER EN TUSEN ORD, HER HAR DERE SEKS BILDER

 
 
 
 

❤️ JEG ER LYKKELIG OG DET ER DET SOM TELLER ❤️

UKEN SOM GIKK ..

 • 11.12.2016 kl. 12:45

Akkurat nå: Sitter jeg hjemme med foreldrene mine, og planlegger ukens blogginnlegg for dere. Vi reiser snart tilbake til Volda igjen for siste del av pakkingen til turen vi skal på denne uken, og jeg gleder meg så veldig. Samtidig som vi skal ta julebilder til et nytt julekort denne søndagen, det er så mye å tenke på og så mye jeg trenger å huske før jeg reiser fra foreldrene mine. Når jeg kommer på det, så bør jeg vel nesten huske passet mitt - for jeg kommer meg ikke til Dublin uten passet? 

Ukens høydepunkt: Denne uken har vært fylt med mange oppturer! Det beste med hele uken er at jeg har fått bruke tiden sammen med kjæresten min og våkne opp sammen med han hver eneste dag er virkelig en belønning i seg selv for meg. Når jeg ikke er sammen med han, så savner jeg han like mye selvom det kanskje bare er snakk om noen få timer om dagen. 

Ukens nedtur: Det har vært noen nedturer, men ikke mange! Jeg har vært på arbeid en god del denne uken og det liker jeg! Dessverre pga alt arbeidet merker jeg det i ryggen min, spesielt på de dagene jeg ikke har noe spesielt å gjøre - selvom det er flott å kunne slappe av og spare opp nye krefter til en ny arbeidsdag. 

Ukens sang: Det er så mye bra musikk som spilles hver dag, men jeg har blitt helt hekta på Trustless med Svale. 

Ukens cravings: Det må være julemat, ettersom jeg har hatt lyst på det hele uken. I helgen som var bestilte jeg julemiddag hjemme hos mamma, så da fikk jeg smake både svineribbe, julepølser, pinnekjøtt og hjemmelaget rabbestappe, nam! Jeg har også fått helt cravings på snickers muffins som jeg ble inspirert av å lage av svigerinnen min og svigermor. Ukens innkjøp: Julegaver ... Julegaver ... Julegaver ... Julegaver 🎄🎄🎄

Ukens film: Filmen "the Choice" som jeg skrev om tidligere i et blogginnlegg denne søndagen, så tenker jeg å tipse om flere filmer fremover her på bloggen. Både drama, thriller og romantikk. 

Ukens bilde: 

 

HVORDAN HAR DERES UKE VÆRT? 

 

 

 

 

UKENS FILM: THE CHOICE

 • 11.12.2016 kl. 09:41

Heisann dere! I går kveld ble det nok en romantisk kveld på meg og min kjære, og i anledning denne kvelden valgte vi å gå for en romantisk dramafilm. Vi like veldig godt filmene som the notebook, Dear John og The Lucky One. For deg som liker veldig godt å se slike romantiske dramafilmer, så anbefaler jeg denne Nicholas Sparks filmen. Du kommer virkelig til å like denne filmen også. 

 
 

Travis er en veterinær, som bor i en liten kystby Wilmington, NC som forelsker seg i medisinstudenten Gabby Holland, som nettopp har flyttet inn i nabohuset. Det viser seg til at Gabby ikke er tilgjengelig, siden hun har et langvarig forhold med lege-kjæresten Ryan McCarthy men som for øyeblikket er i staten for en nyåpning av et nytt sykehus. Dette gjør at Travis får muligheten til å kunne tilbringe tid med Gabby, og startet et forhold og det viser seg til at dette forandrer alt mellom både Gabby og Travis. Jeg tenker å ikke avsløre mer enn dette, men alle vet at Nicholas Sparks, leverer alltid med sine historier, og denne er intet unntak. Du sitter igjen med en god og varm følelse i kroppen, når du har sett ferdig denne filmen og den har blitt en av mine favoritter. 

Dere har virkelig noe å glede dere til, dersom dere ikke alt har sett filmen! 

VINNERE AV JULEKALENDEREN

 • 10.12.2016 kl. 20:38

Da har jeg hatt 3 små luker i julekalenderen  og 1 stor luke til julekalenderen her på bloggen, og det kommer flere gjennom hele desember, så bare følg med! Jeg tenkte jeg skulle kåre vinnerne for disse lukene, slik at de allerede kan starte å få sine premier + at jeg evt. får sendt dem i posten til de som skal sendes. Vinnerne av lukene til disse 4 lukene er :

1 Desember:  Josefine Kvalsvik

3 Desember : Elida Kanutte Græsdal

6-10 Desember : Lone Seljeset

Vinnerne kontaktes på mailen som har blitt oppgitt / kontaktes på Facebook! 

  

DET KOMME FLERE LUKER I JULEKALENDER, STAY TUNED! 


 

9 JULEFILMER

 • 10.12.2016 kl. 13:55

Ojsann, vi har allerede kommet til 10 Desember og bedre julestemning finnes virkelig ikke. Jeg har plukket ut 9 julefilmer, som jeg alltid må se i julen. Har noen av dere blogglesere kommet i julestemning? Jeg kom i julestemning ganske så tidlig, og har trallet på julesanger helt siden første desember. Jeg og kjæresten liker veldig godt å se film, og noen julefavoritter har vi også tilfelles. Så en julefilm eller to i uken, er helt normalt for oss å se! 

Disse 9 julefilmene som jeg har plukket ut er en tradisjon for både meg og kjæresten min. Mine desidert favoritter er : The Holiday, Tre Nøtter til Askepott, Polarekspressen, Hjemme alene 1-4, Reisen til Julestjernen og Jakten på den forsvunne julenissen. 

  
  
  

HAR DERE NOEN JULEFILM FAVORITTER, DERE BARE MÅ SE ? 

 

MINE JULETRADISJONER

 • 09.12.2016 kl. 16:55

Jeg elsker julen, og den begynner allerede å krible når årets første julebrus kommer i oktober. Jeg klarer derimot å beherske meg med å pynte til jul før noen få dager før første søndag i advent. Leiligheten ble pyntet noen få dager før første søndag i advent i år også, og ettersom jeg eier en leilighet sammen med samboeren min så dette året har vært viktig med å skape nye juletradisjoner som vi ønsker å videreføre til neste år. For meg har det vært viktig dette året å skape nye tradisjoner samtidig som vi og bruker de gamle tradisjonene som vi har hatt tidligere. Nye tradisjoner er til for å skapes og videreføres flere år fremover. 

  

Juleverksted er en ny tradisjon vi har bestemt oss for at vi skal gjennomføre sammen med niesene og nevøene vår til de blir gamle, men etter opplevelsen på juleverkstedet vi hadde i år, så tror jeg at vår familie, og de voksne hadde det like gøy, dere! 

Pakkekalender blir verken jeg eller samboeren aldri for gammel for, og den tradisjonen startet vi med i fjor med jul der vi hadde en pakke-kalender fra 1-24. Samtidig som vi også hadde sjokoladekalender, og vi gjennomfører også samme tradisjon i år også 🎁

Pakkelek er en tradisjon som er ny for meg (ble introdusert for den i fjor med jul) ettersom familien til kjæresten har dette hvert eneste år, og det er fin måte å samle både store og små i den travle førjulstiden. Da bruker alle sammen å sitte rundt et bord og så ligger det pakker midt på bordet, der de går på rundtur, og enten før eller etter pakkeleken har funnet sted så spiser vi julegrøt og den som vinner mandelen får en liten premie. 

Juletre har vi alltid brukt å pynte lille julaften, når jeg var mindre var det en fast tradisjon. Kjærestens familie brukte å pynte det rundt 20 desember, mens i år har jeg og kjæresten slått på stortromma, ved å pynte juletre allerede den 05. Desember ettersom vi skal være borte en uke i desember, og for å få nytte julepynten dette året, kanskje det er en ny tradisjon og pynte til jul tidlig? 🎄

  

Julebakst er noe jeg har satt stort pris på helt siden jeg var liten, selvom jeg kanskje ikke var den som var så alt for ivrig på julebaksten sammen med mamma, og hun ble som oftest sittende alene og trykke ut kakeformer. De siste årene har jeg innsett hvor en fin tradisjon det egentlig er og jeg har tenkt å videreføre denne tradisjonen og vi startet allerede med dette i fjor sammen med den ene niesen vår. Vi har allerede bakt julemenn og mamma har bakt brune pinner til oss, som vi skal kose oss med i julen. 

Julekalender for meg er det viktig å kunne følge med på favoritt julekalenderen (serier) som har gått på tv når jeg var barn, som Jul i Skomakergata, Sesam Stasjons Julekalender, Amalies Jul, Jul i Blåfjell , Jul på Månetoppen og The Julekalender. 

Lillejulaften har alltid vært en fin tradisjon i seg selv, spesielt på kveldstiden med programmet kvelden før kvelden, der Grevinnen og Hovmesteren er en viktig del av kvelden min på lille julaften, og det har også alltid vært en fin tradisjon hjemme hos familien til kjæresten, slik som jeg gleder meg! 

Julaften starter alltid med å stå opp tidlig, spise en skikkelig julefrokost, før vi snurrer julefilm hele dagen - helt frem til vi skal feire julekvelden. Det som er spesielt for meg dette året er at vi skal feire julen, hjemme hos foreldrene til kjæresten min denne julen (annet hvert år hos foreldrene, hvertfall til det er tid for å skape vår egen lille julefeiring), og da er det vanlig å dra på graven for å tenne lys på gravene til familien, og så ønsker vi alle sammen en fin julekveld og sier god jul til hverandre. Til årets middag blir det servert pinnekjøtt, svineribbe, poteter, rabbestappe, julepølse, surkål og rødkål. Til dessert (i år) blir det servert til riskrem til dessert, og mye godteri som blir spist i løpet av dagen. 

  

🎄 HAR DERE NOEN JULETRADISJONER? 🎄

TROWBACK FROM LAST CHRISTMAS

 • 07.12.2016 kl. 19:11

 

JULEKALENDER, 6-10 DESEMBER

 • 06.12.2016 kl. 21:58Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive "jeg er med" i kommentarfeltet 
Husk navn og evt. epost som jeg kan nå dere på! 

 

JULEKALENDER, 3 DESEMBER

 • 03.12.2016 kl. 13:50 

THE DECEMBER LIST ..

 • 02.12.2016 kl. 19:15

 
 

♥ Vi tjuvstartet årets juleverksted sammen med tantebarna mine i slutten av november, der vi kjørte i gang med juleverksted sammen med dem. En utrolig koselig ettermiddag sammen med de flere av de jeg er kjempe glade i. Lurer på om vi kanskje skal gjøre dette til en tradisjon sammen med barna fremover.

♥ Vi reiser til Dublin for første gang, og det skal vi gjøre i midten av desember! Jeg reiser ikke alene ettersom jeg reiser med kjæresten og lillesøsteren min. Denne turen er hovedsakelig bursdagsgaven hennes, men vi er så heldig at vi får være med på denne turen. 

♥ Jeg ønsker å sette av noen dager til baking av julebakst, om en kan kalle julebakst? Jeg ønsker å fylle på sjokolade cookies favoritter, kanskje julemenn og flere andre enkle kakesorter. Samtidig som jeg har lyst til å gå til innkjøp av klementiner, som kan brukes til godteri i hverdagen. 

♥ Pynte juletre, ettersom vi i slutten av November gikk til innkjøp av både juletre og juletrelys. Gleder meg som et lite barn til å kunne pynte juletre, og denne gangen skal jeg gjøre det sammen med kjæresten - vi må kanskje gå til innkjøp av noen julekuler? 

 

♥ Jeg har lyst å prøve å gå på langrennski eller alpinski, og ettersom jeg faktisk ikke har gått på ski siden jeg fikk billappen, så er det kanskje på tide? Jeg snakket senest om dette med svigerinnen min, og vi kom vel frem til at jeg skulle prøve å gå på ski med tantebarna (selvom de er flinkere enn meg).

♥ Se en drøss med julefilmer i desember, sammen med min kjære! Jeg har en hel liste med julefilmer jeg kunne tenke meg å se - og jeg vet at min kjære også har noen filmer som er viktig for han å se i desember. Førjulstiden er en spennende tid og en tid for mye samhold. 

♥ Være julenisse, ettersom jeg i år skal feire jul sammen med svigerfamilien må vi en tur ut til foreldrene mine med forskjellige julegaver som skal ligge under treet hjemme hos foreldrene mine + venninner som bor der ute også! 

 

HVA SKAL DERE GJØRE I DESEMBER? 

JULEKALENDER 1. DESEMBER

 • 01.12.2016 kl. 12:40Dere finner hjemmesiden til heimebane.com HER

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no