MY GOALS FOR 2016

 • 01.01.2016 kl. 00:55

GODT NYTTÅR KJÆRE LESERE! 

Enda et nytt år er her, og da må jeg alltid ha et obligatorisk innlegg med mine nyttårsforsetter her på bloggen. Jeg liker godt å se tilbake på flere av innleggene mine som jeg skrev tidligere om jeg har klart å holde på mine nyttårsforsett. Det å sette meg punkter for hele året, er noe som kan føre til at jeg ikke klarer å fullføre målene jeg setter meg for et helt år - så jeg skal sette meg små mål som jeg skal fullføre hver eneste måned. Nyttårsforsett som å starte å trene, bli flinkere til å lage mat har jeg prøvd meg på før og jeg har gjerne gitt opp etter 2-3 måneder eller så går det alt for raskt i glemmeboken, og det blir ikke gjennomført. 

Det siste halvåret har hodet mitt vært alle andre steder enn hvor det egentlig skulle ha vært. Jeg har hatt eksamen og bachelor oppgave om hverandre. Og har ikke hatt muligheten til å gjøre nøyaktig det jeg har hatt lyst til å gjøre sammen med de jeg er glad og de har heller fått ufrivillig lov til oppleve ei frustrert jente som ikke får det til som hun vil, og jeg kan dessverre ikke legge skylden over på det som heter Bacheloroppgave selv om jeg kan være ærlig med dere og meg selv at det har virkelig tatt på spesielt når det gjelder bloggingen det siste halvåret. Bloggen har vært nedprioritert selv om jeg har brukt flere timer med macen.


 1. Jeg ønsker å gjøre mer med bloggen dette året, men jeg må lære meg å løsrive meg fra datamaskinen og skolearbeidet. Jeg sitter dessverre alt for mye på MacBooken, og er ekstremt dårlig til gjøre andre ting. Dette fører ofte til at jeg sier nei, jeg vil ikke og nei jeg har ikke lyst alt for ofte til de som jeg er glade i, fordi jeg alltid har ting jeg må få gjort tror jeg selv. I år er planen om å prøve å være mindre på MacBooken samtidig som jeg får gjort det jeg skal både på MacBooken og sammen med familie og venner. 

 2. Være mer sammen med familien ♥ de er noe av det viktigste for meg. Det å ha god kontakt med både min egen familie og svigerfamilien er noe av det viktigste. Jeg har gjennom det siste året fått enda bedre kontakt med familien min, og vi lærer hverandre å kjenne hele tiden. Den kjære søsteren min har uten tvil blitt min bestevenninne,noe som hun har vært de siste årene, spesielt etter at vi bodde sammen på hybel. Familien min er forresten ikke den største lengre, og alle er opptatt på hver sine kanter, så det er kjernetiden vi har er det aller beste vi kan få, og spesielt når vi kan bruke dem sammen. 

 3. Trening er et mål jeg ønsker å få til og la det bli et av mine gjøremål som blir gjennomført hver eneste uke opptil flere ganger i uken. Jeg trenger ikke sette meg et mål om at jeg skal trene, for da kommer det ikke til å skje. Jeg ønsker å få opp igjen kondisjonstrening. Jeg har et lite mål til meg selv om å gå eller løpe tre faste joggeturer enten det er ute eller inne på tredemøllen, og den er god venn - spesielt på vinterstid. 

 4. Planlegging og struktur er noe jeg har gjort de siste årene, spesielt etter at jeg startet å blogge, og det har hjulpet meg til å holde styr i både saker og ting. Siden jeg er student og jobber deltid er det viktig for meg å vite hva jeg skal gjøre til en hver tid, pluss det gjør at jeg slipper og anstrenge meg så alt for mye, slik jeg kan planlegge viktige ting i forkant og gjerne holde meg selv orientert i løpet av en uke med skole og jobb samtidig. 

Så dette er noen av mine mål for året så langt, det kommer til å dukke opp flere små mål gjennom de ulike månedene også. Har du noen mål eller nyttårsforsett for 2016? Jeg mener det viktig å ikke sette opp alt for mange mål for da skuffer en seg selv og blir ikke motiverte til å prøve å gjennomføre det en gang. Det handler om å sette seg opp de målene du vet du vil klare å gjennomføre, gi deg selv en klapp på skulderen og eller en belønning for noe du faktisk har klart å gjennomført. Målene du setter deg blir ikke gjort på en dag men noe du arbeider med gjennom helt år, og du har 365 dager å gjennomføre de målene du har satt deg i år ♥  

THIS CHRISTMAS CELEBRATION

 • 25.12.2015 kl. 15:14

Hei kjære dere! Håper alle mine lesere hadde en fantastisk julefeiring sammen med både nære og kjære igår. Jeg hadde en helt fantastisk dag fra morgen til kveld sammen med hele familien min. Jeg kan vel sitere faren min når det kommer til årets julemat, at vi lager mye mat gjennom hele høsten og bruker flere måneder på den - men når selve julekvelden kommer er den spist opp på under 30 minutter, noe som faktisk viser seg å stemme hvert eneste år. Julen for meg blir bare bedre og bedre for hvert år, og det beste med det hele er at familien er samlet i julen under samme tak å hygger seg sammen med god mat og i utrolig godt selskap. 

Denne julen derimot var familien ikke alene. Vi hadde 2 ekstra personer sammen med oss denne julefeiringen dette året. Jeg var så heldig at kjæresten min ville feire jul her hjemme sammen med resten av gjengen dette året, kanskje vi bygger på flere og nye tradisjoner til neste år? Vi fikk også besøk av søskenbarnet mitt tok turen fra Drammen for å feire jul sammen med oss dette året. 

1. Juledag har vi kommet langt inni, men det ble servert deilig julefrokost der hele familien deltok. Kvalitietstid sammen med min familie skal vi også ha og det blir selvfølgelig enda mer av den gode julemat senere på kvelden. Kvelden blir sikkert avsluttet like sent som den startet, vi kom oss ikke ut av sengen før kl. 10:00! Håper at alle hadde en fantastisk julefeiring! Vi snakkes ♥

 
 

THIS GUY LOVES CHRISTMAS

 • 24.12.2015 kl. 11:11OG SIST MEN IKKE MINST , MÅ VI HA ET OBLIGATORISK GRIMASEBILDE! 


 

 ♥ GOD JUL FRA ALLE OSS HER HJEMME ♥

ENDELIG JULEFERIE

 • 22.12.2015 kl. 12:45

Da var dagen jeg har ventet på - det er endelig juleferie! Det var virkelig på tide, kjente så sykt godt at jeg ikke hadde klart en eneste dag til med skolearbeid, igår kl. 10:00 leverte jeg inn bacheloroppgaven min om IKT i barnehagen. Nå kan jeg legge alt av faglig kunnskap, kompetanse og ferdigheter bort i nesten tre uker. Denne helgen har vært spesiell for jeg har både vært på jobb og gjort siste finish på oppgaven, og jeg er GLAD at jeg har fått levert den inn. Juleferien skal jeg brukes med familie og kjæreste. 

 

NÅR STARTET DERES JULEFERIE? HVA SKAL DERE GJØRE I JULEN? 

MINE JULETRADISJONER

 • 08.12.2015 kl. 21:03

♥ Tre nøtter for askepott : Det er den filmen som de alltid sender på julaften, og er kommentert av en å samme mann gjennom hele filmen. Denne filmen må jeg se hvert eneste år, og det er utrolig viktig for meg å få den siste biten med julestemning før feiring av selveste julekvelden med familien. 

♥ Pynting av juletre : Det er noe vi har gjort sammen siden jeg var liten. Vi startet alltid med å pynte det 23 desember, men etter som årene har gått så har det blitt mer en tradisjon og pynte det nærmere 24. desember når alle er hjemme. Så det har av og til havnet på både 21 - 23 Desember.

♥ Adventskalender : Siden jeg var liten har mamma alltid laget julekalender med små overrasker for alle 24 dagene i Desember. Jeg, søsteren og broren min har alltid hatt vær vår julekalender som den første tiden hang på kjøkkenet, men ettersom vi har blitt eldre har det blitt en tradisjon og la den ligge ved siden av sengen. slik at vi kan åpne den når vi kommer ned i stuen neste morgen. Jeg har blant annet videreført denne tradisjon, og har dette året kjøpt inn adventskalender til kjæresten min ♥

♥ Familien : Det er noe av det viktigste i julen. Det å være sammen med de jeg er glad i er det som er det beste, det er også tiden for å besøke familiemedlemmer du ikke har sett på en god stund. Det er tiden for å ta vare på hverandre og nyte tiden sammen. 

  

♥ Grevinnen og Hovmesteren : Må jeg alltid se på lille julaften på kvelden så sender NRK kvelden før kvelden og det må jeg se før jeg legger meg på lillejulaften. Dette er en tradisjon å se på sammen med familien. 

♥ Besøke graven til farfar : Det er noe vi har gjort helt siden han gikk bort, og vi har gjort dette sammen med farmor. Vi har med en julekrans og en julelykt.

♥ Julegaveshopping : Det er noe jeg tidligere var startet sent med, men etter at jeg ble student på Høgskolen - så har jeg merket at det å starte tidlig med julegaveshopping eller planlegging av gaver fra nære og kjære, har vært veldig lurt. Så Oktober - Desember går til julegaveshopping her i huset.

♥ Baking av julekaker : Når jeg var mindre så disket alltid mamma opp med flere forskjellige kakesorter, etter ønsker vi hadde og hva vi spiste ved julen. Smultringer og kakemenn var alltid et must. I år blir det litt annerledes på kaker tenker smultringer, lussekatter, sjokoladekjeks og kakemenn. 

  

♥ HAR DERE NOEN JULETRADISJONER SOM DERE VIL DELE MED MEG ♥ ?


9 JULEKJOLER

 • 08.12.2015 kl. 14:20

Jeg har allerede funnet mitt jule og nyttårskjole, og tenkte jeg skulle dele disse 9 kjolene som en kan bruke både til jul og nyttår. Julekjolen min får dere se på selveste julaften siden jeg ikke har en anledning til å bruke den før julaften. Disse kjolene har jeg hentet fra Nelly siden jeg har valgt å kjøpe kjolene min der i år også. Mine favoritter av disse som jeg har linket er nr. 3, 4 & 5 ♥

  

1. Velvet Sequin Open Back 2. Sparkle Flare Dress 3. Sequin Bodycon Dress

 

  

4. Velour Wrap Front Bodycon Dress 5. Lace Chiffon Mini Dress 6. Sequin Skater Dress

 

7. L/S Low Back Skater Dress 8. Skater Sequin Mesh Dress 9. Sequin Pocket Gown

 

HAR DERE NOEN FAVORITTER? HAR DU FUNNET JULEKJOLEN DIN?

MY BUCKET LIST FOR DECEMBER

 • 07.12.2015 kl. 20:54

Heisann! Jeg ble inspirert til å lage et innlegg av Marthe Borge der hun hadde et innlegg om "things i want to do in December" ♥ Innlegget gjorde meg så inspirert til å lage en slikt innlegg - bortsett fra at dette blir et innlegg med hva jeg kunne tenke meg å gjøre i Desember, samtidig som jeg skal inkludere kjæresten i samme innlegg. Vi gjør utrolig mye sammen. Jeg og kjæresten har flere planer i Desember.  

 • Sette av en eller flere kvelder med julebakst sammen med både min og kjæresten sin familie. Mamma har allerede gjennomført flere økter med baking av julebaksten. Jeg fikk egentlig til å gjøre det neste gang jeg har fri og det skal jeg faktisk gjøre - for på torsdag dere får jeg låne et av tantebarna mine til baking av lussekatter ♥

 • Se alle favoritt julekalendrene hver eneste dag i desember, hvor det blir jul i skomakergata, jul i blåfjell , amalies jul og jul på månetoppen. Det er noe jeg har gjort siden jeg var liten og det skal jeg fremdeles ha som tradisjon, selvom NRK ikke kommer til å sende disse kalenderne på TV igjen. 

 • Når mamma er hjemme og lager verdens beste hjemmelagede kakao, og den er bare helt himmelsk. Husker spesielt når jeg var mindre og det var snø på barneskolen og vi var ute på skiturer og aketurer med skolen, så hadde mamma alltid lager hjemmelaget kakao tidlig på morgenen slik vi kunne ta med oss på skolen og ha noe varmt og drikke. Jeg syns den er fremdeles verdens beste og håper virkelig at mamma kan lage den nå i Desember. 

 • Jeg ønsker å finne den perfekte jul og nyttårskjole i år. Hvert eneste år har jeg ikke hatt noe problemer med å finne meg en julekjole, men føler spesielt år er det enda vanskeligere, ønsker å finne meg en kjole som jeg er komfortabel i og kan bruke gjennom hele kvelden samtidig som jeg føler meg fin i kjolen. 


  

 • Stå opp så tidlig på julaften, og da mener jeg før tre nøtter for askepott starter for det er et ren juletradisjon som jeg må se vær eneste julemorgen og selvfølgelig der reisen til julestjernen blir sendt rett etterpå. Jeg elsker å bruke selve julemorgen foran tv-skjermen med de jeg er glad i der vi kan spise litt mandariner (klementiner) og sjokolade som bare fås kjøpt på butikkene i Desember.

 • Julemat er det beste jeg vet, og selv om jeg spiser aldri så mye gjennom hele desember - er julematen alltid best på selveste julaften. Det er også selvfølgelig den dagen du går å venter på at julemiddagen skal bli servert kl. 17:00-18:00, at du blir alt for fort mett når du skal spise - men så er jeg også den personen som kan gå å forsyne meg for panna i løpet av kvelden også. 

 • JULEFERIE! Jeg gleder mye til å ta juleferie med god samvittighet, etter alt som heter både bacheloroppgave og eksamen i Leiing, samarbeid og utviklingsarbeid. Jeg har egentlig aldri lengtet så mye etter juleferie som jeg har gjort dette året, og den kan egentlig ikke komme fort nok. Gleder meg til å starte å nyte juleferien den 21. desember kl. 14:01 for da er bacheloroppgaven innlevert og eksamene for dette semesteret er ferdig. 

 • Skrive en liste med punkt jeg kan tenke meg å gjennomføre som mine nyttårsforsett. Jeg har allerede planlagt listen i hodet, og nå gjelder der bare å få punktene ned på papiret som vil komme i slutten av måneden. Det å skrive ned nyttårsforsettene år for år er egentlig veldig artig og spesielt å se om jeg har klart å gjennomføre de målene som jeg satt meg i fjor. 

 

HAR DERE EN BUCKET LIST FOR DESEMBER?

CHRISTMAS PHOTOSHOOT

 • 04.12.2015 kl. 14:39

For noen uker siden gikk vi til innkjøp av gensere med julemotiv fra Cubus. Dette skulle vi gjøre noe morsomt ut av, og da var det å få den personlige fotografen vår til å ta noen blinkskudd - selvfølgelig var det iiiiiskaldt t og vi måtte klistre på oss et smil. Jeg må ærlig innrømme at jeg syns det var gøyere å ta bilder med kjæresten tilstede på bildene, for de ble mer livlige. Ho Ho Ho Ho Ho. 
Familiene til både meg og kjæresten har fått julekort i posten og det har vært gøy å få tilbakemelding på disse bildene våre. 

 // Fotograf: Hanne E. Lia     

 

BLIR DET EN REPEAT TIL NESTE ÅR?

DET ER FØRSTE DESEMBER!

 • 01.12.2015 kl. 08:37

GOD MORGEN KJÆRE LESERE ♥

Det er endelig første desember! Det er ikke bare julekalender med gaver og sjokolade - men det er offisielt JUL! Jeg kan endelig starte nedtelling til julekvelden. Desember er kanskje den siste måneden i året, men definitivt den beste! Jeg elsker jul og kosen - spesielt det å bruke denne måneden sammen med familien og de jeg bryr meg om. Det som er gøy dette året er at jeg har fikset og planlagt julekalender til kjæresten min, og det er så spennende å holde på denne tradisjonen som jeg er født og oppvokst med.

Det ble selvfølgelig en hvit første desember, og det er et av mine ønsker i desember. Det å våkne til at alt ute er hvit, og at snøen faller fra himmelen. Jeg tviler egentlig på at vi får beholde snøen frem til jul, så da får en heller nyte snøen så lenge den er her ♥ 

 
- Arkivbilder fra januar 2015 


Nå sitter jeg på skolen sammen med Karianne og skal bruke noen timer her før skal ha en god time velfortjent pause fra data og skriving. Føler vi begge har kommet ganske så langt, og selvom vi skriver om forskjellige temaer så er det gøy å kunne hjelpe hverandre, lese oppgavene til hverandre og komme med forskjellige tips som kan være både positiv respons og negativ kritikk. 

HA EN FIN FØRSTE DESEMBER ALLE SAMMEN ♥ VI SNAKKES 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no