MITT 2014 : JULI - SEPTEMBER

 • 31.12.2014 kl. 13:26

JULI

Hadde mange besøk på Ninas Kafe sammen en koselig gjeng i sammenheng med nedvask av den gamle leiligheten til kjæresten. Det var faktisk så ille at vi måtte bruke munnbind fordi vi vasket veggene med salmiakk. 

       

Var på fuglesafari sammen med mamma, pappa og søsteren til Runde for å se på Lundefuglen og annet fugleliv. 

  

Hadde overnattingsbesøk av Karianne, og det ble en tur ut på byen sammen med henne og flere andre jenter - noe som var uforglemmelig kveld. Det jeg husker best er at jeg tror vi spiste 2 rullekebab hver. 

  

Jeg skulle også til Tyrkia denne måneden så jeg postet 2 videoer på bloggen som var "pakk med meg" og "innkjøpsvideo" (Tyrkia)

 

Jeg var i Tyrkia fra 18 Juli til 26 Juli 2014, der jeg hadde verdens mest fantastiske sommereventyr i paradiset i Side/Alanya sammen med familien. Det var en uforglemmelig tur, og det er virkelig en tur jeg ikke angrer på at jeg ble med på. Jeg fikk slappe helt av og det kjentes veldig på kroppen, noe som gjorde virkelig godt og jeg skal så tilbake igjen.

 

AUGUST

Det var tid for skolestart, og i denne anledning var jeg fadder under fadderuken for å ta i mot nye studenter til Volda. 

 

SEPTEMBER

Jeg fikk sponset kinobilett til The Maze Runner og dro på kino og såg den sammen med en kjekk gjeng. 

   

 

MITT 2014 : JANUAR - JUNI

 • 30.12.2014 kl. 11:59

De tre første månedene var spekket med studier og atter studier. Det har egentlig hele året vært, men i disse innleggene skal jeg fokusere mest på andre spesielle høydepunkter. Vi hadde skiuke på skolen, noe som viste seg å være utrolig koselig med tanke på at jeg ikke er født med ski på beina. Var også med frisøren i februar og fikk satt på microrings extensions, noe som ble et utrolig bra resultat. 

 APRIL 

Familien var på tur til Skjåk/Lom i påsken der vi også spiste middag på Skeid Kro. Jeg valgte å kjøre en snapchat prank og filmen ser dere her :

 MAI

Jeg postet også tre videoblogger denne måneden, den ene var "morning routine" og den andre var "hopp i havet" som var en trend en periode over hele Norge, og jeg som da egentlig hater å bade i iskaldt vann gjorde det faktisk to ganger. Og den siste videobloggen var most likely to som søsteren filmet sammen med meg! Jeg feiret også 17.Mai i Skjåk/Lom. Familien gikk også til innkjøp av en splitter ny båt og som jeg elsker å være med på fisketurer! 

JUNI

Denne måneden var det jeg som slo på stor tromma der jeg kjøpte meg bil, helt utrolig! Jeg fant drømmebilen min og det var kjærlighet ved første blikk.  HVORDAN HAR DITT ÅR VÆRT SÅ LANGT? JULEKVELDEN

 • 24.12.2014 kl. 17:00

Heiii og god jul ♥ 

I dag sto jeg tidlig opp, og nøt en rolig morgen foran tven, vært på en siste julehandel og har fått sett filmene som er både tre nøtter for askepott og reisen til julestjernen noe som er min lille tradisjon sammen med mamma. Da er endelig jul igjen! ♥ Senere kommer farmor på besøk og skal feire jul sammen med oss her hjemme. Nå har vi pyntet oss og er klare til å feire jul ♥

  


LILLE JULAFTEN

 • 23.12.2014 kl. 21:15

God lille julaften, dere! God lille julaften, dere! I dag har jeg vært på julehandel i Ulsteinvik med Erlend. Da jeg kom hjem senere slappet jeg av og såg på film Jul i Blåfjell 2 sammen med Hanne. Det er definitivt en av mine favoritt julefilmer. Familien har også spist julegrøt og om en liten stund skal vi se Grevinnen og Hovmesteren, noe som har blitt en tradisjon de siste årene. 

 

♥ HA EN FIN LILLE JULAFTEN, MINE FINE LESERE ♥

 

 

DEN PERFEKTE KJOLEN?

 • 22.12.2014 kl. 12:39

Har du funnet den perfekte julekjolen som du vil bruke på julaften eller den perfekte kjolen som du kan bruke på nyttårsaften? Under her ser dere to tips fra meg, min ærlige mening er at jeg syns kjolen med litt glitter er så fin, men kanskje det er fordi jeg har den i min egen garderobe? Men det er alltid like greit å ha en enkel sort kjole også liggende på lur, noe som jeg alltid har. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER1. HER 2. HER 3. HER

 

HVILKE KJOLE LIKTE DU BEST? 

MY "COMEBACK"

 • 21.12.2014 kl. 20:27

Hei igjen, etter en liten bloggpause er det på tide å finne tilbake til tastaturet. Det er selvfølgelig alltid en unnskyldning for alt ♥ på hvorfor jeg ikke har hatt en oppdatering på bloggen siden fredag men det vet dere allerede så jeg trenger ikke gjenta meg selv. 
Men iallefall nå har jeg både juleferie fra både skole og jobb (iallefall noen få dager) men det er bedre enn ingenting ♥ Og jeg kickstarter da selvfølgelig mitt kjære "comback" med en winterlicious tag som jeg har laget på video til dere med Hanne ♥
Håper dere liker videobloggen og gi den gjerne en thumps up dersom dere liker den. Snakkes i morgen mine fine lesere ♥

DET ER SNART OVER

 • 13.12.2014 kl. 09:55

Hei, dere ♥ Den siste uken har ikke vært så veldig enkel, uendelige skolearbeidet og obligatorisk undervisning. De siste dagene har jeg stresset mer enn hva jeg egentlig bør gjøre både med skolearbeidet, eksamenslesing og bloggen. Så jeg velger nå å ta meg noen dager fri til eksamensmarerittet er over, for de siste dagene har jeg vært veldig utmattet. Så da velger jeg istedenfor å ha dårlig samvittighet for å ikke kunne oppdatere bloggen så gir jeg nå beskjed til dere at jeg tar meg noen dagers pause for jeg trenger å fokusere 110% på eksamen. Håper dere har forståelse for dette og venter noen dager på meg. Da er jeg forhåpentligvis tilbake for fullt i gamle, gode meg. Ønsker dere en riktig god helg. Klem ♥

  
STUDY-TIME!

 • 08.12.2014 kl. 17:18

Hei! De neste skoledagene framover bliir harde og slitsome - samtidig som jeg kommer til å lære veldig mye pensum på kort tid. 
Det er egentlig en veldig deilig følelse å faktisk ha jobbet hardt med en skoleoppgave/pugge til prøve, fordi den følelsen når du er ferdig er så god, bortsett fra - it never ends. Så ikveld skal jeg bruke flere timer på å lese meg gjennom hele pensumlisten igjen. 
Og fordi jeg har eksamen i neste uke, blir det enten null eller korte innlegg. Nå gjenstår bare eksamen så blir det JULEFERIE!!!!!!

  

HVA HAR DERE GJORT I DAG FINE LESERE? ♥

JULEKONSERT MED ANITA SKORGAN

 • 04.12.2014 kl. 22:11

I kveld har jeg hatt et avbrekk fra pensum, bøker og notater, noe var utrolig deilig! Var på Anita Skorgans julekonsert sammen med mamma, pappa og søsteren min på Thon Hotel / Fosnavåg Konserthus ♥ konserten var utrolig nydelig så fikk vi høre et spesielt juleeventyr som aller fleste har vokst opp med - og det var helt rørende. Anita Skorgan har alltid vært en favoritt her hjemme ved juletider, er iallefall spesielt de sangene jeg liker spesielt godt, samt andre julefavoritter er fast innventar i bilen vår. Nå kan endelig julen bare ringe inn. Vel jeg må vel kanskje bli ferdig med eksamen først? Ha en fin kveld mine kjære lesere ♥

. . . . B I L D E R  F R A  K O N S E R T E N . . . . 

  

HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT I DAG? ♥


SEN OPPDATERING

 • 02.12.2014 kl. 22:30

God kveld, dere ♥ For en sen oppdatering! Slik blir det litt dagene fremover på grunn av eksamen. Det er nå det virkelig gjelder, så prioriteringene mine blir deretter. Tiden går så fort! Men akkurat nå i eksamensperioden gjør det meg virkelig ingenting akkurat nå. Det eneste jeg skulle ønske var at jeg hadde enda flere timer i døgnet Om 13 dager er det eksamen i Barns utvikling, lek og læring 2 men jeg har gode avtaler med både Malin og Karianne om at flere timer skal brukes på lesesalen for å få mer kunnskap om faget.

 

♥ Natta

FØRSTE DESEMBER

 • 01.12.2014 kl. 11:56

God morgen og GOD JUL!!! Herregud det er første desember allerede. Gårsdagen ble utrolig koselig for det første søndag i advent , julestjernen og adventstakene kom opp i nesten alle vinduer - og fikk enda mer julestemmning enn hva jeg hadde fra tidligere ♥ ♥ 
Denne dagen tror jeg mange har ventet på og gledet seg til. Da snakker jeg hvertfall for meg selv! Desember er definitivt min favorittmåned. Den innebærer så mye kos, hygge og kjærlighet! Høre på julemusikk, se julefilmer og spise kakemenn, pepperkaker og drikke kakao så mye jeg vil så listen min er evig lang ♥ og årets julekalender som skal gå på barne-tv i år er en favoritt her ♥ 
Selvom jeg savner de gamle seriene som Amalies Jul, Jul i Skomakergata og jul i blåfjell - men jeg er vel ikke alene om det, eller?

  
Det blir koselig! Hva gleder du deg mest til i desember? ♥

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no