GODT NYTTÅR

 • 01.01.2014 kl. 00:53NYTTÅRSFORTSETTER FOR 2014

 • 31.12.2013 kl. 21:16

♥ Være flink på SKOLEN, så jeg vet at veien jeg har lagt meg ut på IKKE er bortkastet.

♥ Trene MASSE, oppnå resultater som jeg har ønsket meg veldig lenge. 

♥ Bli en bedre BLOGGER, og da må jeg lytte mer til hva leserne mine vil ha.

♥ Spise SUNT, og om jeg kanskje ikke når målet - så skal jeg iallefall prøve!

♥ Bruke mer tid på venner som setter pris på meg, og mindre på de som ikke gjør.

♥ Gjøre ting som gjør MEG lykkelig, ikke bare alle rundt meg

♥ Spare, spare, spare! Prøve å gå gjennom året 2014 uten å kjøpe unødvendige produkter/klær.

♥ Bli mer selvstendig, kritisk og stole mer på meg selv!

♥ Få mer ut av hverdagen! Være mer positiv til hverdagen. 

♥ Bli mye flinkere til å kutte ut søtsaker i ukedagene, og heller spise sunne mellommåltider

♥ Være mot andre som jeg vil at de skal være mot meg.

 

HVA ER DINE NYTTÅRSFORTSETTER ?

 

 

MITT 2013, DEL 2

 • 27.12.2013 kl. 13:41

JULI

Denne måneden var all utenom forventninger. Sommeren forsvant og høsten melde sin ankomst, jeg ble syk og hadde verdens værste forkjølelse og søskenbarnet mitt i Oslo , måtte gi meg råd og jeg begynte på nye tabletter som gjorde at det hjalp veldig med hosten mens vi var på ferie. Jeg bestilte converse og fikk de i posten kort tid etter (rask leveringstid). Jeg var mye sammen med kjæresten i ferien også - han jobbet selvfølgelig en veldig masse denne stunden her. Vi hadde også grillkveld med flere av folkene fra jobben og vi spiste god mat og drakk god drikke (var sjåfør). Sommerværet kom tilbake til Herøy for en liten stund - men det gjorde veldig godt. Jeg fikk også vite i slutten av Juli at jeg kom inn på Barnehagelærerstudiet til høsten, lykkerus ♥

 
 

AUGUST

Jeg begynte så vitt å ta enkelte antrekk og poste på bloggen (noe som jeg skal bli flinkere med NÅ). Og startet måneden med å spise lunsj på Resturang Fosnavåg Brygge sammen med søskenbarnet mitt fra Oslo og søskene mine.  Og både jeg og søsteren flyttet hjem etter helt år på hybel i Volda - fant ut at det var bedre å pendle til og fra volda - siden det virket mye bedre. Var også i bryllup til en venninne av Erlend og det var kjempe koselig, og et minne for livet. Jeg startet på skolen og den startet med fadderuka og det var konserter hver eneste dag - den eneste konserten jeg dro på var Erik og Kriss konserten i Volda men som også var i Fosnavågen samme dagen. Jeg og søsteren min fikk møte Erik og Kriss, eller jeg bare gikk å spurte om vi kunne få ta bilde sammen med dem - og det fikk vi. Jeg dro på vors sammen med bestevenninnen min Anne og Frida. Før det ble konsert senere på kvelden. Uken etter var vi tilbake på skolebenken og det var full rulle med teori og oppmodning mot eksamen den 16. Desember 2013.

 
 

SEPTEMBER

September startet med at det var Makrell og Pirfestival i fosnavåg. Høsten hadde slått inn for fult og det var et forferdelig vær. Jeg var så "heldig" og være dørvakt i det forferdelige regnværet men hadde kledd meg godt og det var BRA! I begynnelsen av september var det også enkelte dager med bra vær og det ble fjelltur sammen med deler av klassen min opp på prestesætre, og vi holdt på med leker som blindebukk, hermegås, revemor og bytte tred. Vi hadde også fiskesprellkurs, og lærte oss hvordan vi kuttet opp et fisk på riktig måte. Mamma hadde også bursdag denne måneden sammen med farmoren min. 

 
 

OKTOBER

Jeg startet denne måned med bloggfri og veldig lite blogging pga praksis i barnehagen. Men jeg hadde også bursdag i begynnelsen av Oktober som gjorde det utrolig trivelig med mange bursdagshelsinger, gaver og kos sammen med familie og kjæresten.  Jeg og kjæresten hadde vært sammen i 2 år på bursdagen min. Vi hadde også "digital fortelling" prosjekt på skolen og jeg ble sammen med verdens hærligste basisgruppe = SUPER BRA TEAM!

 
 

NOVEMBER

Startet November med kalde høstdager og mørkedager, det var mye storm og stormen "Ivar" herjet veldig på utsiden! Det var måneden for halloween og jeg var på "fest" sammen med kjæresten min hos søsteren hans. Jeg var også ute sammen med vennene mine og jobbet mye i november. Det begynte også å nærme seg tid for eksamen og lesingen ble mer intens. Jeg skrev også et innlegg om "en students mening" som dere kan lese her.Var også på The Hunger Games, Catching fire sammen med Anna i Ulsteinvik. Jeg var også så heldig å bli "ambassadør" for LikenShare for å teste Magic Style Brush. 

 
 

DESEMBER

Desember startet med at jeg hadde flere studiedager til å lese eksamen på, noe som var ikke var forventet i det hele at vi skulle få så mange studiedager som vi på slutten fikk. Jeg skrev enkelte reklame innlegg i samarbeid med bloggerfy og LikenShare. Jeg valgte også  ta en liten pause fra bloggen mens eksamenslesningen sto på som værst. 16. Desember hadde jeg eksamen i BLUBULL I Barn utvikling , lek og læring - og jeg kune ta velfortjent juleferie etter kl. 3! Jeg sa GOD JUL til alle mine kjære venner i klassen og på høgskolen, og dro hjem og ble "liggende" i sofaen hele uka med en spennende serie fra Sylvia Day.  Jeg var også på filmkveld med Anna og noen venner og vi såg julefilmen : the grinch! Jeg var så heldig å få være "ambassadør" for frydaze og fikk tilsendt et iphone deksel som sitter fast på mobilen for øyeblikket. Hadde også en utrolig fin julefering både på lille julaften og selve julaften, dagene etter har gått så fort å nå er det snart nyttårsfeiring - det kommer et eget innlegg om det senere!

 
 

MITT 2013 , DEL 1

 • 25.12.2013 kl. 16:48

JANUAR

Jeg og søster startet året med å begynne på skolen igjen i Volda, og en nytt halvår med gode karakterer skulle frem og vi begge begynte å lengte veldig til neste ferie. Jeg var veldig hekta på grey´s anatomy denne måneden, og netflix ble mye brukt for å se på favorittserien og gjøre lekser til langt på natt! Hadde lange dager hvor jeg også valgte å være våken til klokken 3 for å gjøre lekser! Jeg gikk også til innkjøp av min aller første iphone 4S. Var i flere "familieselskap" på kjærestens side, han fylte år i begynnelsen. Hadde også en hel uke hvor jeg var syk og sengeliggende! Men leksene ble gjort fra sengen og greys anatomy var min bestevenn.

   

FEBRUAR

I begynnelsen av februar var jeg "modell" for søsteren min siden hun gikk 1. år Medie og Kommunikasjon på Volda Videregående Skole - så det ble mange "shoots" til skoleprosjekt eller innleveringer for hennes del. Hadde også fremføring av særemnet etter "vinterferien" og fikk en svært god karakter som jeg ble kjempe fornøyd med ♥ jeg kan vel også kalle meg "busser" siden jeg tok buss minst to ganger i uka. Bloggen fylte også 4 år i februar. Jeg valgte også å poste min historie som dere kan lese her. Jeg hadde konkurranser på bloggen i samarbeid med superkul.no Jeg var også hos frisøren i slutten av februar også.

  

MARS

Startet det hele med koselig kveld på Ulstein Hotel sammen med den kekke gjengen fra Resturang Fosnavåg Brygge. Vi var ute og koste oss med god mat og det ble tatt mange hærlige bilder - så siden jeg er "blogger" tok jeg med meg kamera på kvelden og det ble knipset mange flotte bilder. Det var en minnerik kveld og håper virkelig at det blir gjentatt.  Jeg skrev også et innlegg som var "Life on Internet" som dere finner her. Jeg var også veldig hekta på jordbær naaaam. Jeg ble også sponset av VITAMIN WELL med 2 store kasser med gode MINERAL flasker. Påskeferien var også i slutten av Mars og jeg gikk ut i velfortjent påskeferie sammen med familien og kjæresten. 1. påskedag var vi ute å spiste middag på lanternen og kjæresten min var også med på tur. 

 
 
 

APRIL

Det skjedde egentlig svært lite i April generelt - det gikk veldig mye i skolearbeid som lekser og innlevering etter at påskeferien var over - begynte med forberedelser til eksamen både skriftlig og muntlig. Jeg var også veldig mye sammen med Yuliya hvor det ble enkelte resturante besøk på Fosnavåg Brygge for gode lunsjtilbud. Pappa hadde bursdag og vi feiret dagen hans også i April. 
Jeg testet også ut smileLab denne måneden og fikk utrolig fine resultater, skrev også ett innlegg om sminken min og hva jeg kan bruke. 

  

MAI

Det skjedde ikke så alt mye denne måneden. Jeg hadde overbevisst meg selv at jeg skulle starte å trene for fult, så både mamma og pappa ble sjokkerte. Når jeg var hjemme i helgene var det å springe på fjelle med far som fotograf. Jeg vart også "Ambasssadør" for LikenShare og fikk teste både frokostblanding og tannbørste fra Collgate. Jeg ble også introdusert for fifty shades of grey av Anna som er søsteren til kjæresten min og vet dere hva? Jeg ble HEKTA! Fikk også vite at jeg kom oppi skriftlig eksamen i Norsk både sidemål og hovedmål. Hadde skikkelig sommervarme i slutten av Mai og jeg gikk i fella og ble skikkelig solbrent etter og ha vært på 3 fjelltopper den dagen : Muletua, Barmen og Hornseten. Jeg bestilte meg ny almanakk for å den klar til høsten. I slutten av Mai dro jeg også til frisøren og farget og fikk de til å sette på extensions (microringer). Jeg savner det lange håret hele tiden - angrer på at jeg ikke har det lengre. 

   

JUNI

Juni startet flott - jeg var ute på kvelden sammen med Yuliya og vi koste oss mye - det var såpass varmt også! Senere den uka var jeg på Elmirs Resturante med Yuliya og hun spanderte middag på meg. Maten var like god som alltid. Det var også Maritime sommerdager og jeg jobbet flere timer uten stopp. Jeg fant også ny "fotoplass" og det var de fleste antrekkene ble tatt til jeg ble lei og samme dro jeg på sommerferie sammen med familien. Vi dro til Oslo og bare koste oss mye, og var også på kjøpesenteret på Strømmen hvor jeg faktisk helt sant gikk amok på New Yorker. 

 
 


DEL 2 KOMMER SENERE

christmas morning

 • 24.12.2013 kl. 10:48

Her sitter jeg i pyjamasen, drikker brus og ser på julemorgen. Perfekt Julemorgen (søndagsmorgen)! Skal spise god frokost med hele familien ♥ Har en liten tradisjon og det er å få se både Reisen til Julestjernen og tre nøtter til Askepott denne fine julen her. Familien skal være samlet i hele dagen og vi skal kose oss mye sammen ♥ vi skal åpne pakker og spise god julemiddag sammen. Det beste med julaften er og kunne være sammen med de du er glade i ♥ Jeg skal nyte denne julen på samme måte som i fjor. 
Lille Julaften

 • 23.12.2013 kl. 22:59

Herlighet dere - tenk at det er lille julaften i dag og i morgen er det selveste julaften! Sto tidlig opp og ble med på butikken for siste handel før jul og vi var på graven til farfar sammen med farmor. Senere var jeg vært sammen med kjæresten og kost meg mye! Har også vært på besøk hos tante og onkelen min - hvor også søskenbarne mitt var til stede med sin familie ♥ Det var dødskoselig og vi snakket sammen en god stund mens vi var på besøk. Når vi kom hjem satt vi å såg på blåfjell 2 som jeg og søster så på en liten stund før vi skulle spise god kveldsmat samlet med hele familien ♥ vi har en tradisjon og det er å se på 
grevinnen og hovmesteren  - det er noe vi alle alltid må få med oss! Resten av kvelden går til julefilm og julekos med familien ♥

 
   

kropp og sjel

 • 20.12.2013 kl. 13:05

Endelig er det fredag, denne uken har vært ganske laaang! Ettersom jeg gikk ut i juleferie på mandag - har jeg brukt dagene godt. Bøkene til Sylvia Day (Crossfire-serien) vært fantastiske å lese. Jeg  kan fortelle dere at jeg var veldig skeptisk til disse bøkene fra starten av, men det snudde heldigvis etter en stund. Bøkene er unnskuld vært å lese! Dere kommer kanskje ikke til å angre ♥

Om ikke lenge skal jeg på jobb (endelig) - ettersom jeg har vært hjemme hele uka,  plantet i sofaen med en av de gode bøkene. Ja, og har forresten kommet til siste boken i serien (trist). Jeg tenkte kanskje å skrive om bøkene her på bloggen - siden det er mange av dere som elsker at jeg skriver "bokrapporter" om bøkene som jeg har lest.  Vel uansett det skal bli veldig godt å komme seg på jobb snart, har selvfølgelig hatt god tid til avslappning hele uka (det gjorde virkelig godt for kropp og sjel). Snakkes ♥♥


FRYDAZE

 • 19.12.2013 kl. 15:42

Sist uke fikk jeg en pakke i postkassen, og den innhold et mobildeksel fra frydaze. For jeg hadde vært så ekstremt heldig å få være ambassadør for frydaze gjennom LikenShare, og fikk velge "design og modell" selv - som jeg er utrolig fornøyd med! Men jeg var ikke alene om å bli ambassadør for Frydaze, jeg var en av hundre personer som ble tatt ut til å være ambassadør, men så BRAA!

(BILDE KOMMER)

Om Frydaze telefondeksler 

 • Kompatibel med Iphone 5, inkl. alle knappene!!!
   
 • Enkel snap-on på telefonen med en superglossy finish.
   
 • Slitesterkt, hard skall i polykarbonat. 
   
 • Bildet er trykket side-til-side, helt ut til kanten - selv på runde hjørner. ( Og ikke bare på den flate delen av baksiden).
   
 • Bestill akkurat det designet du ønsker, og det blir profesjonelt påført av Frydaze unike printerløsning. 

  

ÅRETS BESTE SALG HOS BUBBLEROOM!

 • 17.12.2013 kl. 13:12


Hos bubbleroom.no er det fantastiske gode dagstilbud og rabattkoder hver eneste dag frem til jul! Hele denne uken er det 50% . .
For å komme til "tilbudene" trykker dere på banner under (50% på UNIF. Menn: 50% på Somewear)

Tilbudskoden dere skal bruke i dag er : XMAS17

the grinch

 • 17.12.2013 kl. 08:30

I går kveld var jeg sammen med en koselig gjeng fra 19 - 22. Vi såg på julefilm - drakk julebrus og bare koste oss sammen. . ♥ . . Julefilmen vi såg var det the Grinch - og den var all av forventninger, siden jeg aldri hadde sett den, men den var koselig og gøyal.

Hovedrollene i filmen overrasket meg spesielt når jeg viste at Jim Carrey og Taylor Momsen var i hovedrollen ♥ ♥ ♥♥ har du sett the grinch? ♥

♡ J U L E F E R I E ♡

 • 16.12.2013 kl. 18:07

Endelig har jeg også fått juleferie og min første og siste eksamen dette semesteret er levert og jeg er 3550 ord fattigere! Hærliig ♡ 
Denne ferien skal nytes max, ferien skal tilbringes med familie, kjæreste og venner! Det er utrolig deilig å slappe av uten skolen . . ♡ J U L E F E R I E ♡ 

i´m desperate

 • 15.12.2013 kl. 19:08

God kveld! Håper alle har hatt en fin søndag. Selv har jeg gjort et siste desperat forsøk på å bli venner med pensum, men det ser mørkt ut. Jeg burde kanskje holdt meg inne og lest i går kveld, men den gang ei - siden jeg var på jobb stortsett hele dagen der. 

Det som jeg har lest av pensum, smuger seg sakte men sikkert på plass - i morgen er det eksamen, og det får briste eller bære. 
Det som jeg mest gleder meg til, er i morgen kl. 15,  for da er det J U L E F E R I E og de sekundene, timene og dagene  nytes!


ØNSK MEG LYKKE TIL FOLKENS, DET TRENGER JEG!I need a break

 • 11.12.2013 kl. 22:35

God kveld, dere ♥ Oisann, for en sen oppdatering! Slik blir det litt dagene fremover på grunn av eksamen. Det er nå det virkelig gjelder, så prioriteringene mine blir deretter. Dagen min har stort sett bestått av å være på skolen, spise, eksamen, spise - og der kom selvfølgelig kveld igjen. Tiden går så fort! Men akkurat nå i eksamensperioden gjør det meg ingen verdens ting. Det eneste jeg skulle ønske var at jeg hadde enda flere timer i døgnet, eller egentlig skru frem tiden - til mandag, 16. desember - klokken 15:00!

Om fem dager er det eksamen i Barns utvikling, lek og læring! I morgen skal jeg ha studiedag og da er det bare å pugge i vei!!!!!!
Jeg skal selvfølgelig ta noen bilder til dere også for å få julestemningen her på bloggen! Ha en fortsatt god natt! Klem fra meg ♥ 
Revolution

 • 11.12.2013 kl. 20:36

Den 16. Desember er det premiere på TVNorges nye serie Revolution. Serien er laget av stjerneprodusenten JJ Abrams, som blant annet ga oss LOST på TVNorge. Serien har vært en gedigen suksess i USA, og er den mest sette nye serien i sesongen 2012-2013. Dette lover virkelig bra dere! Hvem skal se denne heftige serien når den begynner? 

Med i serien finner dere en hel haug med spennende skuespillere som J D Padro (som er kjent fra The Twilight Saga: Breaking Dawn ? Part 2), Giancarlo Esposito (Gus fra Breaking Bad) og Elizabeth Mitchell (LOST), en spennende storyline og kjente folk bak kamera har serien potensiale til å bli en av de mest populære seriene også her i Norge!

// samarbeid med bloggerfy

bubbleroom.no

 • 11.12.2013 kl. 12:01Jeg ramlet over siden til bubbleroom og det er utrolig mange fantastiske kjoler - som jeg egentlig bare vil trykke bestill og send , så jeg kan få nydlige kjoler i posten mot feiring sammen med familien og kjæresten min dette året. Men også kjole til julaften og nyttårsfeiring! Det er ingenting bedre enn å ha en fersk ny kjole å bruke til en fin anledning - selvfølgelig er jeg student og har ikke tenkt å bruke alt på nye kjoler og sko. Men jeg er forelsket i flere av disse kjolene, men dette er mine favoritter hos bubbleroom

Link til mine favorittkjoler : her og her

// samarbeid med bloggerfy

BEFORE I DIE #7

 • 03.12.2013 kl. 12:01

  
  
  
  mandagsmorgen

 • 02.12.2013 kl. 10:47

God morgen alle morgenfugler! I dag har jeg studiedag så er hjemme fra skolen for å lese på eksamen! Så er det så typisk at jeg er et C menneske at jeg kom veldig sent i seng i gårkveld. Jeg håper dere har en fantastisk dag på skolen eller jobben. Snakkes ♥
Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no