EN NY TRADISJON?

  • 28.11.2016 kl. 13:02

Igår arrangerte jeg og samboeren min juleverksted for barna her hjemme i leiligheten. Det er ikke så lenge siden vi var samlet, men det er alltid like gøy å samle hele gjengen når vi først får sjansen til det! Det er alltid kjekt å starte nye tradisjoner sammen med barna og selv barnas foreldre hadde det muligens gøyere enn barna. Vi laget kakemenn, lys av stearin og nisser av doruller. Vi har så og si bestemt for at en slik samling som dette med julemusikk, julekos og juleverksted er noe som skal bli en tradisjon sammen med hele gjengen de neste årene som kommer, og denne kvelden var utrolig koselig sammen med hele gjengen! Håper det ikke blir lenge igjen til neste gang vi samles for enda mer moro sammen. Vi avsluttet det hele med å tenne det første lyset 🎅 

HVORDAN VAR DERES SØNDAG, OG HVA GJORDE DERE? 

FREDAGSKVELD!

  • 25.11.2016 kl. 21:01

Hei og god fredagskveld! Her startet vi dagen så tidlig om allerede klokken seks, for å kjøpe unna noen julegaver denne fredagen! Fikk kjøpt unna de julegavene som jeg hadde plan om å kjøpe og det allerede før 07:15! Spiste en god frokost med familien min, før jeg skulle være på jobb i flere timer. Nå sitter jeg hjemme i stua til foreldrene mine, og venter på middag som snart blir servert.

Denne fredagskvelden har jeg virkelig ingen planer for, og skal egentlig bare ha skikkelig avslapping sammen med min kjære og resten av familien. Kvelden er enda lang, og jeg merker jeg starter allerede å glede meg fryktelig til jeg kan legge hode på puta. 
Vel ... Jeg håper at dere alle sammen har hatt en fantastisk fredag, så langt og at deres Black Friday har vært vellykket 😊

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ha en fin fredagskveld videre, så snakkes vi før dere vet ord av det 😊

EN FREMTID MED DEG

  • 13.11.2016 kl. 20:43

Idag er det ett år siden jeg ble forlovet med verdens beste kjæreste, og det er nå ett år siden min kjære gikk ned på kne og spurte om jeg ville være hans resten av livet. Tiden sammen med deg er et bevis på den sterke kjærligheten jeg har til deg og det beviser virkelig hvor sterk kjærlighet vi har for hverandre. Du er den som gjør hverdagen min bedre og den som alltid stiller opp om jeg har det vanskelig! Du er den som er der med meg gjennom både gode og onde dager, og jeg ser frem til flere fantastiske år sammen med deg. Elsker deg, kjæresten min ❤️ Vi møter motbakken sammen, og vi løser utfordringer og problemer sammen! Vi planlegger fremtiden sammen, og vi er med hverandre i hverdagen sammen. Du og dette jeg har sammen med deg er verdifullt for meg! På dette året vi har vært forlovet har vi kjøpt vår første leilighet sammen, vi har reist og fått oppleve verden, og vi har kommet nærmere hverandre på denne tiden. Jeg gleder meg til fremtiden sammen med deg ❤️ 

ROLIG ONSDAGSMORGEN

  • 09.11.2016 kl. 10:16

En lang og rolig onsdagsmorgen har uten tvil vært veldig godt, akkurat idag! Jeg kan sove så lenge jeg vil, bruke koseklær til langt på dag og kunne nyte frokosten så lenge jeg ønsker. Det eneste som mangler er vel en kopp kaffi? Men jeg er ei ingen kaffedrikker. Så en kopp med varm tyrkisk te, slår ikke feil på kald morgen og det gjør den enda bedre. Etter frokosten ble det mer avslapping på sofaen med en av mine favorittserier, og strikketøyet mitt.  Håper dere får en fin onsdag alle sammen, vi snakkes senere! Hvilke planer har dere denne onsdagen? 
Er det noen av dere som strikker? 

APARTMENT TOUR

  • 03.11.2016 kl. 14:32

Endelig kunne jeg sette av litt tid for og kunne filme litt i leiligheten til meg og samboeren. Dersom dere lurer på hvor de enkelte tingene er kjøpt, er det bare å spør i kommentarfeltet her på bloggen. Håper dere liker videoen, og gi den gjerne en tommel opp eller en kommentar i kommentarfeltet. Ha en fin torsdag videre, så snakkes vi senere! 

Hva syns dere om videoen? 
Ønsker dere flere videoblogger? 

PÅ LÅN

  • 02.11.2016 kl. 12:55

God morgen, mine kjære! Dette er dag to med hverdagsluksus for min del, og det er veldig sjeldent omtalt ord, men det betyr egentlig bare at jeg har hatt mulighet til å kunne slappe av mye de to siste dagene. Denne morgenen reiste selvfølgelig kjæresten tidlig på arbeid, og jeg ble igjen hjemme med to barn. Det ble selvfølgelig servert frokost, og levering på både barnehage og skole. Ettersom vi ofte får låne tantebarna, så merker jeg mer og mer hvor klar jeg til å starte på tilværelsen som mamma, når det skjer. 

  

Ha en fin dag videre folkens! Vi snakkes ved en senere anledning :-) 

 

HVERDAGSMÅL : NOVEMBER

  • 01.11.2016 kl. 14:43

Vi er allerede kommet til november, og jeg har allerede planlagt det jeg ønsker å oppnå denne måneden. Jeg syns det er greit med noen enkle mål hver måned, og dette gjør hverdagen enklere. Jeg elsker å planlegge dagene mine, og ønsker å ha kontroll over rutinene mine! Jeg har lettere fokus, og det er enklere å gjennomføre målene. Jeg har oppdaget at det lønner seg å lage små enkle mål for måneden, for da klarer jeg faktisk å ha nok motivasjon til å gjennomføre dem. Så har dere lyst å høre målene mine?

 
 

Jobb, denne måneden som var jobbet jeg mye - og det kommer forhåpentligvis november også til å bestå av. Det å tjene penger ikke noe problem, men så kommer vi det som heter sparing, er ikke det verre? Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal handle noe til meg selv denne måneden, i håp om at det vil hjelpe til at jeg får spart litt extra denne måneden. Jeg holder på å spare til noe stort, så hver måned fremover medfører til at jeg er et steg nærmere målet. 

Matlaging, jeg ønsker å prøve meg på nye oppskrifter denne måneden, og disse oppskriftene ønsker jeg å dele med dere! Dere husker kanskje fra i fjor høst at både jeg og kjæresten laget mat sammen! Akkurat dette skal vi prøve å få gjennomført denne høsten også, noe som jeg gleder meg - mer kvalitetstid med kjæresten. Dette tipset er spesielt genialt når man er skikkelig matlei og ønsker å prøve noe nytt! Jeg merker selv at når en har en hektisk hverdag, så er det alltid lett å gå til de vante og enkle middagene, men jeg ønsker å variere å gjøre det mer spennende. Jeg har faktisk egentlig ikke vært interessert i matlaging, før i fjor høst når jeg og kjæresten skulle prøve å lage mat sammen + jeg ble skikkelig inspirert av Marthe Borge sine matoppskrifter som hun delte på bloggen. 

Høstgarderoben, i løpet av denne måneden må sommerklær byttes ut med vinterklær, og innenfor dette må jeg også rydde og vaske klesskapet vårt.  Kanskje også kvitte meg med et eller flere plagg jeg ikke bruker lengre? Jeg er derimot litt heldig, at jeg ikke ønsker å kaste eller sende dem, så jeg henger dem heller i skapet hjemme hos mamma (oppbevaringsplass). Plaggene jeg ikke trenger havner hjemme hos mamma i klesskapet mitt, hjemme på pikerommet! 

Julegaveshopping, det er på tide å starte så smått på innkjøp til julegaver og eller iallefall starte å planlegge julegavene som kanskje kan være aktuelle for min kjære familie og venner. Det er selvfølgelig noe jeg har startet på med de siste årene, spesielt når jeg var student - da var det alltid greit å være ferdig med julegavene i god tid ettersom jeg alltid hadde eksamen i slutten av Desember. 

 

Kjøpe årets første julebrus, november har meldt sin ankomst - og da ligger også årets første julebrus fra Hansa like rundt hjørnet i butikkene. Den aller første julebrusen er spesiell for meg! Jeg gleder meg allerede som et lite barn til å kunne få smake den, og selvfølgelig så er det kanskje litt tidlig for flere at den kommer allerede i oktober. 

Oppdatere instagramkontoen, det burde jeg bli flinkere til. Jeg glemmer den til tider helt bort, og har nå vel ikke oppdatert daglig siden jeg var på ferie sammen med familien min. Det må jo være skikkelig kjedelig for de som følger meg på instagram, at jeg ikke oppdater den så mye lengre? 

Tilbringe tid sammen med familien, er veldig viktig for meg! Selvom jeg har flyttet ut av barndomshjemmet, betyr det ikke at jeg skal slutte å komme på besøk hjemme hos mine egne foreldre. Turer til svigerforeldrene mine blir det også inni mellom, og det er like kjekt som å besøke min egne. Familie er det jeg verdsetter høyest og er det som betyr mye for meg. 

Har dere noen hverdagsmål for denne nye måneden? 
Jeg inspirert av det dere deler med meg! 

RIKTIG GOD FØRSTE NOVEMBER

  • 01.11.2016 kl. 10:08

Riktig god tirsdagsmorgen, og første dag i november! Tiden flyr, og det er bare en måned igjen unna desember, og det har enda ikke gått opp for meg hvor fort tiden faktisk går. I dag er det min første dag, der jeg har vært hjemme hele dagen fra morgen til kveld - så beklager for alt for lite oppdateringer her inne. Personlig er det kjipt at jobbingen tar all min tid, men slik er livet, dere!

Jeg startet denne tirsdagen uvanlig tidlig, men det er bare ettersom kjæresten starter tidlig på arbeid, og jeg hadde heldigvis god samvittighet nok til å gå å legge meg under dynene noen timer til før jeg startet denne morgen, med en god frokost og mer enn ei episode av The Vampire Diaries før dagens gjøremål startet for fult denne dagen også! Ha en fantastisk tirsdag, folkens! 😉Hvordan blir din tirsdag? Har dere planer for denne dagen? 

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no